- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #2.021
Yaa benim çok samimi arkadaşlarım da Ankara’ya gittiler iş imkanı için herkes biryerlere dağılıyor iş güç mecburenevet gerçekten herkes İzmirli :) ben de İzmirliyim ailem orada ama Ankara'da yaşıyorum
Evett Ceren adımBuradan bakinca hem hemsehri hem de adas olmamiz yuksek bir ihtimal gibi gorunuyor (nickten yola ciktim)
Doydugumuz yerEvett Ceren adımsiz galiba Izmirlisiniz ama başka yerde yaşıyorsunuz değil mi? Izmirli biri dışarıda zor yaşar diyorum hep , zor oluyordur
En azından aileniz olduğu için sık sık gelebilirsinizDoydugumuz yer) Ankara ve Istanbulda okudum simdi Sakaryadayim, ailem Izmirde kaldi (
Yolk varsa bebek olusur dıye dusunuyorum, ama yolk yoksa 6.haftadan sonra zor gıbıKesenin içinde net bir oluşum göremiyorum dedi, bebeği mi kastetti yolku mu bilmiyorum, heyecanlanla da bir şey soramadım o anın şokuyla
O oluyor canim normal o akintiYa bu su meselesine ben de 1haftadir takıldım. Haftaya muayenede suya baktirmak istiyorum, çünkü daha önce ölçülmedi ve bazi günlersu gibi 1-2 saniyelik bir anda geliyor ve tamamen renksiz,kokusuz. Baya ıslanıyor günlük ped ya da çamaşır.
Hayırlısı olsun inşallahYolk varsa bebek olusur dıye dusunuyorum, ama yolk yoksa 6.haftadan sonra zor gıbı
Benimde oyleydi. Doktor gelisebilirde gelismeyebilirde demisti. 15 gun sonra gelin demisti. Gittigimizde ikisinide gormustuk.Hayırlısı olsun inşallahdiyecek başka bir şey yok sanırım daha fazla. Teşekkür ediyorum cevabınız için
Bakalım bizim nasıl olacakBenimde oyleydi. Doktor gelisebilirde gelismeyebilirde demisti. 15 gun sonra gelin demisti. Gittigimizde ikisinide gormustuk.
Rica ederim, Rabbım diğer bebeğinize saglıklı ömür versin insallahHayırlısı olsun inşallahdiyecek başka bir şey yok sanırım daha fazla. Teşekkür ediyorum cevabınız için
Amin inşallah, çok sağolun, hepimizin bebeklerine inşallahRica ederim, Rabbım diğer bebeğinize saglıklı ömür versin insallahAllahtan ümit kesilmez, ol der olur..
En hayirlisi nasil olacaksa oyle olsun insallahBakalım bizim nasıl olacak
Hepimizde agrilar var, normal olabilir, dun bende de vardi biraz, gun icindeki hareketiniz vs de etkili.Kizlar alt karin tarafinizda sertlik gerginlik agri oluyomu. Normal mi acile mi gitmeliyim. Sali gunu doktora gitmistim bisey yoktu. O zmn da vardi bu durum. Ama simdi dozu artti
Ben de öyle dua ediyorum , en hayırlısı, en sağlıklısı nasıl olacaksa o nasip olsun diye. Amin inşallah, Çok teşekkür ederimEn hayirlisi nasil olacaksa oyle olsun insallahdoktorum keske tek olsaydi en sagliklisi tek bebek demisti
Aksamlari oluyo genelde. Mide problemleri cekiyorum belki onunla belki enfeksiyonla ilgili belki de dediginiz gibi daha basit biseydir insallahHepimizde agrilar var, normal olabilir, dun bende de vardi biraz, gun icindeki hareketiniz vs de etkili.
Ama agrinin tanimi en onemlisi; regl agrisi gibi alt karin ve belden gelen ya da bele vuran agri, artan agri, lekelenme vs ise beklemeden gidin.
Daha basit birseyse solunuza yatin, bacak araniza yastik koyun, uzanin, su icin, biraz dinlenin.
merhaba hayırlı olsun. benim ilk gebeligimde de iki ayri kese vardi 4-5-6. haftalarda gözüktü ama icinde bebek gelismeden küçülüp kayboldu biri. öbür kesedeki bebegim sağlıklı dogdu. hicbir kanamam da olmadi hamilelik boyunca.Merhabalar,
Öncelikle hepimizin gebelikleri hayırlı olsun inşallahBen ilk kez doktora 6+2de gittim ve ikiz olduğunu o şekilde öğrendim , ancak birinin kalp atışı duyulmadı ve kesenin içini tam göremediğini söyledi doktor, o nedenle biri düşebilir de sonradan gelişebilir de dedi. Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu acaba aranızda?
Sağlıkla gelsin inşallah bebişleriniz.merhaba hayırlı olsun. benim ilk gebeligimde de iki ayri kese vardi 4-5-6. haftalarda gözüktü ama icinde bebek gelismeden küçülüp kayboldu biri. öbür kesedeki bebegim sağlıklı dogdu. hicbir kanamam da olmadi hamilelik boyunca.
bu gebeligimde ilk basta tek kese gördük. 6. haftada iki kese iki bebek kalp atışı gördük o şekilde devam ettiler.
Rabbim hayirlisini versin gerçekten. eğer tek olursa da üzülmeyin bir iki haftaya unutup tek hamilelige adapte oluyorsunuz zaten :) ikiz gebeligin güzel yanlari oldugu gibi korkutucu yanlari da oldukca fazla. benim doktorum ikizi duyunca tek olsaydi keske dediSağlıkla gelsin inşallah bebişleriniz.
Benim de 1 hafta sonra kontrolüm var, orda biraz daha netleşir belki ne olacağı