- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 30
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #2.221
Aleyküm selam canım, allah kolaylık versin inşallah, kaçıncı haftada kalp atışı görüldü acaba? Ben 5+6 keseyi gördüm sadeceKızlar selam, 10. Haftamdayım. Halen her gün oksapar kan sulandırıcı iğne, prolutex iğne, progestan fitil ve ecopirin kullanıyorum, haftasonu ise prolutex yerine kabadan proluton depota geçiyorum haftada 1 olarak. Rabbim güç versin, proluton depotu 1 kere olmuştum, anam ağlamıştı. Siz neler kullanıyorsunuz?
Canım artık yavaş yavaş ağırlayacağız ben senden daha geri olmama rağmen en ufak bir şeyde nefes nefese kalıyorum. Sende birde çocuk var Allah yardımcın olsunbaya agirlastim kizlar bugün sadece duş alabildim 1 tencere yemek ve pilav yapabildim. onun dışında tuvalet ve yemek ihtiyaclarimi giderebiliyorum gerisi yok. ya uyuyorum ya uzaniyorum
ev kaldi öyle yapamıyorum bir de çocuk var oyuncaklari yere egilip toplayamadim
progestan fitil günde 4 adet hala kullaniyorum. proluton depot da 12. haftaya kadar bazen haftada bir bazen iki kere vuruldum. acitiyor macitiyor ama igne kanamayı güzel kesiyorduKızlar selam, 10. Haftamdayım. Halen her gün oksapar kan sulandırıcı iğne, prolutex iğne, progestan fitil ve ecopirin kullanıyorum, haftasonu ise prolutex yerine kabadan proluton depota geçiyorum haftada 1 olarak. Rabbim güç versin, proluton depotu 1 kere olmuştum, anam ağlamıştı. Siz neler kullanıyorsunuz?
oglum 1 senedir kreşe gidiyor gitmese napardim bilmiyorum cok zor yere oturup arabacilik oynayalim istiyor yere oturamıyorum kiAl benden de o kadar... 1kap bezelye pilav cacik, dus ve kalani boş.. oglen online gebelik egitimine girdim, kizimi pandemi riskleri nedeniyle okula yollamiyorum onun gunluk derslerini anlattim ve gun hic is yapmadan bitti. Bugun bulanti gene basladi, tatsizim yani...
yarin bi A101e yuruyus yaparim, 2 de camasir yikarim, yarim kalan makaleler var onlarin basina oturmam lazim bi ara...
öyle canim cok şükür hasta olmasin da okula düzenli gidebilse yeter bana gibi. bir de en büyük korkum hastaneye yatmak zorunda kalirim çocuk bensiz duygusal olarak çöker yaşı küçük çünküCanım artık yavaş yavaş ağırlayacağız ben senden daha geri olmama rağmen en ufak bir şeyde nefes nefese kalıyorum. Sende birde çocuk var Allah yardımcın olsun
Oyyy dur deme Allah korusun öyle düşünceleri getirme aklına öyle birşey olmayacak inşallah güzel düşünelim güzel olsunöyle canim cok şükür hasta olmasin da okula düzenli gidebilse yeter bana gibi. bir de en büyük korkum hastaneye yatmak zorunda kalirim çocuk bensiz duygusal olarak çöker yaşı küçük çünkü
17.haftada her gün oksopar, 3gunde bir proluton depot,gunde 4progestan fitil kullaniyorum.Kızlar selam, 10. Haftamdayım. Halen her gün oksapar kan sulandırıcı iğne, prolutex iğne, progestan fitil ve ecopirin kullanıyorum, haftasonu ise prolutex yerine kabadan proluton depota geçiyorum haftada 1 olarak. Rabbim güç versin, proluton depotu 1 kere olmuştum, anam ağlamıştı. Siz neler kullanıyorsunuz?
Canım ben 6+5 de duydumKızlar gebeliğinizin kaçıncı haftasında kalp atışını duydunuz? Haftaya bende hastaneye gideceğim biraz korkuyorum
Ne kadar tedirginlik yaşıyoruz ya hele ki söz konusu ikizseCanım ben 6+5 de duydum
Emin ol ilk zamanlarda bende bu duyguları yaşadım. Ama bir yandan da bakıyorum günler çabuk geçiyorNe kadar tedirginlik yaşıyoruz ya hele ki söz konusu ikizsehep aklımda kese olacak mı kalp atışı olacak mı vs vs off günler geçmiyor canım
Bu arada mide bulantısı başladı mı sende? Doktorum mide bulantısı için hap verdi ama başlarsa kullan dedi henüz bulantı yok şükür sadece iştahım kapalıCanım ben 6+5 de duydum
Canım ben 7+2 de duydum.Kızlar gebeliğinizin kaçıncı haftasında kalp atışını duydunuz? Haftaya bende hastaneye gideceğim biraz korkuyorum
İnşallah herşeyi allah'a biraktim allah yar ve yardımcımız olsunEmin ol ilk zamanlarda bende bu duyguları yaşadım. Ama bir yandan da bakıyorum günler çabuk geçiyorsende güzel haberi alacaksın inşallah
Aaa maşallah demek ki erken daha benimCanım ben 7+2 de duydum.
Ben felaket durumdaydım bir hafta serumlar la beslendim. 3 kilo vermiştim. İki gündür iyiyim çok şükürBu arada mide bulantısı başladı mı sende? Doktorum mide bulantısı için hap verdi ama başlarsa kullan dedi henüz bulantı yok şükür sadece iştahım kapalı
Ne ara 9 haftalık oldun yahu maşallah nasıl gidiyor iyi misiniz sen ve bebişlerEmin ol ilk zamanlarda bende bu duyguları yaşadım. Ama bir yandan da bakıyorum günler çabuk geçiyorsende güzel haberi alacaksın inşallah
6. haftada duydum canimKızlar gebeliğinizin kaçıncı haftasında kalp atışını duydunuz? Haftaya bende hastaneye gideceğim biraz korkuyorum
Ay çok tatlıııııKızlar bende koca göbüşümü atayım size dün atamamıştım