2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Şimdi okuyunca bnde heyecanlandım başlasammı diye düşünüyorum ama smdiden bitirirsem vakit geçmez doguma kadar diyede düşünüyorum bilemedim
Bende erken doğum riski var diye acele ettim birazcık. Ama yinede ne olur ne olmaz hazırlamak lazım. Hastanede yattığımda ne hikayeler gördüm. Bi anda suyu gelenler vardı hiç bişeyi yokken

Bende erken doğum riski var diye acele ettim birazcık. Ama yinede ne olur ne olmaz hazırlamak lazım. Hastanede yattığımda ne hikayeler gördüm. Bi anda suyu gelenler vardı hiç bişeyi yokken
Bayramdan sonra başlayaym agustos başına bırakıcaktım bırakmayayım en iyisi çok eglencelidir değilmi sabırsızlanıyorum

Eşime güzel bi triplendim tartıştım sonunda barışıp uyuduk jsnnsdn Bu aralar patlamaya hazır bomba gibiyim triplenecek sebeb verme diye uyarıyorum adamı bana nau nau diyor
Sonu tatlıya bağlanmış neyse ki
Nau nau ya Allah iyiliğini versin
Röntgen nedense bana korkutucu geliyor, çok detay bir bilgim yok kurşun yelekli röntgenle ilgili ama çok iyi araştırıp çektirmek gerek.
Hiç kötü bir şey değil canım, doktorun el yordamıyla ölçmesini yansıtıyor aslında cihaz. Bizim de kafa büyük çıkıyor bacak boyu genelde hep gününde mesela.

Zaten tüm ölçümlerin ortalamasını alıp söylüyor sana doktor İçin rahat olsun, 2 haftaya kadar önde geride olması sorun değil diyor doktorlar.

Son zamanlarda gaz oluyor kesinlikle. Önceleri sancı olunca ben de korktum sonra çok afedersin çıkarınca ağrı hafifleyince içim rahatladı biraz. Küçücük bi pırt ama kıvrandırıyor korkutuyor insanı

Emeğine sağlık çok hoş görünüyor

Deme öyle benim de kaşınmaya başladı karnım bacaklarım çatladı kasığa yakın olan yerler göbek şimdilik temiz ama çatlama ya hazırlanıyor gibi

Canım 3 haftaya kadar da sorun yok diye biliyorum. Bikaç günden bişicik olmaz. Ölçümler de birebir olmuyor çünkü çok küçük milimlerle günü kayıyor takılma hiç. Benim de özel ve devlet arasında 1-2 gün oynuyor bazen. Düzenli takibim özelde olduğu için ona göre gidiyorum ben

Deme öyle benim de kaşınmaya başladı karnım bacaklarım çatladı kasığa yakın olan yerler göbek şimdilik temiz ama çatlama ya hazırlanıyor gibi
Benimde alt karın kısmında var tek tük gördüklerim artık yavaştan başlıyoruz galiba bol bol yağlanmaya devam

Hangi ürünü kullanıyorsun çatlak için?
Ben kuru cilt yapısına sahibim o yüzden yağ bazlı ürünler daha iyi geliyor. Ağırlıkla bio oil ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Lıerac jel olduğu için çabuk kuruyor mesela bende.

Ben kuru cilt yapısına sahibim o yüzden yağ bazlı ürünler daha iyi geliyor. Ağırlıkla bio oil ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Lıerac jel olduğu için çabuk kuruyor mesela bende.
Ben de lierac kullanıyorum çabuk emiyor cilt. Aşırı bi göbeğim yok daha bilemiyorum iyi geldi mi gelmedi mi ama ek bi ürün şart sanırım dediğin gibi

Ben sabah akşam yağ sürüyorum ya da gerilediğini hissedince hemen kendimi duşa atıp sonrasında yağlanıyorum, bebeğim de rahatlıyor o zaman yumuşuyor

Ahhh aynen öyle, minikler de doğunca o küçücük pırt yüzünden perişan oluyorlar kıyamam

Benim de göbeğim inanılmaz tüylenmeye başladı.
Umarım dökülür

Kaptım 3 parça şey , bi beşli takım bi üçlü takım bir de 3 tane çorap
Canım e bebegin outlet bölümünüde incele uygun helllo baby altlarından filan aldım cok güzel geldi baska syler var bi kaç parça şey bulursun.bu polar hırkalardan aldım kızıma göre kesinlikle tavsiye ederim yumuşacık

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-03-13-47-21-495_com.solidict.ebebek.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 66
Ben de lierac kullanıyorum çabuk emiyor cilt. Aşırı bi göbeğim yok daha bilemiyorum iyi geldi mi gelmedi mi ama ek bi ürün şart sanırım dediğin gibi
Bence yağ bazlı bir ürünle desteklemek gerekli önemli olan üründen çok o bölgeyi nemli tutmak sanırım
Ben sabah akşam yağ sürüyorum ya da gerilediğini hissedince hemen kendimi duşa atıp sonrasında yağlanıyorum, bebeğim de rahatlıyor o zaman yumuşuyor
Bende her gün duştan sonra vıcık vıcık yağlıyorum kendimi
Benim de göbeğim inanılmaz tüylenmeye başladı.
Umarım dökülür
Canım benim ilk aylar çok tüylendi sonra durdu ama sarı oldukları için almadım açıkcası doğum sonrası dökülmezse alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…