2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ay o zaman en temizi kendi doktorumu dinlemek bu konuda o hep ayni olcmustu
Cok sukur canim o zaman oyle boyle 29 olduk insallah su 30 haftalarida goruruz
İnşaallah canım yaa. Hepimiz en az 34 ü görelim. En az. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 27 28 görelim de bi derdik bak gördük onu 30 ları da göreceğiz inşaallah

Epilasyon aletiyle aldim 3 ay once cok cikmadi geriye arada tek tuk cikiyor cimbizla aliyorum.
Gebelikte çıkınca alınınca devamlı çıkar diyorlar ya o yüzden görüntü rahatsız etse de dokunmaya çok korkuyorum. Doğum sonra döküldüğünü yazmışlar hep

Yok daha Yarin belli olacak insallah ultrasondan sonra karar verecekler eger 25 mmden oynamadiysa evde yatis olur yoksa burdayim daha
Birde bugun cok agrim var korkuyorum insallah iyi olur
Korkma kuzum hastanedesin Allahn izniyle birşey olmaz kötü seyler getirme aklına olumlu düşün hepp

İnşaallah canım yaa. Hepimiz en az 34 ü görelim. En az. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 27 28 görelim de bi derdik bak gördük onu 30 ları da göreceğiz inşaallah
Demi ne ara geldiki buraya sasiriyorum insallah goruruz
Korkma kuzum hastanedesin Allahn izniyle birşey olmaz kötü seyler getirme aklına olumlu düşün hepp
Insallah kuzum ya aslinda aklimda soru kalmiyor burda ama ev gibi degil sanirim zor bir surec
Bencede insan stres ve düşünceyle her şeyi yapabilir kendine mümkün olduğunca pozitif ve iyi şeyler düşünmelisin
Ah stres yapmamak oyle zorki
Burasi basli basina stres yanina gelen kadinlar olsun bebek sesleri
Dun bir kadin getirdiler 28 haftalikta dogurdu sezaryenle sonra kadin bayildim felan ben pert

Ah stres yapmamak oyle zorki
Burasi basli basina stres yanina gelen kadinlar olsun bebek sesleri
Dun bir kadin getirdiler 28 haftalikta dogurdu sezaryenle sonra kadin bayildim felan ben pert
İnsan etkilenir tabii ister istemez. İnş her şey yolunda giderde evinde dinlenirsin canım kendi evinin ortamında daha rahat edersin

Evet bnde bi pembesini bi sarısını aldımm 3 aylık biride 6naylık 3 aylık biraz kücük geldi ama olsun
Pembesi tükenmişti bir bulutlu bir de sarısını aldım ben de 6 aylık aldım hemen büyüyorlar diye kendim de ördüm yelek komşularım eşimin tarafı da yaptı yelek hırka kapüşonlu hırka tulum falan hep kışa yeterli olur diye düşünüyorum bunlar daha çok mevsimlik geçişlerde kullanılır iyi olur

Hiç sorma. Yine de yetmiyor hep fazlasını istiyor insan. Çok şükür en riskli zamanları geçtik

Kızlar günaydın bu sorum ilk doğumu sezeryan olanlara sabah uyandım bir acıyla. Sanki sezeryan yerim acıyor batıyor bı tuhaf ilk defa başıma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…