- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #43.001
Diyetisyene mi gideceksin?Bana da git dedi hala gitmedim kahvaltı tahin pekmezsiz akşam çayı kakaolu keksiz geçer mi hiççççTokluk kan şekerim 204 (yüksek)benle birlikte diyete girmek isteyen varsa beklerim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyetisyene mi gideceksin?Bana da git dedi hala gitmedim kahvaltı tahin pekmezsiz akşam çayı kakaolu keksiz geçer mi hiççççTokluk kan şekerim 204 (yüksek)benle birlikte diyete girmek isteyen varsa beklerim
![]()
Hiç bilmiyorum cnmTamam canım sağoll e bebektemi bu civilde ki üstündeki pembe yok bunda var farkı ne acaba
Onada bakarım ama en çok lansinohu öneriyolar
Biz birde doğumdan sonra birlikte kg vereceğiz değil miDiyetisyene mi gideceksin?Bana da git dedi hala gitmedim kahvaltı tahin pekmezsiz akşam çayı kakaolu keksiz geçer mi hiçççç![]()
Tamam canım sağoll e bebeğe giderim bendeHiç bilmiyorum cnm
Benim attığım resim e bebekte ben oradan aldım
Şubat indiriminde
Kızımda aldım oylece kaldı.Ucunu doğru tutturursanız birşey olmuyor. Ufacık fındık kadar sürüyorsun bitmiyor. Yara olmaz inş kızDoğumdan 2 hafta önce deniyor
Birde doğum sonrası kullanacağız diye
Bende 40 ml aldım
Anca yeter diye düşündüm
Her emzirmeden sonra sürün diyorlar
Tek umudum inş sütüm olur da emzirerek kalori yakarım bol bolBiz birde doğumdan sonra birlikte kg vereceğiz değil mi
Duyda inan şimdi buna![]()
Diyetisyene gitmeni öneririm dedi. Bir hafta boyunca açlık ve tokluk şekerimi kendim ölçüp not alıcam ve sonrasında doktora yeniden görünücem. Şimdilik kendim dikkat etmeyi uygun buluyorum açıkçası eğer kendi yaptığım diyetle toparlayamazsam öyle gidicem diyetisyene. Son zamanlarda bagisikligimi kuvvetlendirsin diye portakal suyu içiyordum, canım istedigi için iki adet muz fln yiyordum, nasılsa arkasında 160 kalori yaziyor diye fındıklı cikolatalarla kendimi şımartıyordum makarna, pilav konusunda da kısıtlamamaya başlamıştım kendimi. bu bonkörlüğümün sonucu olmuş olabilir bilemiyorumDiyetisyene mi gideceksin?Bana da git dedi hala gitmedim kahvaltı tahin pekmezsiz akşam çayı kakaolu keksiz geçer mi hiçççç![]()
Olabilir kaçlık yaptırdı doktor?Benim 50 gr 1 saat sonuç 167 çıktı.2. yaptırmadan direk diyetisyene git dedi.Senin yüksek çıkmış.Diyetisyene gitmeni öneririm dedi. Bir hafta boyunca açlık ve tokluk şekerimi kendim ölçüp not alıcam ve sonrasında doktora yeniden görünücem. Şimdilik kendim dikkat etmeyi uygun buluyorum açıkçası eğer kendi yaptığım diyetle toparlayamazsam öyle gidicem diyetisyene. Son zamanlarda bagisikligimi kuvvetlendirsin diye portakal suyu içiyordum, canım istedigi için iki adet muz fln yiyordum, nasılsa arkasında 160 kalori yaziyor diye fındıklı cikolatalarla kendimi şımartıyordum makarna, pilav konusunda da kısıtlamamaya başlamıştım kendimi. bu bonkörlüğümün sonucu olmuş olabilir bilemiyorumbu süre zarfında kilo verebilirsin hiç önemli değil yeterki dikkat et dedi hemşire. Sizinkisi kaç çıkmıştı acaba? Sizin şeker ölçümü yaptıralı ne kadar oldu sonrasında tekrardan bakıldı mı?
Bimden 30 liraya aldım benKız bu reflü yatakları çok uygundu şimdi olmuş 400-500 nerden aldınız
Ben de bebek arabasını yıkayacagm aynen bekliyorum senin gibi,benim de ilki oglandi şimdi kız kıyafetleri hep vermiştim zaten bir kaç parça hariç kıza yeniden dolap dizdik ama bir kaf parça da olsa giyebileceği şey var onları da koydum, ramazan sonuna doğru hepsini yıkarım inşallah,ben oglanda hacı şerif miydi tam hatırlamıyorum onda çikolata yaptrdm ama şimdi kızda yaptırmayı düşünmüyorum ,yaza gelecek doğum , inşaallah herşey güzel ilerlerse doğumdan sonra memleketlere gideriz ,doğuma da burda gelecek pek kimse yok ,ama belli olmaz belki memlekette ikram için yaparız bilmiyorumbenim zıbın almam lazım kızımdan kalanlar yetmeyecek galiba. havalar bi düzelse bebek arabası yıkanacak. ikramlık isimli çikolata/şeker araştırıyorum bakalım onuda son 1 ay kala sipariş vermem lazım . Z
Olmadı onu da sorarım doktora. Gece çok olmadı Allahtan biraz rahattımPastil de var mideyi rahatlatann amaa sen aldığını bi dene bakalımm![]()
Önemli olan eğimli olması uygun buldun mu al hemenŞunumu alsam acaba
Benim ıslak mendiller iki çocuk olduğu için daha fazla sayı olarak demek istemiştimIslak mendil sayısını ben mi artırayım
Sen mi artıracaksın onu anlamadım
Bende kıyafet falan almadım henüz
Ben yaz sıcağına geliyor diye çikolata dağıtmak istemiyorum
Onun yerine kutularda hurma vereceğim
Iyi barii yaa kuzumm sola yatmaktanda mide yakabilirr sağa yatmayı tercih et aradaOlmadı onu da sorarım doktora. Gece çok olmadı Allahtan biraz rahattım
Özletme kendini sık sık gelGünaydın kızlar özledim siziii
Pazar günü misafir geldi yemekli, dünde evi temizledim çok yoruldum şimdi okuyacağım bensiz neler yaptınız bakalım bii
Nasılsınız, nasıl gidiyo?
Doktor bana 3 hafta sonra gel demişti nisana kalıyor çok uzun süreler![]()
Yesunlerrr yumurtalarını emiiiiKızlar bezlerde 1 no almayın ben aldım herkes keşke almasaydın dedi yani çok küçükmüş bide erkek bebekse yumurtalıklar açısından bezin büyük olması daha iymiş
Geçmiş olsn canım,dikkatle toparlarsn inşallah,geçen doktora gittim diyetle ilgili konuşunca bana üzüldü gidin bı çay kahve için bir tatlı yeyin dedi eşimeTokluk kan şekerim 204 (yüksek)benle birlikte diyete girmek isteyen varsa beklerim
![]()
Kesinlikle 10 yetiyor bana yetmişti,yine küçük aldmKuzu bunun 10 ml olanı da var bence o da iş görür az miktar kullanıyorsun sadece ucuna çünkü. Benim aldıgım 40 lık olduğu gibi duruyor.
Aaa ilk defa duydum bacaklara bakıldığınıGünaydın kızlar
Sabah doktora gittim
Bu sefer intaniyeye gittim. Sana daha önce İdrar testi yapılmış. Ama idrarda kültür testi hiç yapılmamış dedi. O da ne demekse artık
Biz Onu yapıp bu enfeksiyon neden dirençli onu bulalım dedi. Onun sonuçları da 3-4 güne amca çıkarmış
Oradanda aile hekimine geçtim. Ebe çağırmıştı.
Kg ve tansiyona bakıp yazdı. Bebeğin kalp atışlarını dinledi.
Sonra bacaklarımı açıp baktı. Bunu ilk defa yaptı. Ama bundan sonra hep bakacakmış.
Ödem varis vs var mı diye
Onuda takip etmemiz gerekiyormuş
Kek deme ya demeDiyetisyene mi gideceksin?Bana da git dedi hala gitmedim kahvaltı tahin pekmezsiz akşam çayı kakaolu keksiz geçer mi hiçççç![]()
Aynısı yapıldı bana da.Olabilir kaçlık yaptırdı doktor?Benim 50 gr 1 saat sonuç 167 çıktı.2. yaptırmadan direk diyetisyene git dedi.Senin yüksek çıkmış.