Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Gerçekten çok zormuş ya ilaç işe yarar inşallah yoksa psikolojim bozuldu benim o derece
Bende bugün vişne suyu içtim kahvaltıda midem çok kötü yandı elma yedim 10 dakika içinde rahatladım. Canım anneannem hep öyle yapar, deneyim dedim bende. Eğer denemek isterseniz kızlar. Yada ballı ılık süt

Reflü yatağı olmazsa olmazlardan mı? Almalı mıyım? Hiç bi bilgim yokta bu konuda
Bebekler ilk dönem reflü oluyor ve çok kusuyorlar herhangibir sıkıntı olmasın diye başını yüksekte tutmakta fayda var.Yatağını da alttan birşeylerle yükselterek halledebilirsin.Yastık kullanımı 2 yaşa dek yasak oluyor.

Elmayı biri daha dedi ya. Yarın alayım bari

Bir bakayım cnm sağol
Kızlar Covid olmuşum
Allah acil şifalar versin Bol bol C vitamini al ve dinlen
60 paketim var almayım artık
Ben hala almak istiyorum

Evet aynı seylerden yakınıyoruz canım buhar makinesini hamileliğin başında alsaydık 500 700 gibi rakamlara gelicekti bende bekledim acil değil sımdıden diye suan çok kötü oldu berbat durumda hersey Lcw bakabilirsin özellikle outlet mağazalarına hamile gıyım baya uygun oluyor zaten surda 2 ay daha gıyecegız çok para dökmek gereken seyler degil
üstlerim oluyor allahtan altlarıda taytlarda çevirip duruyorum

Lcwadan bakıyorum tatlım hatta ilk ordan aldım ama incecik havalar soğuk üşüyorum açıkcası daha tok bir şeylerde olsun istiyorum. Üst her türlü uyan çıkıyor ama alt sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…