2022 ikiz annesi olacaklar

Yok ya atoniye girdim. Ilk doğumda neredeyse hiç görülmeyen sey geldi beni buldu. Doğumda kanamayı durduramadılar 3 ünite kan kaybettim. Rahmi kurtarmak için baya uğraştılar başka doktorları çağırdı doktorum. Çok kan kaybettiğim için de servise götürmediler yoğun bakıma aldılar. Gece boyu zaten kanamam hiç azalmadı en son suni sancı verdiler rahim kasılıp toparlansin diye öyle düzeldi.
Ayy canım benim çok geçmiş olsun neler atlatmışsın öyle 😕 sezeryan olduğu için mi böyle bir şey oldu yoksa ikiz doğum olduğu için mi ilk defa böyle bir şey duydum çünkü. Bir de üniversite hastanesinde miydin sen

Ayy canım benim çok geçmiş olsun neler atlatmışsın öyle 😕 sezeryan olduğu için mi böyle bir şey oldu yoksa ikiz doğum olduğu için mi ilk defa böyle bir şey duydum çünkü. Bir de üniversite hastanesinde miydin sen
Özelde doğum yaptım canım.
Sezeryanla ilgili değilmiş normal doğumda da oluyormuş. Doktorum öyle genç biri değildi meslek hayatım boyunca 4.defa karşılaşıyorum bu durumla dedi. Benden öncekilerin hepsinin 5. 6. doğumlarıymış hepsinin rahmini alıp çözmüş olayı. Benim ilk doğum olunca rahmi kurtarmak için uğraştık dedi.
Hem ikiz olması hem gebelik şekeri hem de rahmim normalden küçük olduğu için olmuş. Şekerden dolayı sağdaki bebeğin suyu üst sınırdaydı çok fazlaydı. Rahim kapasitesinin üstünde büyüyünce oluyormuş bu durum. 2021 ikiz annelerinde hiç duymadım ama başka atoniye giren. Tek başına ikiz olması da bence bi sebep değil.

Bi de doğum esnasında gerçekleşen anne ölümlerinin en büyük sebebi buymuş ve ben bunu doğumdan 2 ay sonra öğrendim 🤣

Özelde doğum yaptım canım.
Sezeryanla ilgili değilmiş normal doğumda da oluyormuş. Doktorum öyle genç biri değildi meslek hayatım boyunca 4.defa karşılaşıyorum bu durumla dedi. Benden öncekilerin hepsinin 5. 6. doğumlarıymış hepsinin rahmini alıp çözmüş olayı. Benim ilk doğum olunca rahmi kurtarmak için uğraştık dedi.
Hem ikiz olması hem gebelik şekeri hem de rahmim normalden küçük olduğu için olmuş. Şekerden dolayı sağdaki bebeğin suyu üst sınırdaydı çok fazlaydı. Rahim kapasitesinin üstünde büyüyünce oluyormuş bu durum. 2021 ikiz annelerinde hiç duymadım ama başka atoniye giren. Tek başına ikiz olması da bence bi sebep değil.
Nasıl büyük bir şey atlatmışsın canım şükür ki sağlıklısın ve her şey yolunda sadaka verin mutlaka vermediyseniz ☺️ Bakalım bizim süreçler nasıl ilerleyecek hepimiz kapalı kutuyuz şimdilik umarım her şey yolunda gider 🤲🏻🌸

Sevgili anne adaylari, Obayram bayragi bana devretti,ben de ilk sayfada tablomuzu olusturdum, eklenmek isteyen olursa asagidaki bilgilerle beni etiketleyebilir ya da mesaji cevaplayabilir...
Yas:
Beklenen dogum tarihi:
Kacinci cocuk:
Bebeklerin isimleri:
(bize de fikir olsun dimi :) )

Merhabalar,
Öncelikle hepimizin gebelikleri hayırlı olsun inşallah☺️ Ben ilk kez doktora 6+2de gittim ve ikiz olduğunu o şekilde öğrendim , ancak birinin kalp atışı duyulmadı ve kesenin içini tam göremediğini söyledi doktor, o nedenle biri düşebilir de sonradan gelişebilir de dedi. Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu acaba aranızda?

Sevgili anne adaylari, Obayram bayragi bana devretti,ben de ilk sayfada tablomuzu olusturdum, eklenmek isteyen olursa asagidaki bilgilerle beni etiketleyebilir ya da mesaji cevaplayabilir...
Yas:
Beklenen dogum tarihi:
Kacinci cocuk:
Bebeklerin isimleri:
Canım yaş:38
Beklenen doğum: 8 mayıs
Kaçıcı çocuk: ilk
Bebeklerin isimleri: belli değil

Merhabalar,
Öncelikle hepimizin gebelikleri hayırlı olsun inşallah☺️ Ben ilk kez doktora 6+2de gittim ve ikiz olduğunu o şekilde öğrendim , ancak birinin kalp atışı duyulmadı ve kesenin içini tam göremediğini söyledi doktor, o nedenle biri düşebilir de sonradan gelişebilir de dedi. Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu acaba aranızda?
Kese muayenesinde bi kesenin içinde yolk vardı diğerinde yoktu, aynı seyı soylemısti bana da doktor, kalp ıcın gıttıgımde ikisinin de kalbi atıyordu ..
Kesenin içinde yolk gördü mü pekı doktorunuz?

Yas:
Beklenen dogum tarihi:
Kacinci cocuk:
Bebeklerin isimleri:
Yas:32
Beklenen dogum tarihi:29.05.2022
Kacinci cocuk:1
Bebeklerin isimleri:--
🥰🌷🌸🌼🌹

Yas:
Beklenen dogum tarihi:
Kacinci cocuk:
Bebeklerin isimleri:
28 yaşındayım, beklenen tarih 19 nisan , ilk bebeğim, şehir izmir, cinsiyetleri ikiside erkek💙💙 isimleri daha henüz belli değil doğana kadar da zor karar veririz bence 😂🙈 bu arada çok sevindim devralmana💜 Inquisitive Inquisitive

28 yaşındayım, beklenen tarih 19 nisan , ilk bebeğim, şehir izmir, cinsiyetleri ikiside erkek💙💙 isimleri daha henüz belli değil doğana kadar da zor karar veririz bence 😂🙈 bu arada çok sevindim devralmana💜 Inquisitive Inquisitive
Buradan bakinca hem hemsehri hem de adas olmamiz yuksek bir ihtimal gibi gorunuyor (nickten yola ciktim)

Yas:
Beklenen dogum tarihi:
Kacinci cocuk:
Bebeklerin isimleri:
Yas: 29
Beklenen dogum tarihi: 08.03.2022
Kacinci cocuk: İlk bebişler 🤗
Bebeklerin isimleri: -

🤗🤗🤗🤗

Yas:
Beklenen dogum tarihi:
Kacinci cocuk:
Bebeklerin isimleri:
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ: 13 nisan (40 hafta için bu tarih doktor 1 ay erken doğarlar dedi)
KAÇINCI ÇOCUK: ilk bebişlerim
BEBEKLERİN İSİMLERİ: henüz belli değil :):)

Kese muayenesinde bi kesenin içinde yolk vardı diğerinde yoktu, aynı seyı soylemısti bana da doktor, kalp ıcın gıttıgımde ikisinin de kalbi atıyordu ..
Kesenin içinde yolk gördü mü pekı doktorunuz?
Kesenin içinde net bir oluşum göremiyorum dedi, bebeği mi kastetti yolku mu bilmiyorum, heyecanlanla da bir şey soramadım o anın şokuyla😞

X