Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
aynen kuzum maalesef 4 yaşı bekleyeceğim. Bezi daha bırakmadı bu yaz havalar isinir Isınmaz işine çözeceğim. Sen biraktirabildin mi peki
Saklanma belirtisi hariç hazır olduğuna dair işaret vermiyor. O yüzden zorlamıyorum bende.. Bu yaz artık zamanı geliyor bez için harekete geçicez inşallah Onun bezi bitsin yenisininki başlayacak

Hiç hesaplamadım ama öyle denk gelecek sanırım ay her şey baştan nasıl olacak onu bilmiyorum ama güzel olsun diliyorum
Aminnn İnşallahhh Yeniden hamilelik yaşamak güzel eskiden dert ettiklerimi aklımı kurcalayanların büyük kısmında rahatım artık.. Bebiş doğduktan sonrada aynısı devam eder inşallah

Aminnn İnşallahhh Yeniden hamilelik yaşamak güzel eskiden dert ettiklerimi aklımı kurcalayanların büyük kısmında rahatım artık.. Bebiş doğduktan sonrada aynısı devam eder inşallah
Amin inşallah canım oğlumda aşırı bulantım oluyordu bunda olacak mı meraktayım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…