2022 ikiz annesi olacaklar

Aleyküm selam canım, allah kolaylık versin inşallah, kaçıncı haftada kalp atışı görüldü acaba? Ben 5+6 keseyi gördüm sadece

Canım artık yavaş yavaş ağırlayacağız ben senden daha geri olmama rağmen en ufak bir şeyde nefes nefese kalıyorum. Sende birde çocuk var Allah yardımcın olsun

progestan fitil günde 4 adet hala kullaniyorum. proluton depot da 12. haftaya kadar bazen haftada bir bazen iki kere vuruldum. acitiyor macitiyor ama igne kanamayı güzel kesiyordu

oglum 1 senedir kreşe gidiyor gitmese napardim bilmiyorum cok zor yere oturup arabacilik oynayalim istiyor yere oturamıyorum ki boya yapalim diyor e bir sayfa boyuyorum sonra masaya egilmekten karnim agriyor yine yarim kaliyor yattigim yerden boyamaya calisiyorum. onun dışında butun tuvalet isleri bende giydirme yatirma yedirme bende babayi istemiyor. bunlari yaptırırken de mum gibi durmuyor bilirsin bir pijama giydirme 15 dk cebellesme seklinde. gecen hafta hastaydi evde baktim yaşlandım vallahi bu hafta gündüz gidiyor da ben de ölü gibi uyuyorum

Canım artık yavaş yavaş ağırlayacağız ben senden daha geri olmama rağmen en ufak bir şeyde nefes nefese kalıyorum. Sende birde çocuk var Allah yardımcın olsun
öyle canim cok şükür hasta olmasin da okula düzenli gidebilse yeter bana gibi. bir de en büyük korkum hastaneye yatmak zorunda kalirim çocuk bensiz duygusal olarak çöker yaşı küçük çünkü

öyle canim cok şükür hasta olmasin da okula düzenli gidebilse yeter bana gibi. bir de en büyük korkum hastaneye yatmak zorunda kalirim çocuk bensiz duygusal olarak çöker yaşı küçük çünkü
Oyyy dur deme Allah korusun öyle düşünceleri getirme aklına öyle birşey olmayacak inşallah güzel düşünelim güzel olsun

17.haftada her gün oksopar, 3gunde bir proluton depot,gunde 4progestan fitil kullaniyorum.

Kızlar gebeliğinizin kaçıncı haftasında kalp atışını duydunuz? Haftaya bende hastaneye gideceğim biraz korkuyorum

Ne kadar tedirginlik yaşıyoruz ya hele ki söz konusu ikizse hep aklımda kese olacak mı kalp atışı olacak mı vs vs off günler geçmiyor canım
Emin ol ilk zamanlarda bende bu duyguları yaşadım. Ama bir yandan da bakıyorum günler çabuk geçiyor sende güzel haberi alacaksın inşallah

Bu arada mide bulantısı başladı mı sende? Doktorum mide bulantısı için hap verdi ama başlarsa kullan dedi henüz bulantı yok şükür sadece iştahım kapalı
Ben felaket durumdaydım bir hafta serumlar la beslendim. 3 kilo vermiştim. İki gündür iyiyim çok şükür Prilam iyi geldi bana şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…