Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Evet yeni çıktı ama slepyy iyidir ya kuzu ben güveniyorum ona yada baby turco

Ya bende güveniyorum hep en başından ondan alırım diyordum ama bazıları sızdıryor deyince kaldım öyle

Reactions: Jou
Olabilir canım, 2 numarayla 3 numara alalım bakalım :)
Benim bi gögüs pedi kaldı çocuk kıyafetler kaldı bez kaldı bavula hazırlamak için kendiminkini evden getiricem napiiyimm kıyafeti
Eşim diyo bez enson hangisi iyi olur bilemeyiz dedi şimdi almayalım dedi son zamanda kilosuna göre alırızz hemen dedi

Göğüs pedi zaten uygun her an alınabilir neyse ki. Lohusa pijaması almayacak mısın yani. Ya bende bazen almasam mı diyorum zaten hastaneye kimse gelemez. Evdede taytla takılırım bulamadım zaten bi şeyde :) diğer herşey hazır bende sadece yıkayıp bavula koymak kaldı. Emzik biberon falan hepsini aldım.

Evett emzik biberon da var doğru bak onu unutmusum oda lazım öff vallahiii
Lohusa bitane annem almış onu giyerim

Evett emzik biberon da var doğru bak onu unutmusum oda lazım öff vallahiii
Lohusa bitane annem almış onu giyerim

Amazondan aldım avent kolik biberon indirimdeydi. Hala indirimli olan yerler var canım.

Reactions: Jou
Valla canım şimdi ne desem bilemedim yani her insanın tarzı ve düşüncesi farklı olduğu için bana güzel gelen bı başkasına gereksiz bı başkasına güzel gelen bana gereksiz gelebilir o yüzden çokta bişey demek istemiyorum yani kadının soğukluğu doğrudur ama düşünce tarzı ve yazarlığı güzel

Kuzu benim miğdem çok bulandı yani hem açım ama miğdem bulandığı için yemekte istemedim mecbur yine yedim tabi ben bide hızlı yemek yiyorum onada bağladım

Ya öyle zaten insan istiyo hep bişeyler yesin
Anladım canım inşallah Rabbim tutmak isteyen herkese hayırlısıyla tutmayı nasip etsin inşallah kolaylaştırsin bende çok istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…