- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.441
Ara ara kaciriyorum tabii ama guzelay bende onu çok seviyorum ama fazla izleyen yok inş bitmez ya
Evett fazla izleyende yok hic duymuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara ara kaciriyorum tabii ama guzelay bende onu çok seviyorum ama fazla izleyen yok inş bitmez ya
sorma bacım yaGüneş elden ayrı bacım
Ara ara kaciriyorum tabii ama guzel
Evett fazla izleyende yok hic duymuyorum
totosu buyukse tabii cokmu sıktı altı üstü bol olsun birsey olmazya güneşe int bir sürüşey aldım altlar küçük üstler büyük 18-24
bide bacım incecik yaaaaaaaaaaaaaa
Ahsene de 18-24 ler büyük oluyor. Alt almıştım yazın olmadı şimdi 12-24 sipariş ettim tekrardanya güneşe int bir sürüşey aldım altlar küçük üstler büyük 18-24
bide bacım incecik yaaaaaaaaaaaaaa
Sadece uyumadan önce emziriyordum, şimdi onu da kaldırdık. Gece hiç emzirmiyorum, sabah uyanınca emiyor. Sonra öğlen işten gelince bazen de akşam üstü. Yani günde 2 ya da 3 kez emiyoray kuzum maşallah gözün aydın darısı başıma
daha dün gece 3 de kalktı 4 e kadar meemede dalamadı en son babasının ayağına verdim 6 gb geri aldım 7 gb artık geç kalıyorum diyerek tekrar babaya verdim çok yorucu gerçekten
kuzum ya bende ellemiyorum ama bizimki bildiğin park yatağa tutunup gel diyor
memeden kesmek gerekiyor sanırım artık oda bende eşimde çok yoruluyoruz
kafam karışık gerçekten nasıl başlayacağım nasıl olacak
akşamları da emzirmiyormusun yoksa sadece gece mi emzirmeyi bıraktım canım
Aboo gece uyanmaya alisirsa aylarca birakmaz kizaman akışına bırakcam artık iki gecedir bir fiil uyanıp gözleri açıp gülüyor şebelek 3 den 4,5 a kadar ayaktaydım
Aaa cok iyii nasıl bıraktın emzirmeden uyutmayı benim ki odayı inletiyo once emcek sonra sallancak kafasındaSadece uyumadan önce emziriyordum, şimdi onu da kaldırdık. Gece hiç emzirmiyorum, sabah uyanınca emiyor. Sonra öğlen işten gelince bazen de akşam üstü. Yani günde 2 ya da 3 kez emiyor
alt baya bay dar kuzumtotosu buyukse tabii cokmu sıktı altı üstü bol olsun birsey olmaz
aaa gerçekten mi kuzu bizim güneşin totiş büyük galibaAhsene de 18-24 ler büyük oluyor. Alt almıştım yazın olmadı şimdi 12-24 sipariş ettim tekrardan
ben gündüz yokum ya mecburen emziriyorum kuzuSadece uyumadan önce emziriyordum, şimdi onu da kaldırdık. Gece hiç emzirmiyorum, sabah uyanınca emiyor. Sonra öğlen işten gelince bazen de akşam üstü. Yani günde 2 ya da 3 kez emiyor
oğlanda öyleydi yaAboo gece uyanmaya alisirsa aylarca birakmaz kiz
Tonton bacakalt baya bay dar kuzum
Ahsen çırpı bacak bezle bile totosu küçücükaaa gerçekten mi kuzu bizim güneşin totiş büyük galiba
Benim kizda 2gün önce öyleydii aynen sendrom yaklaşıyorrNe geceydi bee tam 2 saat ağladı. Uykusu var uyumuyor en son kafa üstü düştü agladida uyudu . Nedir bu 2 yaş sendromu mu. Yarın eşime telefonu uyurken yanına getir alarm odada çalsın bizim essek sipasi da uyanır belki 7de. Yarın ola hayrola:)
Benim kizda 2gün önce öyleydii aynen sendrom yaklaşıyorr
HAhahah ben bayadir gidip geliyorumda kimse yok sonra çıkıyorum yunsev bile daha hala gelecek buralara olabilirr ins biterde ben rahatlarımOoo hoşgeldin canım:)) kız 2 yaşında mı bitiyor acaba
İlk haftalar zor oldu kuzum eşim destek oldu. Gece emme sayısını düşürdük yavaş yavaş 8den 5e 5ten 3e diye 1 hafta arayla. Ağladı su verdik kucakladık derken derken alıştı. Sallanmayı da 11. Ayda bırakmıştı şükür. Çok yorucu oluyordu artık gece boyu emzirmek. Ama 2 3 kere emse öyle devam ederdimAaa cok iyii nasıl bıraktın emzirmeden uyutmayı benim ki odayı inletiyo once emcek sonra sallancak kafasında