Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bir şey soracagim, hamile tayti alıp memnun kalanlar varsa nerden aldıklarını yazarlar mi acaba?
Bugün pentide denedim çok kötüydü coraptan hallice tayt, yumuşacık bacak kısımları, zerre gram toparlamiyor. Tamam toparlayici aramıyoruz da bu kadar da yumuşak olmaz herhalde yani.
Lcwde de beden yoktu deneyemedim
Kuzum 0-1-2-3-4-5 vs diye numaraları var bezlerin.. mesela 1 numara 2-2,5 kilo arası bebekler için yazıyor. Tabi her bezde boyut farklı oluyormuş. Mesela o sleepy 2 numara primanın 1 numarası gibi oluyormuş. Mesela 1 numara bez çok almayın bebek hemen büyüdüğü için 2 numaraya çok çabuk geçiliyormuş. Arada Şubat Mart annelerine bakıyorum. Onlar da yazanlar var 1 numara elimde baya kaldı diye..
Kuzum 0-1-2-3-4-5 vs diye numaraları var bezlerin.. mesela 1 numara 1-2,5 kilo arası bebekler için yazıyor. Tabi her bezde boyut farklı oluyormuş. Mesela o sleepy 2 numara primanın 1 numarası gibi oluyormuş. Mesela 1 numara bez çok almayın bebek hemen büyüdüğü için 2 numaraya çok çabuk geçiliyormuş. Arada Şubat Mart annelerine bakıyorum. Onlar da yazanlar var 1 numara elimde baya kaldı diye..
prima cok pahalı ya sleepy içinde bi cok yorum ve çeşidi var gerçi bebekten bebeğe de fark ediyor. neyse bu bez stok işi cok riskli . doğduktan sonra duruma göre stok yapmak daha mantıklı.
Evet öyle bende alternetif bakıyorum. Videolar izliyorum arada.. Belki birkaç paket daha prima alırım. gece uyurken prima, sabah başka marka takan anneler varmış