2022 ikiz annesi olacaklar

Sevgili anne adaylari, Obayram bayragi bana devretti,ben de ilk sayfada tablomuzu olusturdum, eklenmek isteyen olursa asagidaki bilgilerle beni etiketleyebilir ya da mesaji cevaplayabilir...
Yas:
Beklenen dogum tarihi:
Kacinci cocuk:
Bebeklerin isimleri:
(bize de fikir olsun dimi :) )
Beklenen doğum tarihi:Ocak 20/30 arası
Kaçıncı çocuk:İlk bebişlerim
Bebeklerin isimleri:Azra Metehan 😍

Kizlar alt karin tarafinizda sertlik gerginlik agri oluyomu. Normal mi acile mi gitmeliyim. Sali gunu doktora gitmistim bisey yoktu. O zmn da vardi bu durum. Ama simdi dozu artti
Bende oluyor canim yaa gergin oluyor ve ağrı da değil de değişik bir şey oluyor yatınca geçiyor ama anlamadım ben de

Sevgili anne adaylari, Obayram bayragi bana devretti,ben de ilk sayfada tablomuzu olusturdum, eklenmek isteyen olursa asagidaki bilgilerle beni etiketleyebilir ya da mesaji cevaplayabilir...
Yas:
Beklenen dogum tarihi:
Kacinci cocuk:
Bebeklerin isimleri:
Beklenen doğum tarihi: 26.03.2022
Kaçıncı çocuk: ilk gebelik ilk bebişler
İsimleri: Göktuğ ve Gökçe

İlk gebelik olduğu için mi anlayamıyorum yoksa henüz belli mi olmuyor kızlar. Bebişlerimizi ne zaman hissetmeye başlıyoruz ben 18. Haftadayim ama net bişey hissetmedim hiç 🤔

Gunaydin kizlar
Epeydir bakamadim sayfaya
Panaroma testinden bahsetmişsiniz
Ben 10. Haftafayim 12 haftada tarama testine gidicem sehir hast ne özel pol de de dr var durum riskli diye sehir ve fakültede de drun olsun demisti ama ben ikisi yeter diye dusunuyrm birde fakülteye gitmiyeyim fazla kafa karsligi olmasin diye. Dediginiz testler özel sanırım devlette yapılmıyor. Ne kadara mal oldu neden yapılıyor muhakkak gereklimi size drunuz mu önerdi? Birde kaçıncı haftada yaptırdınız? Tsk ederim 💜

İlk gebelik olduğu için mi anlayamıyorum yoksa henüz belli mi olmuyor kızlar. Bebişlerimizi ne zaman hissetmeye başlıyoruz ben 18. Haftadayim ama net bişey hissetmedim hiç 🤔
Ben 18 haftalıkken hafif hissetmeye başladım 20 ci haftada daha belirginleşti 22 de dışarıdan bakınca karnımın hareket ettiğini gördüm 😍

Yas:
Beklenen dogum tarihi:
Kacinci cocuk:
Bebeklerin isimleri:
Yas : 33
Beklenen doğum tarihi : 05.03.2022 ( ins bu tarihe yakın dogururuz 🤗 )
Kaçıncı çocuk : ilk bebislerim 🤲🏻🥰
Bebeklerin isimleri : belli degil

Gunaydin kizlar
Epeydir bakamadim sayfaya
Panaroma testinden bahsetmişsiniz
Ben 10. Haftafayim 12 haftada tarama testine gidicem sehir hast ne özel pol de de dr var durum riskli diye sehir ve fakültede de drun olsun demisti ama ben ikisi yeter diye dusunuyrm birde fakülteye gitmiyeyim fazla kafa karsligi olmasin diye. Dediginiz testler özel sanırım devlette yapılmıyor. Ne kadara mal oldu neden yapılıyor muhakkak gereklimi size drunuz mu önerdi? Birde kaçıncı haftada yaptırdınız? Tsk ederim 💜
Kuzum yapilmasi tabikide zorunlu bir test değil sadece çoğul gebeliklerde tarama testleri doğru sonuç vermiyor bu yüzden Allah korusun her hangi bir sorun varmi diye bakılması adına yapılan birsey tabi şuda var birsey olsa Allah korusun aldırmayıda düşünen biri değildim fakat dr yapalim imkanin varsa dedi yaptırdık onun sayesinde Cinsiyet de öğrendik ama bu testi yaptırmayan çok arkadaş da var veya bir peritanoloji dr gidip detaylı baktiranlar da oldu içinden ne geciyorsa ve imkaninda dahil onu yaptırabilirsin bence bide 12 ve 16 haftalar arasında yapılan bir test aynı zamanda

Kuzum bende senin haftada yavaş yavaş oldu cok anlaşılan birsey değil biraz kendini dinleyince fark anlıyorsun ben arada içersen kidiklanma gibi durumlar hissediyordum bebislere yordum şuan yeni yeni daha iyi hissediyorum tabi hala hangi bebisin hareket ediyor anlamıyorum 🤣 sende haftan geçtikçe daha iyi anlayacaksın ins 🤗

Rabbim hayirlisini versin gerçekten. eğer tek olursa da üzülmeyin bir iki haftaya unutup tek hamilelige adapte oluyorsunuz zaten :) ikiz gebeligin güzel yanlari oldugu gibi korkutucu yanlari da oldukca fazla. benim doktorum ikizi duyunca tek olsaydi keske dedi
Kesinlikle doğru diyorsunuz. Hayırlısı neyse o olsun inşallah

Kuzum yapilmasi tabikide zorunlu bir test değil sadece çoğul gebeliklerde tarama testleri doğru sonuç vermiyor bu yüzden Allah korusun her hangi bir sorun varmi diye bakılması adına yapılan birsey tabi şuda var birsey olsa Allah korusun aldırmayıda düşünen biri değildim fakat dr yapalim imkanin varsa dedi yaptırdık onun sayesinde Cinsiyet de öğrendik ama bu testi yaptırmayan çok arkadaş da var veya bir peritanoloji dr gidip detaylı baktiranlar da oldu içinden ne geciyorsa ve imkaninda dahil onu yaptırabilirsin bence bide 12 ve 16 haftalar arasında yapılan bir test aynı zamanda
Çok tşk ederim canm
Peki özel d2 yapılıyor dimi maliyeti nedir rica etsem

Çok tşk ederim canm
Peki özel d2 yapılıyor dimi maliyeti nedir rica etsem
Rica ederim canım benim 🤗 özelde yapılıyor belli kliniklerde oluyor her bölgenin kendine ait temsilcisi oluyor onlar aracılığıyla oluyor genelde maliyet bana 3.800 tutmuştu kan alınıp amerikay gönderilip 10 veya 15 gün içinde bilgiler gönderiliyor

Rica ederim canım benim 🤗 özelde yapılıyor belli kliniklerde oluyor her bölgenin kendine ait temsilcisi oluyor onlar aracılığıyla oluyor genelde maliyet bana 3.800 tutmuştu kan alınıp amerikay gönderilip 10 veya 15 gün içinde bilgiler gönderiliyor
Cok tsk ederm baya bilgilendim sizler sayesinde bana henuz kimse dememisti

Kizceler 10 +4 ve 10 +5 günlük kuzularim
bu 11 haftami oluyot yoksa 10 mu oluyor
12 haftada taramaya gidicem nasil hesaplamaliyim diye kusura bakmayon sanırım ben hiç bir şey bilmiyrm arastiyorum okuyorm herkes nasil herseyi bilebiliyor ben yetişe miyorum 💜

Kizceler 10 +4 ve 10 +5 günlük kuzularim
bu 11 haftami oluyot yoksa 10 mu oluyor
12 haftada taramaya gidicem nasil hesaplamaliyim diye kusura bakmayon sanırım ben hiç bir şey bilmiyrm arastiyorum okuyorm herkes nasil herseyi bilebiliyor ben yetişe miyorum 💜
12. Hafta doldurulmus olmali ikizde yeterli fetal dna saglanmasi icin. Yani 12+0 itibariyle yaptirilabilir.

Yas:
Beklenen dogum tarihi:
Kacinci cocuk:
Bebeklerin isimleri:
Yas: 39
Beklenen dogum tarihi: 30.03.2022
Kacinci cocuk: ilk
Bebeklerin isimleri: Defne-Bulut (son zamanlara kadar başka isimler aklımızı çelmezse :))

Yas:
Beklenen dogum tarihi:
Kacinci cocuk:
Bebeklerin isimleri:
herkese günaydın ve iyi haftalar.
Yas: 32
Beklenen dogum tarihi: 24.03.2021
Kacinci cocuk: ilk
Bebeklerin isimleri: Öykü- Masal

Yaa benim çok samimi arkadaşlarım da Ankara’ya gittiler iş imkanı için herkes biryerlere dağılıyor iş güç mecburen ☺️ Biz eşimle ikimiz de İzmirliyiz aileler burada liseden tanışıyoruz üniversiteyi de burada okuduk zaten o yüzden hiç istemedik aslında Ankara’da çalışsak maaşlar daha iyi teklif de gelmişti ama bırakamadık buraları 🙈💙
evet canım Ankara'da iş yüzünden kalan çok fazla İzmirli var. ben de onlardan biriyim üniversiteyi de burada okuyunca, iş güç de burada olunca kaldım mecburen. ama her zaman var yine bir İzmir hayalimiz :)

X