Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Yooo çokta içmedimm 1 buçuk litre içiyorum aslında üşüttüm galiba yaa
Açkarnamı onlar

Aa çokta az içiyormuşsun he 1. 5 nedir :) üşüttün ozaman canım. Aç karnına değil normalde ama alıştım içiyorum öyle

Reactions: Jou
Sprite gibi bi şey verdiler, tadı rahatsız etmedi. Açlık 95 çıktı tokluk için bir saat beklemem gerekiyor. Kan alan kişiye nasıl çıktı dedim eh fena değil dedi
Benimde ilk tahlil ettiğinde 90 çıkmıştı şekerim kilo almadığım için pek doktor gerek duymadı
Şeker olanlar çok çabuk kilo aldırıyormuş sen neyaparsan yap

Aa çokta az içiyormuşsun he 1. 5 nedir :) üşüttün ozaman canım. Aç karnına değil normalde ama alıştım içiyorum öyle
Hahaha evett yaaa içemiyorum zaten 2 bardakta vitaminlerimden su eee yemektede su içiyorum kefir içiyorum 2yi buluyodur
Ooyyy sen kendine dikkat et kuzumm

Hahaha evett yaaa içemiyorum zaten 2 bardakta vitaminlerimden su eee yemektede su içiyorum kefir içiyorum 2yi buluyodur
Ooyyy sen kendine dikkat et kuzumm

Kefiridemi sayıyorsun :)) ediyorum valla kuzum etmem mi

Reactions: Jou
Günaydın kızlar
Sabah doktora gittim
Bu sefer intaniyeye gittim. Sana daha önce İdrar testi yapılmış. Ama idrarda kültür testi hiç yapılmamış dedi. O da ne demekse artık

Biz Onu yapıp bu enfeksiyon neden dirençli onu bulalım dedi. Onun sonuçları da 3-4 güne amca çıkarmış

Oradanda aile hekimine geçtim. Ebe çağırmıştı.
Kg ve tansiyona bakıp yazdı. Bebeğin kalp atışlarını dinledi.
Sonra bacaklarımı açıp baktı. Bunu ilk defa yaptı. Ama bundan sonra hep bakacakmış.
Ödem varis vs var mı diye
Onuda takip etmemiz gerekiyormuş

Bir sağlığına kavuşamadın bebeğim.Sonuçlar güzel çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…