Bende erken doğum riski var diye acele ettim birazcık. Ama yinede ne olur ne olmaz hazırlamak lazım. Hastanede yattığımda ne hikayeler gördüm. Bi anda suyu gelenler vardı hiç bişeyi yokkenŞimdi okuyunca bnde heyecanlandım başlasammı diye düşünüyorum ama smdiden bitirirsem vakit geçmez doguma kadar diyede düşünüyorum bilemedim
Bayramdan sonra başlayaym agustos başına bırakıcaktım bırakmayayım en iyisiBende erken doğum riski var diye acele ettim birazcık. Ama yinede ne olur ne olmaz hazırlamak lazım. Hastanede yattığımda ne hikayeler gördüm. Bi anda suyu gelenler vardı hiç bişeyi yokken
Böyle böyle agustosu görcez insallahAy beraber gidiyoruzinsallah da 35 den sonra hayirlisiyla kucagimiza alalim
Tesekkur ederim kizlar
Herkes farkli bir olcum verince korktum Yarin 29 olcam o halde haftalar ilerlesin diye surunuyorum
Sonu tatlıya bağlanmış neyse kiEşime güzel bi triplendim tartıştım sonunda barışıp uyuduk jsnnsdn Bu aralar patlamaya hazır bomba gibiyim triplenecek sebeb verme diye uyarıyorum adamı bana nau nau diyor
Röntgen nedense bana korkutucu geliyor, çok detay bir bilgim yok kurşun yelekli röntgenle ilgili ama çok iyi araştırıp çektirmek gerek.Gunaydin kızlar,
2 gün önce işe giderken yolda düştüm bileğimi burktum. Allah'tandır karnımın üzerine düşmedim hemen kendimi çevirdim. Film cektirebilirsin dedi doktor kurşun bağlayıp beline. Ama ben tedirgin oldum bebise radyasyon geçmesinden. Basamıyorum bileğime 3 gündür. Çatlak mi kas zedelenmesi mi nedir bilinmiyor doktor rontgensiz anlayamam dedi. İşe de gidemedim haliyle rapor aldım 1 hafta. Ne yapsam sizce kurşun yelekli rontgene gireyim mi? Biraz daha bekleyip ayağımın durumuna göre mi davranayim?
Hiç kötü bir şey değil canım, doktorun el yordamıyla ölçmesini yansıtıyor aslında cihaz. Bizim de kafa büyük çıkıyor bacak boyu genelde hep gününde mesela.Kizlar kendi doktoruma gore bugun 29 haftalik olmustum
Burdaki doktorlar 28+6 dediler
Uygulamada 29+2 cikiyorum
Ay bu kotu biseymi Simdi bir gun bisey degil belki ama bebekler icin olumsuzmu
Ben hemen 29 olmak istiyordum sanirim ondan
uygulamaya gore uc gun kucukmuler hic anlamadim
Son zamanlarda gaz oluyor kesinlikle. Önceleri sancı olunca ben de korktum sonra çok afedersin çıkarınca ağrı hafifleyince içim rahatladı biraz. Küçücük bi pırt ama kıvrandırıyor korkutuyor insanıBenimde oluyor aynısı öyle durumlarda hemen oturup dinlenme pozisyonuna geçiyorum ama bi taraftan da korkuyorum. Özellikle akşamları oluyor bende. Sanırım gaz birikimi de oluyor onun da etkisi olduğunu düşünüyorum
Emeğine sağlık çok hoş görünüyorKızlar dün ben baby shower yaptım. Artık bebeğim sağlıklı bir şekilde doğabilirbugünde gelen kıyafetleri yıkar ütülerim çantayıda bu hafta hazırlarım sanırım . Nasıl heycanlıyım ya
Deme öyleOlabilir aslında bizde akşam yemekten sonra yürüyoruz belkide ondan şişkinlik gibi hissediyorum. Birkaç yerde kırmızılıklar gördüm 1cm gibi çatlamaya başlıyorum galiba artık her gün yağlasamda hızla büyüyor
Canım 3 haftaya kadar da sorun yok diye biliyorum. Bikaç günden bişicik olmaz. Ölçümler de birebir olmuyor çünkü çok küçük milimlerle günü kayıyor takılma hiç. Benim de özel ve devlet arasında 1-2 gün oynuyor bazen. Düzenli takibim özelde olduğu için ona göre gidiyorum benKizlar kendi doktoruma gore bugun 29 haftalik olmustum
Burdaki doktorlar 28+6 dediler
Uygulamada 29+2 cikiyorum
Ay bu kotu biseymi Simdi bir gun bisey degil belki ama bebekler icin olumsuzmu
Ben hemen 29 olmak istiyordum sanirim ondan
uygulamaya gore uc gun kucukmuler hic anlamadim
Benimde alt karın kısmında var tek tük gördüklerim artık yavaştan başlıyoruz galiba bol bol yağlanmaya devamDeme öylebenim de kaşınmaya başladı karnım bacaklarım çatladı kasığa yakın olan yerler göbek şimdilik temiz ama çatlama ya hazırlanıyor gibi
Hangi ürünü kullanıyorsun çatlak için?Benimde alt karın kısmında var tek tük gördüklerim artık yavaştan başlıyoruz galiba bol bol yağlanmaya devam
Ben kuru cilt yapısına sahibim o yüzden yağ bazlı ürünler daha iyi geliyor. Ağırlıkla bio oil ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Lıerac jel olduğu için çabuk kuruyor mesela bende.Hangi ürünü kullanıyorsun çatlak için?
Ben de lierac kullanıyorum çabuk emiyor cilt. Aşırı bi göbeğim yok daha bilemiyorum iyi geldi mi gelmedi mi ama ek bi ürün şart sanırım dediğin gibiBen kuru cilt yapısına sahibim o yüzden yağ bazlı ürünler daha iyi geliyor. Ağırlıkla bio oil ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Lıerac jel olduğu için çabuk kuruyor mesela bende.
Ben sabah akşam yağ sürüyorum ya da gerilediğini hissedince hemen kendimi duşa atıp sonrasında yağlanıyorum, bebeğim de rahatlıyor o zaman yumuşuyorOlabilir aslında bizde akşam yemekten sonra yürüyoruz belkide ondan şişkinlik gibi hissediyorum. Birkaç yerde kırmızılıklar gördüm 1cm gibi çatlamaya başlıyorum galiba artık her gün yağlasamda hızla büyüyor
Ahhh aynen öyle, minikler de doğunca o küçücük pırt yüzünden perişan oluyorlar kıyamamSon zamanlarda gaz oluyor kesinlikle. Önceleri sancı olunca ben de korktum sonra çok afedersin çıkarınca ağrı hafifleyince içim rahatladı biraz. Küçücük bi pırt ama kıvrandırıyor korkutuyor insanı
Benim de göbeğim inanılmaz tüylenmeye başladı.Benimde alt karın kısmında var tek tük gördüklerim artık yavaştan başlıyoruz galiba bol bol yağlanmaya devam
Kaptım 3 parça şey , bi beşli takım bi üçlü takım bir de 3 tane çorapE bebek Kargo Bedava -Hepsiburada https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/ebebek-giyim-urunleri-simdi-burada
Sonra da biraz yürüyüş yaparsınız imkan olursa ne iyi gelirHerkese mutlu pazarlar, bugün kahvaltıyı evde hazırlayıp sepete atıp oğluşumuzu pikniğe getirdik eşimle açık hava keyfi yapıyoruz
Canım e bebegin outlet bölümünüde incele uygun helllo baby altlarından filan aldım cok güzel geldi baska syler var bi kaç parça şey bulursun.bu polar hırkalardan aldım kızıma göre kesinlikle tavsiye ederim yumuşacıkBenim de göbeğim inanılmaz tüylenmeye başladı.
Umarım dökülür
Kaptım 3 parça şey , bi beşli takım bi üçlü takım bir de 3 tane çorap
Bence yağ bazlı bir ürünle desteklemek gerekli önemli olan üründen çok o bölgeyi nemli tutmak sanırımBen de lierac kullanıyorum çabuk emiyor cilt. Aşırı bi göbeğim yok daha bilemiyorum iyi geldi mi gelmedi mi ama ek bi ürün şart sanırım dediğin gibi
Bende her gün duştan sonra vıcık vıcık yağlıyorum kendimiBen sabah akşam yağ sürüyorum ya da gerilediğini hissedince hemen kendimi duşa atıp sonrasında yağlanıyorum, bebeğim de rahatlıyor o zaman yumuşuyor
Canım benim ilk aylar çok tüylendi sonra durdu ama sarı oldukları için almadım açıkcası doğum sonrası dökülmezse alacağım.Benim de göbeğim inanılmaz tüylenmeye başladı.
Umarım dökülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?