• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Boğazım ağrıyor ara ara ateş inşallah geçer gider 🤲🏻
Çok geçmiş olsun,bol bol dinlen c vitamini,bol sıvı al inşallah cabucak geçer 🌸
Hiç bir şey yemedim gibi bişey. Her şeyden oluyor artık sanırım 😔
Benim de başladı mide yanmalarım :/
Genelde yağlı,baharatlı ve kızartma türü şeyler yapıyor. Çok fazla yediğim zaman da yanıyor midem. Soda iyi geliyor bana,şimdilik ilaç takviyesi almadım

Senin işin bitmeykiii😒
Bende dünkoltuğu süpürdüm.bitanesini yoruldumm bugünde küçüğünü süpürup silicemm yavas yavass heryeri edem dedimm doğumumde ziyaretim olur neolur neolmaz daha camla silinecek🙄
Valla canım ya hangimizin işi bitiyor ki :)
Ama suç bende iyiyim diye her işe koştum ondan oldu böyle. Eşim de diyor yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik lütfen dikkat et diye. İlla ağrım olunca korkumdan uzanıyorum,olmadan önlem alsam keşke. Hayırlısıyla bir alsaydık kucağımıza bunaldım iyice engellerim olmasından 😓

• Beğen
Reactions: Jou
Jou Jou 35.haftayi gireyim inşallah dip köşe,cam,mutfak temizliğine öyle girişcez eşimle. Çocukları köye gönderip bir güzel temizleriz el birliğiyle. Kimse bizim gibi temizleyemiyor bu yüzden birini tutmak istemiyorum. Camlara girme kuzu sen aman karnımız büyüdü iyice zor olur

Bende zamanında almadığıma çok pişmanım
Şimdi hem gelmiyor
Gelsede iyice uçurdular fiyatı

Anladım cnm
Bende sayı az biraz daha al anladım başta 😀
Hala almak istiyorum ya bahanem olcak birinin al demesi 😂

İdrar testi yaptırdım hep
Ama kültür yapmamışlar
Onda neden bu kadar dirençli olduğu ortaya çıkıyormuş.
Bir kerede yapıp geçseler olmuyor işte her gittiğimde farklı bir tantana 😬

Biz niyetimizi iyi alalım
Uyacak Allah’ın izniyle 😀
Yoksa hepsi elimizde patlar 😂
Bende depoda kalanı çıkarmışlar ondan uyguna almıştım baya🤭

Yani tek seferde baksalar her şeye

Selam kızlar bu ara pek giremedim. 2 gün iyiysem 1 gün kötüyüm :/ Dün iyiydim biraz fazla yordum sanırım kendimi,bugün ağrım var baya.. Sabahtan beridir ayaklarımı uzattım dinleniyorum. Mutfağa da girmem lazım bulaşık,yemek vs işlerim var. Sizler neler yapıyorsunuz?
Dikkat et kendine dinlen. Çocuklar olmasa boşver diycem de sana mecbur bi şekilde kalkıyorsun

Çok geçmiş olsun,bol bol dinlen c vitamini,bol sıvı al inşallah cabucak geçer 🌸

Benim de başladı mide yanmalarım :/
Genelde yağlı,baharatlı ve kızartma türü şeyler yapıyor. Çok fazla yediğim zaman da yanıyor midem. Soda iyi geliyor bana,şimdilik ilaç takviyesi almadım
Off sorma normalde mayalı şeylerden arada sırada oluyordu şimdi hemen hemen her şeyden oluyor perişanım

sweetgirlcandy sweetgirlcandy

Kızlar tabloya eklemem için beni etiketleyerek,
Beklenen adet tarihi : 4.şubat 2022
Kaçıncı çocuk : boş gebelik geçirdim bir kere iki
Kese görme : 17 mart
Kalp atışı : 19 Mart
Merhaba hoş geldiniz 🥰 Haziran annesi değilsiniz sanırım 🙈

Jou Jou 35.haftayi gireyim inşallah dip köşe,cam,mutfak temizliğine öyle girişcez eşimle. Çocukları köye gönderip bir güzel temizleriz el birliğiyle. Kimse bizim gibi temizleyemiyor bu yüzden birini tutmak istemiyorum. Camlara girme kuzu sen aman karnımız büyüdü iyice zor olur
Bende ramazandan sonra yapalım temizliği diyorum. Annem teyzem gelir yardıma artık

İlk doğugunda ben de 1 paket alıcam zaten günde 10 taneye yakın bez kirletiyorlar çabuk bitiyor paket.
Göbeği düşünce de sünnet olacağından direk 2 ye geçeriz.

Bençm bez stoğum evdeki cimcimede 5 numara var:)
1 tane 2 Numara prima premium care oğluma aldım belki bez yaramaz diye fazla da almak istemedim.
Ben 1 ve 4 numara aldım başkada almadım 1 er paket baby turcoya geçicem onun kalıplar daha büyük
Kızlarr yaa göğüs kremi aldınızmı ne önerirsinizz 🥰
Mumsy natural çok çok iyimiş bana kuzenim verdi
Bimden 30 liraya aldım ben🤭
Anaa kız kaçırdık
Yesunlerrr yumurtalarını emiiii😂😂
Ben hala almadım ama demen iyi oldu😁
Bebişimin küçük şeysini düşünmek zorundayım😂
Evet ya özellikle sleepy de 1 ve 2 arasında çok fark yokmuş bende aldıktan sonra öğrendim 🤭
Evet baby turcoyla yan yana getirdik aynı numara ama sleepy daha küçük

Hazır olun kızlar
Stoğumu açıklıyorum :KK70:

BEZ
Prima premium care
  • 1 no: 140 adet
  • 2 no: 240 adet
  • 3 no: 288 adet
  • 4 no: 252 adet

Sleepy
  • 1 no: 84’lü (Ekstra yarım paket daha var) (Hediye geldi)

ALT AÇMA BEZİ
  • E BEBEK: 40’lı 4 paket
  • BİM: 10’lu 6 paket
  • ŞOK: 10’lu 3 paket

ISLAK MENDİL:
  • Sleepy yeni doğan: 24 paket
  • Prima Aqua Pure: 76 paket
Bacım servet harcamışsın maşallah😂

Ben 1 ve 4 numara aldım başkada almadım 1 er paket baby turcoya geçicem onun kalıplar daha büyük

Mumsy natural çok çok iyimiş bana kuzenim verdi

Anaa kız kaçırdık

Bebişimin küçük şeysini düşünmek zorundayım😂

Evet baby turcoyla yan yana getirdik aynı numara ama sleepy daha küçük
Ara ara bak bime depoda kalanları çıkarıyorlar. Küveti aldım 40 liraya ama baya büyük ve kaliteli 😂 denk geliyor hep bana sonradan çıkardıkları 🙊

Back