Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Canım şimdi bu kolik biberonu niçin alıyorsunuz yani sütünüz olmasa diyemi yoksa ilerleyen aylarda da kullanılabiliyor mu anlamadim

Sütüm gelmez yada yetmez mama veririm diye canım ben küçük olandan aldım şimdilik oda 6 aya kadar kullanıyormuş

Reactions: Jou
Sütüm gelmez yada yetmez mama veririm diye canım ben küçük olandan aldım şimdilik oda 6 aya kadar kullanıyormuş
Anladım canım inşallah sütün bol olur yeter hiç gerek kalmaz ben emzirmeyi çok seviyorum anne bebek arasında çok güzel bir bağ oluşuyor ama ilerleyen aylarda vermek isterim başta vermesem sonradan alışır mi ki

İnş canım gerek kalmaz her anne ister emzirmeyi yoksa gerekirse verirsen sonradan alışır bence

Benimkinde kıskanma olayı yokta
Ciddi ciddi korkuyor
Gece uyurkende ayaklarımı topluyorum
Yani böyle kendime doğru çekerek yatıyorum
Birinde bir baktım uyandı gözü yarı açık yarı kapalı
Çocuğu sıkıştırma deyip ayağımı düzeltti
Geri uyudu
Sabaha ne yaptığını hatırlamıyor bile
yargının başlamasını bekliyorum benkızlar bez alırken hangi markaları tercih ettiniz yavaş yavaş alsam mı bezide diyorum
Benim tek aldığım şey bez ve ıslak mendil diyebilirim
Hatta ciddi bir stok yaptım
Bez: prima premium care
Islak mendil: prima aqua pure ve sleepy yeni doğan aldım
Bendede kıyafet yok
Ama bezi tam çocuğumun

1,2,3,4 numara bezi stokladık
100 pakete yakında ıslak mendil aldım
1 kolide pamuk aldım

Kızlar bugün çiviler bebeye gittim
Hayatımda bu kadar kalitesiz ürün görmedim
2 kere yıkansa bir daha giyemez çocuk ve fiyatlar inanılmaz yüksekti 1 tane çıtçıtlı zıbına 75 TL diyor

İnternette bu fiyatlar yoktu. Daha uygundu
Her şehirde farklı ürünler olabiliyormuş
Bence bizim ilçeninki çok kötü
Farklı markalardan bakmam lazım

Hahahahaha sen çişli şeylerii almışsın fenamı

Kızlar biliyorsunuz durumum riskli 30. Haftada büyük ihtimalle yatışa olacak. Hastane çıkışı tamamladım oyüzden sadece kıyafetim yıkanıp hepsini valize koymam kaldı. Şimdiden bebişin kıyafetini yıkayıp koysam bişi olurmu sizce

Yanında hastaneye götürmen gerekiyorsa
Bence şimdiden hazırla
Zaten kapalı bir şekilde kalacak hava almadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…