2022 ikiz annesi olacaklar

evet gerçekten herkes İzmirli :) ben de İzmirliyim ailem orada ama Ankara'da yaşıyorum :KK43:
Yaa benim çok samimi arkadaşlarım da Ankara’ya gittiler iş imkanı için herkes biryerlere dağılıyor iş güç mecburen ☺️ Biz eşimle ikimiz de İzmirliyiz aileler burada liseden tanışıyoruz üniversiteyi de burada okuduk zaten o yüzden hiç istemedik aslında Ankara’da çalışsak maaşlar daha iyi teklif de gelmişti ama bırakamadık buraları 🙈💙

Ya bu su meselesine ben de 1haftadir takıldım. Haftaya muayenede suya baktirmak istiyorum, çünkü daha önce ölçülmedi ve bazi günlersu gibi 1-2 saniyelik bir anda geliyor ve tamamen renksiz,kokusuz. Baya ıslanıyor günlük ped ya da çamaşır.
O oluyor canim normal o akinti

Kizlar alt karin tarafinizda sertlik gerginlik agri oluyomu. Normal mi acile mi gitmeliyim. Sali gunu doktora gitmistim bisey yoktu. O zmn da vardi bu durum. Ama simdi dozu artti

Kizlar alt karin tarafinizda sertlik gerginlik agri oluyomu. Normal mi acile mi gitmeliyim. Sali gunu doktora gitmistim bisey yoktu. O zmn da vardi bu durum. Ama simdi dozu artti
Hepimizde agrilar var, normal olabilir, dun bende de vardi biraz, gun icindeki hareketiniz vs de etkili.
Ama agrinin tanimi en onemlisi; regl agrisi gibi alt karin ve belden gelen ya da bele vuran agri, artan agri, lekelenme vs ise beklemeden gidin.
Daha basit birseyse solunuza yatin, bacak araniza yastik koyun, uzanin, su icin, biraz dinlenin.

Hepimizde agrilar var, normal olabilir, dun bende de vardi biraz, gun icindeki hareketiniz vs de etkili.
Ama agrinin tanimi en onemlisi; regl agrisi gibi alt karin ve belden gelen ya da bele vuran agri, artan agri, lekelenme vs ise beklemeden gidin.
Daha basit birseyse solunuza yatin, bacak araniza yastik koyun, uzanin, su icin, biraz dinlenin.
Aksamlari oluyo genelde. Mide problemleri cekiyorum belki onunla belki enfeksiyonla ilgili belki de dediginiz gibi daha basit biseydir insallah🙏

Merhabalar,
Öncelikle hepimizin gebelikleri hayırlı olsun inşallah☺️ Ben ilk kez doktora 6+2de gittim ve ikiz olduğunu o şekilde öğrendim , ancak birinin kalp atışı duyulmadı ve kesenin içini tam göremediğini söyledi doktor, o nedenle biri düşebilir de sonradan gelişebilir de dedi. Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu acaba aranızda?
merhaba hayırlı olsun. benim ilk gebeligimde de iki ayri kese vardi 4-5-6. haftalarda gözüktü ama icinde bebek gelismeden küçülüp kayboldu biri. öbür kesedeki bebegim sağlıklı dogdu. hicbir kanamam da olmadi hamilelik boyunca.
bu gebeligimde ilk basta tek kese gördük. 6. haftada iki kese iki bebek kalp atışı gördük o şekilde devam ettiler.

merhaba hayırlı olsun. benim ilk gebeligimde de iki ayri kese vardi 4-5-6. haftalarda gözüktü ama icinde bebek gelismeden küçülüp kayboldu biri. öbür kesedeki bebegim sağlıklı dogdu. hicbir kanamam da olmadi hamilelik boyunca.
bu gebeligimde ilk basta tek kese gördük. 6. haftada iki kese iki bebek kalp atışı gördük o şekilde devam ettiler.
Sağlıkla gelsin inşallah bebişleriniz.
Benim de 1 hafta sonra kontrolüm var, orda biraz daha netleşir belki ne olacağı😕

Sağlıkla gelsin inşallah bebişleriniz.
Benim de 1 hafta sonra kontrolüm var, orda biraz daha netleşir belki ne olacağı😕
Rabbim hayirlisini versin gerçekten. eğer tek olursa da üzülmeyin bir iki haftaya unutup tek hamilelige adapte oluyorsunuz zaten :) ikiz gebeligin güzel yanlari oldugu gibi korkutucu yanlari da oldukca fazla. benim doktorum ikizi duyunca tek olsaydi keske dedi

X