- 25 Ekim 2021
- 3.693
- 3.969
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.941
hiç gitmedik 31 Aylık oldu ikili cümleler var mesela kelimeside çok ama akıcı şekilde konuşmuyor ya çok üzülüyorum İnan önce pskloga götürmem gerekiyormuş onlar yönlendiriyorlar sanırım terapisteMaşallah yaa kocaman olmuş
Aaa öyle mi konuşma terapistine falan gittiniz mi
Evet maalesefhadi ya üzüldüm buna
Anladım canım. Bi arkadaşımın arkadaşı var da dolaylı yoldan tanışıyoruz onun da oğlu var bizimkilerle aynı. O da hiç konuşmuyormuş bir kaç tane kelime sadece. Sen söylediklerini anlamıyor gibi yap hemen anlama. Leb demeden leblebiyi anlıyorsun ondan konuşmak mı istemiyor acabahiç gitmedik 31 Aylık oldu ikili cümleler var mesela kelimeside çok ama akıcı şekilde konuşmuyor ya çok üzülüyorum İnan önce pskloga götürmem gerekiyormuş onlar yönlendiriyorlar sanırım terapiste
olabilir belki o hatayı çok yapıyorumAnladım canım. Bi arkadaşımın arkadaşı var da dolaylı yoldan tanışıyoruz onun da oğlu var bizimkilerle aynı. O da hiç konuşmuyormuş bir kaç tane kelime sadece. Sen söylediklerini anlamıyor gibi yap hemen anlama. Leb demeden leblebiyi anlıyorsun ondan konuşmak mı istemiyor acaba
İnstagramda görmüştüm de uzmanın biri öyle diyorduolabilir belki o hatayı çok yapıyorum
bende çok duydum o muhabbeti hayırlısı bkalim canımİnstagramda görmüştüm de uzmanın biri öyle diyordu
Ayyy ya herşeyin bir anda kaybolması çok fena.. Ben de sürekli şifre unuturumbende iyiyim çok şükür tatlım vallahi hep aklimdaydiniz ama maille kayıt olmustun telefon kirilinca herşey gitti Allah'tan eşim cocuklar oynasın diye yaptırmış öyle acabildim
Maşallah 2. Bebişide büyütmüşsün13 aylık olduk bile teyzesi evet ya aşırı hareketli çok haylaz ve hala tam konusmuyor pskloga goturucem bakalım
Benim oğlumda akranları gibi konuşmuyor. Kelimeleri var, ikili birkaç cümlesi var. Dil terapisti sürekli aklımda ama bir yandan da bekliyorum. Kendi akranları ile vakit geçirmiyor, gün içinde sürekli ananeyle birlikte.. Bakalım biraz bekliyorum..hiç gitmedik 31 Aylık oldu ikili cümleler var mesela kelimeside çok ama akıcı şekilde konuşmuyor ya çok üzülüyorum İnan önce pskloga götürmem gerekiyormuş onlar yönlendiriyorlar sanırım terapiste
Benim oğlumda akranları gibi konuşmuyor. Kelimeleri var, ikili birkaç cümlesi var. Dil terapisti sürekli aklımda ama bir yandan da bekliyorum. Kendi akranları ile vakit geçirmiyor, gün içinde sürekli ananeyle birlikte.. Bakalım biraz bekliyorum..
Kelimeleri fena değil aslında bizimkinin sadece konuşmayı keyfi isterse yapıyor. Cümle çok kurmuyor. Ananeyle kitap vs okuyorlar ama oda bir yere kadar aktif kalıyor. Kreşe bahar ayında vericektim normal şartlarda ama şimdi 2 numara geliyor o yüzden erteleyecek gibi duruyorum. Belki yazın 2-3 er saatlik birşeyler düşünebilirim aktivite gibi..anneane babaane bizim.gibi ilgilenemiyorlar yaştan dolayı, eltimin kızına kayinvalidem bakti oda 1 2 kelimeden başka Bir kelimesi yoktu. Sonra ondan alıp kreşe verdiler cocuk hizla konuşmaya başladı. Yarım günde olsa sizinde verme sansiniz yok mu
yazdım artık bı deftereAyyy ya herşeyin bir anda kaybolması çok fena.. Ben de sürekli şifre unuturum
amin canım inşallah büyüyorlar vallahi zar zor oluyor ama güzel oluyorMaşallah 2. Bebişide büyütmüşsünDarısı bize
bizim ikili cümle epey var her şeyi anliyor kelimede çok ama çocuk akıcı konuşmuyor dil terapistinden önce psklog görmeliymis ama kuzum öyle dedi bana herkes onlar yönlendirme yapıyormuşBenim oğlumda akranları gibi konuşmuyor. Kelimeleri var, ikili birkaç cümlesi var. Dil terapisti sürekli aklımda ama bir yandan da bekliyorum. Kendi akranları ile vakit geçirmiyor, gün içinde sürekli ananeyle birlikte.. Bakalım biraz bekliyorum..
Bizim doktor 2 yaşa gelmeden önce gittiğimizde aslında oyun terapisti önermişti ama bulunduğum bölgede yok maalesefbizim ikili cümle epey var her şeyi anliyor kelimede çok ama çocuk akıcı konuşmuyor dil terapistinden önce psklog görmeliymis ama kuzum öyle dedi bana herkes onlar yönlendirme yapıyormuş
hadi ya üzüldüm buna kresler nasıl pekiBizim doktor 2 yaşa gelmeden önce gittiğimizde aslında oyun terapisti önermişti ama bulunduğum bölgede yok maalesef
Kreş var fazlasıyla ama kalite olarak nasıllar bilmiyorum. 2. Bebek olacağı için biraz kararsız kaldım. Normalde nisan gibi düşünüyordum vermeye ama erteleyebilirim belli değil. Görüşmedik bir yerle daha..hadi ya üzüldüm buna kresler nasıl peki