Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aklıma şey geldi. Ablamın görümcesi anlatıyor hastanede doğum yapmış kadın çocuğun kıyafeti bezi yok. Çantayı bi açmışlar makyaj malzemesi falan koymuş kendine. Ulan çocuğa bi halt koymamış
Takmayın bukadarr hareketine kuzum gün boyu hareketli olduğunuzda bebek hareektli olmazz siz nezaman rahat dinlenmeye varırsanız ozaman bebeğiniz hareketlenirrr bebekleri rahat bırakın yav dinlensinler Kkiymetim112
ya çok tatlısın , evet ben çok rahat bıraktım onları izne ayrıldım sürekli yatıyorum yarım saat oturayım yada ayakta kalayım zıplamaya başlıyorlar yat biz rahat ediyoruz der gibiler
Uyguna bulabildiğin müddetçe almaya başla kuzu.. Ben e bebek indiriminde prima harmonie aldım 2 numara 2 paket (48 adet). En güzeli oymuş burda yorumlarda da okudum. Arkadaşımda onu önerdi. Fiyat olarak pahalı gerçekten.. İndirimdeyken (yinede pahalı sayılır) hiç olmamasından iyidir dedim. Aynı zamanda başka konularda yorumları okudum almaya karar verdiydim. Birisi selepy uygun ama sızdırıyor şu kadar saatte şu kadar kullanıyorum bez fiyatı şu miktara denk geliyor. Ama harmonie den aynı sürede daha az kullanıp sleepyde kullandığım bez miktarını fiyatla kıyaslayınca aynıya denk geliyor yazmış. Bana çok mantıklı geldi almamda etkili oldu. Tabi bende alternatif bir bez markası daha arıyorum çünkü prima bezlerin fiyatı uzun süreli kullanımda bütçeyi çok sarsacak
prima cok pahalı ya sleepy içinde bi cok yorum ve çeşidi var gerçi bebekten bebeğe de fark ediyor. neyse bu bez stok işi cok riskli . doğduktan sonra duruma göre stok yapmak daha mantıklı.
Bildiğin boğazımda bişey var kaynıyor ben bu zamana kadar başka bir şeyi mide yanması reflü sanıyormuşum dedim eşime gerçeği buymuş diyorum. O da bak ben ne çekiyorum işte dio
Ben sleepy alıyordum. Sonradan çok kişi sızıntı yapıyor son zamanlarda deyince durdum. Başlarda kullancam bakalım onu iyi giderse devam gitmezse goon deniycem
ya çok tatlısın , evet ben çok rahat bıraktım onları izne ayrıldım sürekli yatıyorum yarım saat oturayım yada ayakta kalayım zıplamaya başlıyorlar yat biz rahat ediyoruz der gibiler
Yaaa öyleee tabiii bak benimki dünden beri pek hareketli değill çünkü dün dışardaydım hep bugünde çocuk odasinı hallettikk derken
Akşama anca dinlendim ama 2 3 bi harekt etti gitti uyuyo sıpaaa bırak beni der gibiii vallaha doğurduğu zamannn hiç bırakmıcakk uyu kızım sen orda ben de uyuyayım diyorum ahahahah geceleride güzel uyuyorum 2 3 gündür
Mantıklı valla elde kalmasındansa. Sleepy nin 1 ve 2 numarası boyut olarak hemen hemen aynı 1 almayın diyorlar genellikle haberin olsun ben aldım sonradan öğrendim
Yaaa öyleee tabiii bak benimki dünden beri pek hareketli değill çünkü dün dışardaydım hep bugünde çocuk odasinı hallettikk derken
Akşama anca dinlendim ama 2 3 bi harekt etti gitti uyuyo sıpaaa bırak beni der gibiii vallaha doğurduğu zamannn hiç bırakmıcakk uyu kızım sen orda ben de uyuyayım diyorum ahahahah geceleride güzel uyuyorum 2 3 gündür
Bildiğin boğazımda bişey var kaynıyor ben bu zamana kadar başka bir şeyi mide yanması reflü sanıyormuşum dedim eşime gerçeği buymuş diyorum. O da bak ben ne çekiyorum işte dio