Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Benimkinede gerek duyulmadı baahhh bende yapmam etmem diyordumn şimdi istese yaptırabilirim demiştim eşime busefer o dedi gerek yok

İyi oldu ya zaten herşey yasak bize sonra da gel şeker yüklemesi yapayım demesi ayıp olurdu yani :) Bu arada günaydın canım bende yeni uyandım eşime mesaj attım prenseslerin uyandı die ehehe

Günaydınnnn senin de jou gibi nisanda kontrolün desene :)

Reactions: Jou
İyi oldu ya zaten herşey yasak bize sonra da gel şeker yüklemesi yapayım demesi ayıp olurdu yani :) Bu arada günaydın canım bende yeni uyandım eşime mesaj attım prenseslerin uyandı die ehehe
Evett kuzu iyi oldu
Günaydınn canomm hahahah iyi ettinn bende uyandım ama uyuyamadım pek bi güzel uyuyom çiş geleyyy bugece baya çok kalktım ben 2 veya 3 saatte bir ciş başımı ağrıttı uyuyamıyorum buseferr

Güzel haberlerle gel inş. Keşke onlarla yapılsa şeker yüklemesi her ay yaptırabilirdim:)
Sprite gibi bi şey verdiler, tadı rahatsız etmedi. Açlık 95 çıktı tokluk için bir saat beklemem gerekiyor. Kan alan kişiye nasıl çıktı dedim eh fena değil dedi

Eklentiler

• 20220322_103038.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 26
Sensizz seviştukkk
Hahaha benimde nisana kızz 14 de

Hadi ya ben çok güzel uyudum valla sade e gece 2de ve 6da alarm çalıyor uyanıp ilaç içiyorum ona gıcık oluyorum ya. Çok mu su içtin dün

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…