- 2 Ağustos 2013
- 34.170
- 101.763
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.401
Bende tuzlu ayva çok yerdim gamzeli oldu Ahsen mandalina portakal falan ye sen daha iyi gelir onlarYiyorum aslında ayvada çok yiyorum ama oda aşırı istahımı açıyorr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tuzlu ayva çok yerdim gamzeli oldu Ahsen mandalina portakal falan ye sen daha iyi gelir onlarYiyorum aslında ayvada çok yiyorum ama oda aşırı istahımı açıyorr
Hahahaha almiranında bitane var benim gibiBende tuzlu ayva çok yerdim gamzeli oldu Ahsen mandalina portakal falan ye sen daha iyi gelir onlar
Aynen limon da sıkıyorlarmış ben sadece tuzla severim çok güzel olurHahahaha almiranında bitane var benim gibi
Bide limonlu tuzluda eden var ayvaya kız denemedim ama
Evett canımm onlarida alırim
TUzla deneyeyim bi bakemmAynen limon da sıkıyorlarmış ben sadece tuzla severim çok güzel olur
Canım giremedim ne zamandır biraz geç dönüyorum kusura bakma. Son 1-2 aydır bozuldu uykuları gündüz sabah kalkış saatine göre bazen 1 bazen 2 uyku yapıyor ama geceleri çok kalkıyor.Gece şaşırma olabilirrr pek uyumadımı bugün simoo
Aynı durumdayız canım. Bizde de ben de ayakta uyumadigi için haftasonu bakıcı da olmayınca sadece memede öğlen iyice bayılıp tek uyku yapıyor. Gecelerimiz çok kötü. 3 ten sonra saat başı memede ve bırakınca anında uyanıyor. Bir de eli ağzında sürekli anne diş anne diş diyor kıyamıyorum. Gece emzirmeyi bırakmam lazım onun için de haftaya annem bize gelecek bir hafta geceleri onun yanında yatiricam öyle öyle alışır belkikızlar madem uykulardan bahsediyorsunuz şuanda uyku düzenleri nasıl bıdıkların
güneş ablada 10,30 da ve 15 olmak üzere akşamda 21,30-22,00 arası uyuyor
bu arada haftasonu bir kere uyuyor uykuya direniyor beni bırakmıyor
Benimde bu sıra öylee gece kalkmalar bos bos aglıyo biyerimi ağrıyo diyorum ne zor birsey ya anlayamamakCanım giremedim ne zamandır biraz geç dönüyorum kusura bakma. Son 1-2 aydır bozuldu uykuları gündüz sabah kalkış saatine göre bazen 1 bazen 2 uyku yapıyor ama geceleri çok kalkıyor.
Aynı durumdayız canım. Bizde de ben de ayakta uyumadigi için haftasonu bakıcı da olmayınca sadece memede öğlen iyice bayılıp tek uyku yapıyor. Gecelerimiz çok kötü. 3 ten sonra saat başı memede ve bırakınca anında uyanıyor. Bir de eli ağzında sürekli anne diş anne diş diyor kıyamıyorum. Gece emzirmeyi bırakmam lazım onun için de haftaya annem bize gelecek bir hafta geceleri onun yanında yatiricam öyle öyle alışır belki
Evet uzun uyuyo sağolsun bütün işlerimi o zaman hallediyorum.ya bu bebekken 40 dk sonra uyanma olayi vardiya,o zaman ben uyanmadan once hamağinda salliyodum tekrar uyuyodu.öyle öyle alisti şimdi yatağinda cok rahat uyuyoMaşallah öğle uykunuz uzunmuş sizin
2ciye gelince epey tecrübeli oluyorsunEvet uzun uyuyo sağolsun bütün işlerimi o zaman hallediyorum.ya bu bebekken 40 dk sonra uyanma olayi vardiya,o zaman ben uyanmadan once hamağinda salliyodum tekrar uyuyodu.öyle öyle alisti şimdi yatağinda cok rahat uyuyo
Bugun mesela ailece gec uyandik,10.30 da.sonra 13.30 gibi uyudu,17:00 de zorla uyandi:)Ohaaa ammada yatıyo len
Aboovvvv akşam kacta yatıyo ozaman kızzz geçmi yatıyo ben tek bakıyorum oyüzden akşamı zor ediyorumBugun mesela ailece gec uyandik,10.30 da.sonra 13.30 gibi uyudu,17:00 de zorla uyandi:)
normalde sabahlari 8.30 da kalkiyo.ev ahalisi işe,okula giderken.bugun mesela uyumasi 22:30 a kadar sarkar,yarin sabah gurultuyle bilrlikte ben de desteklerim uyanir.sonra hafta içi rutinimize dönerizAboovvvv akşam kacta yatıyo ozaman kızzz geçmi yatıyo ben tek bakıyorum oyüzden akşamı zor ediyorum
EVett aslında bigünde düzeliyo uyku düzeniiNor
normalde sabahlari 8.30 da kalkiyo.ev ahalisi işe,okula giderken.bugun mesela uyumasi 22:30 a kadar sarkar,yarin sabah gurultuyle bilrlikte ben de desteklerim uyanir.sonra hafta içi rutinimize döneriz
Evet 1 günde düzeliyo bence de,çocuğu okumak gerekEVett aslında bigünde düzeliyo uyku düzenii
Biz hep yorgun düşüyoruz 8 de yatsın bizde tv izleyelim çabasında
Aynenn bazen yaptığım oldu öyle tabi 4-5 te uyumağı çok isteği olduğunda bide sizi yormuyor sanırım bebe ablasıda var oynuyolardırrEvet 1 günde düzeliyo bence de,çocuğu okumak gerek
Evet canm ablasiyla oynuyolar ama bu oğlan biraz sabirsiz ve inatçi.cok kolay bi cocuk degil aslindaAynenn bazen yaptığım oldu öyle tabi 4-5 te uyumağı çok isteği olduğunda bide sizi yormuyor sanırım bebe ablasıda var oynuyolardırr
Ama yinede dinlenebiliyosun dimi yanii ayy 2ci bebe geliyo cok soruyorum hahahEvet canm ablasiyla oynuyolar ama bu oğlan biraz sabirsiz ve inatçi.cok kolay bi cocuk degil aslinda
Tabi dinleniyorum bazen.ablasi sagolsun.2. Bebekte daha tecrubelisinAma yinede dinlenebiliyosun dimi yanii ayy 2ci bebe geliyo cok soruyorum hahah
Evettt almirada epey oynarrTabi dinleniyorum bazen.ablasi sagolsun.2. Bebekte daha tecrubelisin
Bugun mesela ailece gec uyandik,10.30 da.sonra 13.30 gibi uyudu,17:00 de zorla uyandi:)
Sabah erken 8da kaldır kuzu yada 8 olmuyosa 7 yap almira 7.30 uyandı bugün 12 de uyur gibi gözler kızarmış gece 12 demi uyuyoMaşallah ya darısı bize İnşallah. Belis 12de uyuyor sabah 8veya 9 da kalkıyor. Öğlen 2 gibi bazen 4te uyuyor ne yapsam da düzene oturtamadim