Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Boğazım ağrıyor ara ara ateş inşallah geçer gider
Çok geçmiş olsun,bol bol dinlen c vitamini,bol sıvı al inşallah cabucak geçer
Hiç bir şey yemedim gibi bişey. Her şeyden oluyor artık sanırım
Benim de başladı mide yanmalarım :/
Genelde yağlı,baharatlı ve kızartma türü şeyler yapıyor. Çok fazla yediğim zaman da yanıyor midem. Soda iyi geliyor bana,şimdilik ilaç takviyesi almadım

Senin işin bitmeykiii
Bende dünkoltuğu süpürdüm.bitanesini yoruldumm bugünde küçüğünü süpürup silicemm yavas yavass heryeri edem dedimm doğumumde ziyaretim olur neolur neolmaz daha camla silinecek
Valla canım ya hangimizin işi bitiyor ki :)
Ama suç bende iyiyim diye her işe koştum ondan oldu böyle. Eşim de diyor yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik lütfen dikkat et diye. İlla ağrım olunca korkumdan uzanıyorum,olmadan önlem alsam keşke. Hayırlısıyla bir alsaydık kucağımıza bunaldım iyice engellerim olmasından

Reactions: Jou
Jou 35.haftayi gireyim inşallah dip köşe,cam,mutfak temizliğine öyle girişcez eşimle. Çocukları köye gönderip bir güzel temizleriz el birliğiyle. Kimse bizim gibi temizleyemiyor bu yüzden birini tutmak istemiyorum. Camlara girme kuzu sen aman karnımız büyüdü iyice zor olur

Bende depoda kalanı çıkarmışlar ondan uyguna almıştım baya

Yani tek seferde baksalar her şeye

Dikkat et kendine dinlen. Çocuklar olmasa boşver diycem de sana mecbur bi şekilde kalkıyorsun

Off sorma normalde mayalı şeylerden arada sırada oluyordu şimdi hemen hemen her şeyden oluyor perişanım

Merhaba hoş geldiniz Haziran annesi değilsiniz sanırım

Bende ramazandan sonra yapalım temizliği diyorum. Annem teyzem gelir yardıma artık

Ben 1 ve 4 numara aldım başkada almadım 1 er paket baby turcoya geçicem onun kalıplar daha büyük
Kızlarr yaa göğüs kremi aldınızmı ne önerirsinizz
Mumsy natural çok çok iyimiş bana kuzenim verdi
Bimden 30 liraya aldım ben
Anaa kız kaçırdık
Yesunlerrr yumurtalarını emiiii
Ben hala almadım ama demen iyi oldu
Bebişimin küçük şeysini düşünmek zorundayım
Evet ya özellikle sleepy de 1 ve 2 arasında çok fark yokmuş bende aldıktan sonra öğrendim
Evet baby turcoyla yan yana getirdik aynı numara ama sleepy daha küçük

Bacım servet harcamışsın maşallah

Ara ara bak bime depoda kalanları çıkarıyorlar. Küveti aldım 40 liraya ama baya büyük ve kaliteli denk geliyor hep bana sonradan çıkardıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…