Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bende birazdan gitcem kalmıştır umarım

Kızlar bezlerde 1 no almayın ben aldım herkes keşke almasaydın dedi yani çok küçükmüş bide erkek bebekse yumurtalıklar açısından bezin büyük olması daha iymiş
Evet ya özellikle sleepy de 1 ve 2 arasında çok fark yokmuş bende aldıktan sonra öğrendim

Iyi barii yaa kuzumm sola yatmaktanda mide yakabilirr sağa yatmayı tercih et arada

Ya ben hep sola yatıyorum bi kalkıyorum her defasında sağa dönmüş oluyorum bir sıkıntı olmaz inş

Reactions: Jou
Ya ben hep sola yatıyorum bi kalkıyorum her defasında sağa dönmüş oluyorum bir sıkıntı olmaz inş
Inşaallahh yaaa bende hep en çok sola yatıyorumm bazennkorkuyorumm pek hareketi olmayıncaa dedim birşeymi oldu diyorumm bunun düşüncesiylede kafam yorulduu
hepte sağa yatamıyorumki ben

Inşaallahh yaaa bende hep en çok sola yatıyorumm bazennkorkuyorumm pek hareketi olmayıncaa dedim birşeymi oldu diyorumm bunun düşüncesiylede kafam yorulduu
hepte sağa yatamıyorumki ben

Birde sağa dönük olunca bebek daha çok hareket ediyor. Sabahları uyanıncada minik hep sağda oluyor o tarafta yatmayı daha çok seviyor sanırım :)

Bimden 30 liraya aldım ben
Bende zamanında almadığıma çok pişmanım
Şimdi hem gelmiyor
Gelsede iyice uçurdular fiyatı
Benim ıslak mendiller iki çocuk olduğu için daha fazla sayı olarak demek istemiştim
Anladım cnm
Bende sayı az biraz daha al anladım başta
Hala almak istiyorum ya bahanem olcak birinin al demesi
Aaa ilk defa duydum bacaklara bakıldığını

Evet benden de idrar kültürü istediler bak unutmuştum. Üreme var mı yok mu bakalım demişti doktor
İdrar testi yaptırdım hep
Ama kültür yapmamışlar
Onda neden bu kadar dirençli olduğu ortaya çıkıyormuş.
Bir kerede yapıp geçseler olmuyor işte her gittiğimde farklı bir tantana
Walla bende çok düşünüyorum ama sonra bebıs e uymazsa diye korkuyorum
Biz niyetimizi iyi alalım
Uyacak Allah’ın izniyle
Yoksa hepsi elimizde patlar

Özletme kendini sık sık gel her gün bir level atlıyoruz benim 4 gündür falan reflü başladı ne yersem yeyim oluyor yuvarlanıp gidiyoruz bi şekilde sen nasılsın
Ay sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alsaydık benimde artık ayaklarım ağrıyor çok iş yapıp ayakta durunca

Selam kızlar bu ara pek giremedim. 2 gün iyiysem 1 gün kötüyüm :/ Dün iyiydim biraz fazla yordum sanırım kendimi,bugün ağrım var baya.. Sabahtan beridir ayaklarımı uzattım dinleniyorum. Mutfağa da girmem lazım bulaşık,yemek vs işlerim var. Sizler neler yapıyorsunuz?

Senin işin bitmeykiii
Bende dünkoltuğu süpürdüm.bitanesini yoruldumm bugünde küçüğünü süpürup silicemm yavas yavass heryeri edem dedimm doğumumde ziyaretim olur neolur neolmaz daha camla silinecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…