2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Maşallah yaa kocaman olmuş

Aaa öyle mi konuşma terapistine falan gittiniz mi
hiç gitmedik 31 Aylık oldu ikili cümleler var mesela kelimeside çok ama akıcı şekilde konuşmuyor ya çok üzülüyorum İnan önce pskloga götürmem gerekiyormuş onlar yönlendiriyorlar sanırım terapiste

Anladım canım. Bi arkadaşımın arkadaşı var da dolaylı yoldan tanışıyoruz onun da oğlu var bizimkilerle aynı. O da hiç konuşmuyormuş bir kaç tane kelime sadece. Sen söylediklerini anlamıyor gibi yap hemen anlama. Leb demeden leblebiyi anlıyorsun ondan konuşmak mı istemiyor acaba

olabilir belki o hatayı çok yapıyorum

bende iyiyim çok şükür tatlım vallahi hep aklimdaydiniz ama maille kayıt olmustun telefon kirilinca herşey gitti Allah'tan eşim cocuklar oynasın diye yaptırmış öyle acabildim
Ayyy ya herşeyin bir anda kaybolması çok fena.. Ben de sürekli şifre unuturum

Benim oğlumda akranları gibi konuşmuyor. Kelimeleri var, ikili birkaç cümlesi var. Dil terapisti sürekli aklımda ama bir yandan da bekliyorum. Kendi akranları ile vakit geçirmiyor, gün içinde sürekli ananeyle birlikte.. Bakalım biraz bekliyorum..

anneane babaane bizim.gibi ilgilenemiyorlar yaştan dolayı, eltimin kızına kayinvalidem bakti oda 1 2 kelimeden başka Bir kelimesi yoktu. Sonra ondan alıp kreşe verdiler cocuk hizla konuşmaya başladı. Yarım günde olsa sizinde verme sansiniz yok mu

Kelimeleri fena değil aslında bizimkinin sadece konuşmayı keyfi isterse yapıyor. Cümle çok kurmuyor. Ananeyle kitap vs okuyorlar ama oda bir yere kadar aktif kalıyor. Kreşe bahar ayında vericektim normal şartlarda ama şimdi 2 numara geliyor o yüzden erteleyecek gibi duruyorum. Belki yazın 2-3 er saatlik birşeyler düşünebilirim aktivite gibi..

bizim ikili cümle epey var her şeyi anliyor kelimede çok ama çocuk akıcı konuşmuyor dil terapistinden önce psklog görmeliymis ama kuzum öyle dedi bana herkes onlar yönlendirme yapıyormuş

bizim ikili cümle epey var her şeyi anliyor kelimede çok ama çocuk akıcı konuşmuyor dil terapistinden önce psklog görmeliymis ama kuzum öyle dedi bana herkes onlar yönlendirme yapıyormuş
Bizim doktor 2 yaşa gelmeden önce gittiğimizde aslında oyun terapisti önermişti ama bulunduğum bölgede yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…