• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Günaydın kızlar
Sabah doktora gittim
Bu sefer intaniyeye gittim. Sana daha önce İdrar testi yapılmış. Ama idrarda kültür testi hiç yapılmamış dedi. O da ne demekse artık:KK51:

Biz Onu yapıp bu enfeksiyon neden dirençli onu bulalım dedi. Onun sonuçları da 3-4 güne amca çıkarmış

Oradanda aile hekimine geçtim. Ebe çağırmıştı.
Kg ve tansiyona bakıp yazdı. Bebeğin kalp atışlarını dinledi.
Sonra bacaklarımı açıp baktı. Bunu ilk defa yaptı. Ama bundan sonra hep bakacakmış.
Ödem varis vs var mı diye
Onuda takip etmemiz gerekiyormuş
Bacağı acıp kapatmayıda ilkkez duydum bana öyle hiç etmedii

Hazır olun kızlar
Stoğumu açıklıyorum :KK70:

BEZ
Prima premium care
  • 1 no: 140 adet
  • 2 no: 240 adet
  • 3 no: 288 adet
  • 4 no: 252 adet

Sleepy
  • 1 no: 84’lü (Ekstra yarım paket daha var) (Hediye geldi)

ALT AÇMA BEZİ
  • E BEBEK: 40’lı 4 paket
  • BİM: 10’lu 6 paket
  • ŞOK: 10’lu 3 paket

ISLAK MENDİL:
  • Sleepy yeni doğan: 24 paket
  • Prima Aqua Pure: 76 paket

Iyi düşünmüssün kuzumm zamanı gelince bende alırımm eğer çok kusarsa
Duruma göre bakarsın kuzu
Bundan kayar sanki oyukları yok gibi.Düz kafa yastığı bölümü de yok sanırım.Normal doğumda lazım oluyor o.
Yorumları okudum güzel diyolar iş görür falan ama bakalım
aynen canım benim kızın ki elden ele gezdi aile de 2 çocuk daha yattı hala yeni duruyor. dediğim gibi cabuk büyüyorlar sığmıyorlar belli zaman sonra 🙈
Neyse alalım bulunsun zarar olmaz😄

Hazır olun kızlar

BEZ
Prima premium care

Sleepy

ALT AÇMA BEZİ

ISLAK MENDİL:

Demek stoğu bitiren sendin ondan bulamadık biz 😂

Hazır olun kızlar

BEZ
Prima premium care

Sleepy

ALT AÇMA BEZİ

ISLAK MENDİL:
Kendim gibi birini buldum 😅😅😅

Bu söze ne kadar sevindim anlatamam:KK19:
🤩🤩Hatta alt açma ortuleri :120 tane

Bez sayılarımiz çok yakın sleppy bio aldm ben ama ,ıslak mendiller daha fazla olabilir bir çocuk daha var bende onun bezi yok ama ona da çok ıslak mendil kullanıyorum etkinlik vs de.

Kızlar ne almak istiyorsanuz biraz evvel alın ,benim alışverişim bitti ,inanın aldığım herşeyde kardayim, maalesef hergun fiyat artıyor beklemek mantıklı değil.

Taksitle vs de alabilirsiniz .siz taksiti ödeyene kadar o kaç kat fiyat artışı yaşıyor.

Bez sayılarımiz çok yakın sleppy bio aldm ben ama ,ıslak mendiller daha fazla olabilir bir çocuk daha var bende onun bezi yok ama ona da çok ıslak mendil kullanıyorum etkinlik vs de.

Kızlar ne almak istiyorsanuz biraz evvel alın ,benim alışverişim bitti ,inanın aldığım herşeyde kardayim, maalesef hergun fiyat artıyor beklemek mantıklı değil.

Taksitle vs de alabilirsiniz .siz taksiti ödeyene kadar o kaç kat fiyat artışı yaşıyor.
benim zıbın almam lazım kızımdan kalanlar yetmeyecek galiba 🙈. havalar bi düzelse bebek arabası yıkanacak. ikramlık isimli çikolata/şeker araştırıyorum bakalım onuda son 1 ay kala sipariş vermem lazım 🙈

Lcwadan bakıyorum tatlım hatta ilk ordan aldım ama incecik havalar soğuk üşüyorum açıkcası daha tok bir şeylerde olsun istiyorum. Üst her türlü uyan çıkıyor ama alt sıkıntı.
Evet cnm tayt üstüne pantolon gıyebılırsın çok soğuklarda öyle yapıyorum dediğin gibi kalın kumaşlı maalesef yok ya hamile gıyım çok düşünülmeden hazırlanıyor:(
Bacağı acıp kapatmayıda ilkkez duydum bana öyle hiç etmedii
Beni sağlık ocağından hiç aramadılar 😅 Bildirimim yapılmış olmasına rağmen
Hazır olun kızlar

BEZ
Prima premium care

Sleepy

ALT AÇMA BEZİ

ISLAK MENDİL:
Süper bende senin gibiyim sadece bezlerde 4 no yu almadım alsam mı bak aklıma soktun😂 stokculuk kazanacakkk😂😂😂

Islak mendil sayısını ben mi artırayım
Sen mi artıracaksın onu anlamadım 😂

Bende kıyafet falan almadım henüz
benim zıbın almam lazım kızımdan kalanlar yetmeyecek galiba 🙈. havalar bi düzelse bebek arabası yıkanacak. ikramlık isimli çikolata/şeker araştırıyorum bakalım onuda son 1 ay kala sipariş vermem lazım 🙈
Ben yaz sıcağına geliyor diye çikolata dağıtmak istemiyorum
Onun yerine kutularda hurma vereceğim

Evet cnm tayt üstüne pantolon gıyebılırsın çok soğuklarda öyle yapıyorum dediğin gibi kalın kumaşlı maalesef yok ya hamile gıyım çok düşünülmeden hazırlanıyor:KK43:

Süper bende senin gibiyim sadece bezlerde 4 no yu almadım alsam mı bak aklıma soktun😂 stokculuk kazanacakkk😂😂😂
Aboovv aramadılarmı beni hep kontrol edeylerr 😂😂

Evet cnm tayt üstüne pantolon gıyebılırsın çok soğuklarda öyle yapıyorum dediğin gibi kalın kumaşlı maalesef yok ya hamile gıyım çok düşünülmeden hazırlanıyor:KK43:

Ben niyetlendim ilk indirimde 2 paketde 5 no alcam 😂

Back