Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ben yeni daha penti den aldım m beden çok memnun kaldım cnm heryerde bunu giyiyorum resmen. İç göstermiyor birde vücudumu daha güzel gösterdi benim.

Yokyaa kociş izlemeyince bende izlememye başladımm ama topiğim var fragman geldimi paylaşıyorum izleyenlerde konuşuyor orda

Evet gördüm o topiğini, bende sıkı takipçisisin sanıyordum. Eşime alıştırdım izlemiyordu şimdi tam uyuyacakken kalktı izlemeye başladı eheheh

Reactions: Jou
Evet gördüm o topiğini, bende sıkı takipçisisin sanıyordum. Eşime alıştırdım izlemiyordu şimdi tam uyuyacakken kalktı izlemeye başladı eheheh
Hahahaha iyi bariii benimkine sarmadı
Ilkbaşlarda izliyordum baya sonra izleyemedim bebekti kanamaydı derken

Yaa canım ya 1 2 numara bez şeyleer neoluyo nedemek oluyo
Kuzum 0-1-2-3-4-5 vs diye numaraları var bezlerin.. mesela 1 numara 2-2,5 kilo arası bebekler için yazıyor. Tabi her bezde boyut farklı oluyormuş. Mesela o sleepy 2 numara primanın 1 numarası gibi oluyormuş. Mesela 1 numara bez çok almayın bebek hemen büyüdüğü için 2 numaraya çok çabuk geçiliyormuş. Arada Şubat Mart annelerine bakıyorum. Onlar da yazanlar var 1 numara elimde baya kaldı diye..

Son düzenleme:
Haaaaa o zaman ben garanti olarak 2 numaramı alayim bezz

prima cok pahalı ya sleepy içinde bi cok yorum ve çeşidi var gerçi bebekten bebeğe de fark ediyor. neyse bu bez stok işi cok riskli . doğduktan sonra duruma göre stok yapmak daha mantıklı.
Evet öyle bende alternetif bakıyorum. Videolar izliyorum arada.. Belki birkaç paket daha prima alırım. gece uyurken prima, sabah başka marka takan anneler varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…