- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Siz gebe misiniz? Biz henuz reglerimizi bekliyoruzHaziran anneleri çok suskun,benimde herşey yolunda giderse 3 Haziran 2022 olarak,Haziran annesiyim,hergün kaşık ağrısı oluyor,3 gündür aralıklı gelen kahverengi lekelenme var bazen açık pempe akıntı gibi oldu,genelde dinlenme halindeydim,bacaklarım ağrıdığı için 20 dakikalık bir
Yürüyüşe çıktım geldim…
Evet tüp bebek transferi olduğu için…test günü ve 2 gün sonra test yaptırdım gebeyim,28 gibi kese için randevu verdilerSiz gebe misiniz? Biz henuz reglerimizi bekliyoruz
Cok guzel haber saglikla kucaginiza alin insallahEvet tüp bebek transferi olduğu için…test günü ve 2 gün sonra test yaptırdım gebeyim,28 gibi kese için randevu verdiler
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinselam kızlar bende 13 eylülde regl oldum bakalım 3. olacak mı olmayacak mıheyecanla beklemedeyim. Herkes için hayırlısı olsun inşallah
Bizler batı bekliyoruz umarım yakın zamanda grubumuz dolar taşarHaziran anneleri çok suskun,benimde herşey yolunda giderse 3 Haziran 2022 olarak,Haziran annesiyim,hergün kaşık ağrısı oluyor,3 gündür aralıklı gelen kahverengi lekelenme var bazen açık pempe akıntı gibi oldu,genelde dinlenme halindeydim,bacaklarım ağrıdığı için 20 dakikalık bir
Yürüyüşe çıktım geldim…
Tebrik ediyorum Bend e teste negatif gördüm adetim2 günün geçti beklemedeyimMerhabalar bende 31 ağustos sat. Bugün kan verdim dün idrar testi silik diye 15.20 cıktı sonucum
Geldi cnm ama negatif çıktı gec dollenme olabilir die beklemedeyim adet olmadjm çünkü normalde düzensiz adetim yoksuksuk nptin geldi mi kaset testin?
Guzel haber canım kan mi vereceksin o zaman?Geldi cnm ama negatif çıktı gec dollenme olabilir die beklemedeyim adet olmadjm çünkü normalde düzensiz adetim yok
Gözünuz aydin..adet dongunuz kac gun.benim sat da 30 ağustos bekliyorum tam sonuc alayim diye.bisey ypmiyorumMerhabalar bende 31 ağustos sat. Bugün kan verdim dün idrar testi silik diye 15.20 cıktı sonucum
Gozunuz aydin tekrarMerhabalar bende 31 ağustos sat. Bugün kan verdim dün idrar testi silik diye 15.20 cıktı sonucum
Çok teşekkür ederim sağolun benim sat 31 ağustostu. Test yaptım silik görünce dayanamadım dün kan verdimGozunuz aydin tekrar2 gunde 2 katina çıkacak beta hcg .. benim kizimdada erken cikmisti ama şimdi son ana kadae bekliyorum sat 30 ağustos..
Çok teşekkür ediyorum sağolun inşallah sizinde belki geç dollenmedir ondan görünmüyor olabilir birde her gebelik testi göstermiyor ya hassas olmuyorTebrik ediyorum Bend e teste negatif gördüm adetim2 günün geçti beklemedeyim
Bikac gün e regl olmazsam kan veriirm beklemedeyim su anGuzel haber canım kan mi vereceksin o zaman?
Gözünüz aydın hayırlısı ile kucağınıza alın Ins ben kızımı da 6 haftalık öğrenmiştim .Çok teşekkür ederim sağolun benim sat 31 ağustostu. Test yaptım silik görünce dayanamadım dün kan verdimkızımı da 2 gün kala öğrenmiştim şimdi nasipse ikinci evladımızı bekliyoruz. Belirtiniz var mı şimdi
Çok teşekkür ederim sağolun inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimizGözünüz aydın hayırlısı ile kucağınıza alın Ins ben kızımı da 6 haftalık öğrenmiştim .
Benimki henüz belirsiz beklemedeyim
HarikaaÇok teşekkür ederim sağolun benim sat 31 ağustostu. Test yaptım silik görünce dayanamadım dün kan verdimkızımı da 2 gün kala öğrenmiştim şimdi nasipse ikinci evladımızı bekliyoruz. Belirtiniz var mı şimdi
Bende de oldu aynı belirtiler ki hala bel kasık agrım var sık idrarda aynı şekilde. Ptesi günü oluyor değil mi ptesi benimde bat günüm . Ctesi pazar kesin çıkar bence. Benim valla dün 22.gun 15.20 sende de kesin görünür canımHarikaabelirtim 10 gundur belki kasiklarim agriyor cok hafif ama sık idrar vajinama vuran hafif agri. Sizce ne zaman vereyim kan ptesi vereyim diyorum kendimce.kizimida adete 4 gun kala kanda öğrenmiştim
Arastirma canim allahin izniyle artar ins.2 gune 2 kati. Benim son 2 aydır 30 unda olunca biraz daha beklesem mi dedim yoksa 27 si bat..bekleyim garanti olsun ptesi kan vereyim.olmazsa hafta sonu erken gebelik testleinden yaparim. Hngi markayi ypmistiniz siz?Bende de oldu aynı belirtiler ki hala bel kasık agrım var sık idrarda aynı şekilde. Ptesi günü oluyor değil mi ptesi benimde bat günüm . Ctesi pazar kesin çıkar bence. Benim valla dün 22.gun 15.20 sende de kesin görünür canımbende netten bakıyorum değerim az mi ki diye kaygılandım