- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 35
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #2.061
evet canım ben 40. haftaya göre yazdım.kızlar günaydın doğum tarihlerinizi 40. haftaya göremi yazdınızInquisitive
Simdilik evetkızlar günaydın doğum tarihlerinizi 40. haftaya göremi yazdınızInquisitive
Yaş 31Sevgili anne adaylari, Obayram bayragi bana devretti,ben de ilk sayfada tablomuzu olusturdum, eklenmek isteyen olursa asagidaki bilgilerle beni etiketleyebilir ya da mesaji cevaplayabilir...
Yas:
Beklenen dogum tarihi:
Kacinci cocuk:
Bebeklerin isimleri: (bize de fikir olsun dimi :) )
Ben 38 hafta ya göre yazdımkızlar günaydın doğum tarihlerinizi 40. haftaya göremi yazdınızInquisitive
Ara ara yokluyor ama ilerledikce bas ağrısı kol ağrısı bel ağrısı başlıyor kuzum hani ilerledikçe o geçiyor bqska bise başlıyor ve benm hiç karnim yok bu da beni endişelendiriyorMide bulantısı devam eden yoldaşlarOrda mısınız, yalnız değilim değil mi? Birlikte sürünüyoz yani
Canım senin kaçıncı haftan? Ama bu mide de çok fena, artık be yicem olayı beni bıktırdıAra ara yokluyor ama ilerledikce bas ağrısı kol ağrısı bel ağrısı başlıyor kuzum hani ilerledikçe o geçiyor bqska bise başlıyor ve benm hiç karnim yok bu da beni endişelendiriyor
13+6 oldum bugün bir iki gündür bulantılarım azaldı diyebilirim. Ki prilam kullandım hep hala kullanıyorum. Hiç bitmeyecek sanıyordum. Hâlâ oluyor ama süreleri daha kısaldı yiyebildigim zaman dilimleri var bir iki gündürCanım senin kaçıncı haftan? Ama bu mide de çok fena, artık be yicem olayı beni bıktırdı
ayyy baş ağrısı sende de mi oluyor ya bir haftadır hiç yaşamadığım şekilde rutin baş ağrısı yaşıyorum. doktoruma mı yazsam diye düşünüyordum bende ama internette normal yazıyor.Ara ara yokluyor ama ilerledikce bas ağrısı kol ağrısı bel ağrısı başlıyor kuzum hani ilerledikçe o geçiyor bqska bise başlıyor ve benm hiç karnim yok bu da beni endişelendiriyor
40.haftaya kalma ihtimalinin çok düşük olduğunu bile bile evet :)kızlar günaydın doğum tarihlerinizi 40. haftaya göremi yazdınızInquisitive
Çok şükür canım, darısı bana13+6 oldum bugün bir iki gündür bulantılarım azaldı diyebilirim. Ki prilam kullandım hep hala kullanıyorum. Hiç bitmeyecek sanıyordum. Hâlâ oluyor ama süreleri daha kısaldı yiyebildigim zaman dilimleri var bir iki gündür
Ben dedim de canim normal diyorayyy baş ağrısı sende de mi oluyor ya bir haftadır hiç yaşamadığım şekilde rutin baş ağrısı yaşıyorum. doktoruma mı yazsam diye düşünüyordum bende ama internette normal yazıyor.
17 olduk sanırım kuzum ama ben oluyor ara ara hala yaniCanım senin kaçıncı haftan? Ama bu mide de çok fena, artık be yicem olayı beni bıktırdı
Avuç avuç dökülüyor canim ama ben çok dus almıyorum tup bebek falan zor tutundu zaten ben diyorum biraz onunda etkisi var bende ama evet çok aşırı dökülüyorson günlerde saçlarım inanılmaz dökülmeye başladı, doktorum da uyarmıştı bu haftalarda saç dökülmesi yaşayabilirsin diyebenzer bir durum yaşayan var mı?
Dus almak zararlı mı, bana ılık suyla Dus alabilirsin dedıler. Hergün alıyorum benAvuç avuç dökülüyor canim ama ben çok dus almıyorum tup bebek falan zor tutundu zaten ben diyorum biraz onunda etkisi var bende ama evet çok aşırı dökülüyor
Duş almak zararı değil sıcak ortam ve sıcak su zararlı benim bildigimDus almak zararlı mı, bana ılık suyla Dus alabilirsin dedıler. Hergün alıyorum ben
Prilama rağmen ben kustum kaç kere günde merak etme azalıyor. Gaviscon surup çok iyi geldi bana doktoruna bi sorsana baya rahatlatıyor. Bir de peynir domates tost yaptım bi onu yiyebildim bi de yoğurtlu bol tuzlu makarnaÇok şükür canım, darısı banaBen de prilamı gece 2, sabah 1 alıyorum ama pek birşey değişmiyor gibi. Kendimi sürekli tutuyorum çıkarmamak için.
Çok teşekkür ederim canım, valla yüreğime su serptinPrilama rağmen ben kustum kaç kere günde merak etme azalıyor. Gaviscon surup çok iyi geldi bana doktoruna bi sorsana baya rahatlatıyor. Bir de peynir domates tost yaptım bi onu yiyebildim bi de yoğurtlu bol tuzlu makarnaben çok üzülmüştüm yiyemiyorum beslenemiyor çocuklar diye doktorum hep 20.haftaya kadar bir lokma yemesen bile onlar depolardan beslenir dedi bana ondan o kısmı hiç takma kafana
Rica ederim bende cok korktum hep dedim hatta kesin doguma kadar kusacagim ben diyeÇok teşekkür ederim canım, valla yüreğime su serptinGaviscon mide yanmasına iyi geliyor diye biliyordum, bulantına da iyi mi geldi canım?