2022 ikiz annesi olacaklar

Gecmis olsun inşallah canim bende olcturcem detaylida hayırlısı olsun bakalım bana da dua edin lütfen

Canım ben cok zorlanıyorum sende öyle mi ? Bulantilwrim ara ara yokluyor ağrılar oluyor hele kuyruksokumunda hele af edersin büyük tuvalete gitmediysem anlayamadığım şekilde yalnızım kalkmasam 1 corba veren yok kalksam agrim oluyor kadin da bulamadım kendime

Anladım canım inşallah hiçbir sorun yaşamadan zamanında sağlıkla hayırla alırsın bebişleri kucağına.. bir yerde karnın sertleşmesi falan demiş benim de karnım çok sertleşiyor ama fazla yemek yediğimde oluyor... doktorum hep az az sık sık ye diyor dayanamıyorum bazen yükleniyorum yemeğe

amin insallah hepimiz. karnin sertlesmesi nasil oluyor bilmiyorum hep sert ve gergin gibi geliyor bana. fazla yiyince derim aciyor hatta. ama kasilma öyle sürekli hissettigin bisey degil karninda bir farklılık oluyor ve geciyor bir iki dakikaya

benim gecen hafta cok fena kabizligim oldu 1 saat tuvalette oturmak zorunda kaldim agladim. simdi her gun activya yogurt yiyorum çözdü cok şükür. corba da pek icmem kalorisiz oldugu icin. doguma kadar activya devam edicem ayni şeyleri yasamayi göze alamam

Her şey bire bir aynı emin ol. Çok ağrılarım oluyor. Kasıkta bile ağrım var benim. Bazen bebeklerin olduğu yerlerden ani acıtan batmalar oluyor ara ara. Sirt üstü yatarken makat tarafima dogru zonklamalar oluyor. Ayaktayken basınç hissi hep var, yatarken bile aniden kendi kendine karnim gerilip sertleşiyor. Çok üzülüyorum erken doğum riski var diye. Sali günü normal doktoruma sordum, anlattıkların erken doğum riski var demek kasılma dediğimiz şeyi anlatiyorsun dedi. Bana bir de sen zayıfsin, zayifliktan bile risk olur dedi. Zayif dediği de 52kiloyum 160boya. Progesteronlari kullanacaksin bekleyeceğiz başka yapacak bir şey yok dedi. Rahim ağzı uzunluğu iyi dedi. Bugün de perinatologa soracağım. İçim hiç rahat değil. Yürürken tırıs tırıs ayaklarimi sürükleyerek yürüyorum normal adim atamiyorum, bel ağrım var, dik duramiyorum sirtim resmen esnemiyor. Hele bu sabah bütün karnıma yayılmış çok büyük bir aciyla uyandim. Sanki gece karnimi ezmişim de içimde bir yerler parçalanmış gibi bir acıydi. Sağa sola zor döndüm. Bagirsaklarim mi acaba dedim o kadar karnima yaygin bir aciydi. Hiçbir ağrımi ayirt edemiyorum. Tek başıma arabayla bile bir yere çıkamaz oldum. Kendime çöp toplama aparatı aldım, ucunda bir kıskaç var, yere egilmeyip her şeyi yerden onunla aliyorum. Çok işe yarıyor.

Anladım kuzum... valla benim o kadar sert oldu ki geçen nefes alamadım bi an hemen balkona attım kendimi çok kötüydü daha 19 haftalık ilerde böyle sıkıntılar daha olacak gibi karın büyüdükçe

Canım ben daha önce activia kullanırdım ama gün kurusu kayısı aşırı iyi ve bol sıvı tüket kabızlık kötü çünkü

Süper canım bidaha olmana gerek yok demek ki çok fena zaten kurtuldun
Çok şükür canım alttan bakınca daha uzun demek ki stres yapmıştın rahatlamışsındır Benim de sabah kontrolüm vardı en son rahim ağzı uzunluğum 31 mmydi konuşmuştuk alttan bakılmadı hiç ama bugün de doktorum iyi dedi kısalmamış 31 de iyi zaten dedi bir şikayetim olursa haber vericem. Alttan bakması gerekebilirmiş arada dediğin gibi.

K Kapikulpu oğlanın böbrek kanalları hafif genişti ya biri aynı kalmış daha fazla genişlememiş biri de düzelmiş gibi ilerleme yok yani düzelecek zamanla sanırım. Senin de öyle olur muhtemelen haber vereyim dedim.

Canımmm nasılsın
Allah razı olsun sohrabcım şükür iyiyim ilk günler korkudan mı nedir biraz kötüydüm ama iki gündür iyiyim. Bugün eşimin 5. Günü birazdan test vermeye gidicem bende. İnşallah negatif çıkarım sen nasılsın aşı mi oldun sen canım

İnşallahh canım, bızı de haberdar et sonuctan
Bugun oldum 1.dozu canım, senın aşı var mıydı?

Cook sevindim Nasıl gidiyor canım nasılsınız bebisler nasil
Çok şükür iyiyİz diyelim iyi olalım canım. Benim de tüp bebekle oldu bir yumurtadan rabbim iki can nasip etti bende 33 yaşındayım bu arada. Bu 4. Gebelik ama yaşayan yok Farklı Farklı hikayelerle kaybettim. İnşallah bu bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alalım sen kalp atışlarını duydun mu peki

Çok geçmiş olsun Inş erken doğum falan olmaz zamanında gelsin bebisler kaç haftalık oldunuz

İnşallahh canım, bızı de haberdar et sonuctan
Bugun oldum 1.dozu canım, senın aşı var mıydı?
Tamam haber ederim inşallah ya benim 2 doz sinovac var. En son ki dozumuzu mayısta olmuştum. Benim bir tane aşı olma hakkım var şimdi dimi

anlattıklarınin tamamen aynisini yaşıyorum. yürüyemiyorum artık. bazen yataktan kendim doğrulamıyorum öyle böyle gececek insallah rahim agzi iyiyse cok ciddi bir sorun yok demek oluyor sanırım

Bugünkü randevuda mi dedi böyle? İyi rahatlatmiş doktor içini valla.
Çok geçmiş olsun Inş erken doğum falan olmaz zamanında gelsin bebisler kaç haftalık oldunuz
Teşekkürler 19+3teyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…