• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

aaaa iyi daha bir haftam daha var yani :KK48: internette 24. haftaya kadar normal diyor ama doktorda belki hiç hissetmezsin deyince moralim bozuldu açıkcası zaten kızımın biride 3 gündür kafasını midem ile sağ kaburgamın oraya soktu canım yandıkça dokunuyorum gidiyor on dakika sonra yine aynı yerde hem çok canım yanıyor hem çok hoşuma gidiyor iyice psikopat birşey oldum :halay: :halay:
Ahaha aynen benim de kız sağda ve kaburgamda bayadır doktor detaylı ultrasonda bakarken cihazı boşluğuma soktu görebilmek için 😅 oğlan daha aşağılarda solda vuruyor mesela çok net ayırt ediyorum ☺️
K Kapikulpu benim oğlum dogdugunda iki bobreginde de genişleme vardi. 2. ay 6. ay 1 yaş derken artik takip etmeye gerek yok sorun düzeldi dediler. ultrasonda görmemişlerdi bile. erkek bebekte oluyor ve sonra geçiyor çoğunlukla
Ay ne güzel geçmiş olsun darısı başıma ben de geçen gün söylemiştim. Oğlanın böbrek kanallarında hafif genişleme çıktı kızda yok detaylıda doktor da aynı senin gibi dedi genelde doğana kadar geçiyormuş ama geçmezse takip ediliyormuş sonrasında geçiyormuş. Çok nadir ameliyatlık durum oluyormuş allah korusun tabi…

Ayyy sorma korkunçtu biontech bu kadar ağrıtmamıştı bi hafta kolumu kaldıramadım 🙁 C Cerenace belki senin daha önce yapılmıştır 3 tane belli aralıklarla yapınca mı ne tam koruması oluyormuş. Onlar eski aşıları görüyorsa ondan olabilir. Ben de 2.dozu olmucam valla kolum mahvoldu hemşire bundan öncekilerin üzerinden çok geçmiş (6 yıl olmuş işe girerken yapılmıştı) onları yapılmamış sayıp ikinciyi de mi yapsak dedi yok istemem dedim 😬
Yaaa evet sen söyleyince fark ettim asi takvimime bakınca görünüyor. Sonradan hatırladım yapılmıştı elim kesilmişti sanırım onun koruyuculuğu devam ediyor, için rahatladı teşekkür ederim yoksa hep aklım da kalacaktı 🤗🤗❤❤

Ay masallah 🧿 benm cinolar cılız olacak galiba 😁😁😁 hayir o kadar yememe rağmen yani bir de düşün 😁😁
Kuzum bizim aramızda gün farkı var sanırım mesela ben bugün tam 20+1 im. Birde seninkiler cılız değil benimkiler böyle giderse tombik olacaklar sanırım çünkü doktorum tek gebelik gibi gidiyor kiloları ikiz gibi değil böyle devam ederse bebekler toplu olacak ama seni biraz zorlayacaklar dedi normal olan seninkiler yani hiç takılma o kısıma sağlıklı olsunlarda kilo birşey değil 🧿

Ahaha aynen benim de kız sağda ve kaburgamda bayadır doktor detaylı ultrasonda bakarken cihazı boşluğuma soktu görebilmek için 😅 oğlan daha aşağılarda solda vuruyor mesela çok net ayırt ediyorum ☺️

Ay ne güzel geçmiş olsun darısı başıma ben de geçen gün söylemiştim. Oğlanın böbrek kanallarında hafif genişleme çıktı kızda yok detaylıda doktor da aynı senin gibi dedi genelde doğana kadar geçiyormuş ama geçmezse takip ediliyormuş sonrasında geçiyormuş. Çok nadir ameliyatlık durum oluyormuş allah korusun tabi…
Ayy aynı aynı doktorum em son kontrolde baya kaburgama doğru bastırdı kafasını buraya gömmüş diye aşağıda ki garibimden hiç ses yok ama hep yüz üstü kendi halinde debeleniyor çok hissedemiyorum onu🙈

Kuzum bizim aramızda gün farkı var sanırım mesela ben bugün tam 20+1 im. Birde seninkiler cılız değil benimkiler böyle giderse tombik olacaklar sanırım çünkü doktorum tek gebelik gibi gidiyor kiloları ikiz gibi değil böyle devam ederse bebekler toplu olacak ama seni biraz zorlayacaklar dedi normal olan seninkiler yani hiç takılma o kısıma sağlıklı olsunlarda kilo birşey değil 🧿
Aynen benm de bugün 20 haftaya girdik kuzum

Kuzum benim Rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin en önemlisi bu

Plesentamla ilgili hiç bir açıklama yapmıyor ısrarla sormamak rağmen hemde ve ben anlayamadım gerçekten 10 dk ayakta kalayım yada sert koltukta oturayım karnim kasilmaya başlıyor diyorum ki rahim boyu nedir bana artik onlar geçti diyip beni başından atti doktor 20. Haftaya geldim değiştiremiyorum da
Değiştirebilirsin canım bence ya da başka doktora görün

Gecer inşallah kuzum ya inan ki hamileligimi özledim diyenlere hayret ediyorum her an görme istegibher an bir stres bir korku oluyor ama doğsa karşımda olurlar bare ben böyle düşünüyorum

Plesentamla ilgili hiç bir açıklama yapmıyor ısrarla sormamak rağmen hemde ve ben anlayamadım gerçekten 10 dk ayakta kalayım yada sert koltukta oturayım karnim kasilmaya başlıyor diyorum ki rahim boyu nedir bana artik onlar geçti diyip beni başından atti doktor 20. Haftaya geldim değiştiremiyorum da

Doktor değiştirmek zorunda da değilsin, ekstra böyle dertli durumlarında perinatolog kontrolüne gidebilirsin. Perinatolog uzaktaysa diğer doktorun da elinin altında dursun. Aynı dertleri yaşıyoruz. Bir şekilde şu son canli doğum için riskli 2ayimizi da atlatmaya bakacağız.

bugün kontrolum vardi rahim agzi üstten baktiginda 28 göründü alttan bakmak istedi bi de vajinal bakinca 35 çikti cok şükür. kasilmalarim için şuanlik yapacak bisey yok dedi günde 2-3 kez hissediiyorum zaten. asagida hissettigim baskidan dolayı proluton depot vurdu.
Çok güzel canım çok sevindim.. kasılma nasıl oluyor ki nasıl anlatabiliriz çevremde 2 kişi bunu bilmediğinden sorun yaşadılar ilk gebelik olduğu için ben de bilmiyorum

Çok güzel canım çok sevindim.. kasılma nasıl oluyor ki nasıl anlatabiliriz çevremde 2 kişi bunu bilmediğinden sorun yaşadılar ilk gebelik olduğu için ben de bilmiyorum
kasilma aslinda doğal bir sey ikiz oldugu icin biraz erken basliyor bizde. rahim tek bebeklik büyüyor ama icerde iki bebek var yetisemiyor kasilmalar erken başlıyor bu şekilde açıkladı.
benim hissettigim kasilmada karnim yamuluyor ve asagiya doğru sanci iniyor yaklasik 1 dk civari o şekilde kalıyor. sonra yavas yavas karnimin sekli duzeliyor sanci da geciyor.

Back