• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Şunumu alsam acaba

Eklentiler

• 3E81F82B-7B76-43C4-94AA-AC1E77986A48.webp
    3E81F82B-7B76-43C4-94AA-AC1E77986A48.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 32
Benimkinede gerek duyulmadı baahhh bende yapmam etmem diyordumn şimdi istese yaptırabilirim demiştim eşime busefer o dedi gerek yok😂😂😂

İyi oldu ya zaten herşey yasak bize sonra da gel şeker yüklemesi yapayım demesi ayıp olurdu yani :) Bu arada günaydın canım 🌼 bende yeni uyandım eşime mesaj attım prenseslerin uyandı die ehehe

Günaydın kızlar özledim siziii🌼🥰
Pazar günü misafir geldi yemekli, dünde evi temizledim çok yoruldum şimdi okuyacağım bensiz neler yaptınız bakalım bii😁
Nasılsınız, nasıl gidiyo?
Doktor bana 3 hafta sonra gel demişti nisana kalıyor çok uzun süreler 😁

Günaydınnnn 🌼 senin de jou gibi nisanda kontrolün desene :)

• Muhteşem
Reactions: Jou
İyi oldu ya zaten herşey yasak bize sonra da gel şeker yüklemesi yapayım demesi ayıp olurdu yani :) Bu arada günaydın canım 🌼 bende yeni uyandım eşime mesaj attım prenseslerin uyandı die ehehe
Evett kuzu iyi oldu
Günaydınn canomm hahahah iyi ettinn bende uyandım ama uyuyamadım pek bi güzel uyuyom çiş geleyyy bugece baya çok kalktım ben 2 veya 3 saatte bir ciş başımı ağrıttı uyuyamıyorum buseferr 😁

Güzel haberlerle gel inş. Keşke onlarla yapılsa şeker yüklemesi her ay yaptırabilirdim:)
Sprite gibi bi şey verdiler, tadı rahatsız etmedi. Açlık 95 çıktı tokluk için bir saat beklemem gerekiyor. Kan alan kişiye nasıl çıktı dedim eh fena değil dedi 🙄

Eklentiler

• 20220322_103038.webp
    20220322_103038.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 25
Günaydın kızlar özledim siziii🌼🥰
Pazar günü misafir geldi yemekli, dünde evi temizledim çok yoruldum şimdi okuyacağım bensiz neler yaptınız bakalım bii😁
Nasılsınız, nasıl gidiyo?
Doktor bana 3 hafta sonra gel demişti nisana kalıyor çok uzun süreler 😁
Sensizz seviştukkk 🤪🤪
Hahaha benimde nisana kızz 14 de 🤭

Evett kuzu iyi oldu
Günaydınn canomm hahahah iyi ettinn bende uyandım ama uyuyamadım pek bi güzel uyuyom çiş geleyyy bugece baya çok kalktım ben 2 veya 3 saatte bir ciş başımı ağrıttı uyuyamıyorum buseferr 😁

Hadi ya ben çok güzel uyudum valla sade e gece 2de ve 6da alarm çalıyor uyanıp ilaç içiyorum ona gıcık oluyorum ya. Çok mu su içtin dün

• Beğen
Reactions: Jou
Back