2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım biz de patladık sonunda. Allah sonumuzu hayretsin. Hamilelikten mi bu sıcaklar daha mı gergin yapıyor insanı bilmiyorum. Umarım hamilelikten biz alınganlık yapıyoruzdur da geçer gider sonra

Canım biz de patladık sonunda. Allah sonumuzu hayretsin. Hamilelikten mi bu sıcaklar daha mı gergin yapıyor insanı bilmiyorum. Umarım hamilelikten biz alınganlık yapıyoruzdur da geçer gider sonra
Noldu canım? Dünkü ben misin yoksa bugün sen?

Ben sabah kalkınca çok pişman oldum bebekler her şeyi hissediyor diye. Aman sen kendine yapma bunu. Git bir duş al uyu güzelce, sabaha geçecek çünkü

T temmuzekim canım benim de oluyor arada sertleşme, dinlenince geçiyor.

Çok kötü bir his yaa sanki cart diye yırtılacak

Eşime güzel bi triplendim tartıştım sonunda barışıp uyuduk jsnnsdn Bu aralar patlamaya hazır bomba gibiyim triplenecek sebeb verme diye uyarıyorum adamı bana nau nau diyor

Kızlar bu akşam yürüyüşte öyle bir karnım sertleşti ki yırtılıp çıkacak sandım arada oluyor mu sizde de doktoruö normal dedi ama nefes alamıyor gibi oluyorum dinlenince yumuşuyor
Benimde oluyor aynısı öyle durumlarda hemen oturup dinlenme pozisyonuna geçiyorum ama bi taraftan da korkuyorum. Özellikle akşamları oluyor bende. Sanırım gaz birikimi de oluyor onun da etkisi olduğunu düşünüyorum

Gunaydin kızlar,
2 gün önce işe giderken yolda düştüm bileğimi burktum. Allah'tandır karnımın üzerine düşmedim hemen kendimi çevirdim. Film cektirebilirsin dedi doktor kurşun bağlayıp beline. Ama ben tedirgin oldum bebise radyasyon geçmesinden. Basamıyorum bileğime 3 gündür. Çatlak mi kas zedelenmesi mi nedir bilinmiyor doktor rontgensiz anlayamam dedi. İşe de gidemedim haliyle rapor aldım 1 hafta. Ne yapsam sizce kurşun yelekli rontgene gireyim mi? Biraz daha bekleyip ayağımın durumuna göre mi davranayim?

Kızlar dün ben baby shower yaptım. Artık bebeğim sağlıklı bir şekilde doğabilir bugünde gelen kıyafetleri yıkar ütülerim çantayıda bu hafta hazırlarım sanırım . Nasıl heycanlıyım ya

Eklentiler

• 6751A33A-4E44-4C51-802E-F6E4CEF3AA23.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 105
Çok geçmiş olsun, yerinde olsam soğuk kompres yapar ayağımı düz uzatarak dinlenirdim. En az üç gün daha bekleyip gözlemlemeni tavsiye ederim. Kas zedelenmesi de olsa uzun sürebiliyor.

Olabilir aslında bizde akşam yemekten sonra yürüyoruz belkide ondan şişkinlik gibi hissediyorum. Birkaç yerde kırmızılıklar gördüm 1cm gibi çatlamaya başlıyorum galiba artık her gün yağlasamda hızla büyüyor

Çok geçmiş olsun canım. Eğer böyle bir sistem varsa gir bence ayağın çatlak ya da kırıksa ilerleme durumu olabilir. Gittikçede ağırlaşınca seni çok zorlar. Bebek doğunca tedavi olayı daha eziyetli olabilir

Kizlar kendi doktoruma gore bugun 29 haftalik olmustum
Burdaki doktorlar 28+6 dediler
Uygulamada 29+2 cikiyorum
Ay bu kotu biseymi Simdi bir gun bisey degil belki ama bebekler icin olumsuzmu
Ben hemen 29 olmak istiyordum sanirim ondan
uygulamaya gore uc gun kucukmuler hic anlamadim

İki hafta ileri geri olabiliyorlar canım hiç telaşlanma bu bir sıkıntı değil. Bende tam 28+6yım bugün. Pazartesi 28+0ken kontrolde kafası 30+0 çıkmıştı mesela bizimde.

Canım bi kaç gün hiç sorun olmaz korkma fark cok degilki mesela bnm kafayı 3 4 gün önce karnıda 2 haftaya yakın önde gidiyor ama sorun değil

Çok geçmiş olsun, yerinde olsam soğuk kompres yapar ayağımı düz uzatarak dinlenirdim. En az üç gün daha bekleyip gözlemlemeni tavsiye ederim. Kas zedelenmesi de olsa uzun sürebiliyor.
Tesekkur ededim yorum icin,zaten o gündür sürekli buz tedavisi saat başı 10 dk yapıyorum ayak hep yukarda en iyi koşullarda bakıyorum hemen geçsin diye ama ödem duruyor bakalim ne zaman iner. Ben de 3 4 gün sonra doktora gitmeyi düşünüyordum.

Tesekkur ederim canım, oyle mi diyorsun o zaman 3 4 gün sonra tekrar doktora gittiğimde yine anlayamaz röntgen isterlerse yaptırayım.

Şimdi okuyunca bnde heyecanlandım başlasammı diye düşünüyorum ama smdiden bitirirsem vakit geçmez doguma kadar diyede düşünüyorum bilemedim

İki hafta ileri geri olabiliyorlar canım hiç telaşlanma bu bir sıkıntı değil. Bende tam 28+6yım bugün. Pazartesi 28+0ken kontrolde kafası 30+0 çıkmıştı mesela bizimde.
Ay beraber gidiyoruz insallah da 35 den sonra hayirlisiyla kucagimiza alalim
Canım bi kaç gün hiç sorun olmaz korkma fark cok degilki mesela bnm kafayı 3 4 gün önce karnıda 2 haftaya yakın önde gidiyor ama sorun değil
Tesekkur ederim kizlar
Herkes farkli bir olcum verince korktum Yarin 29 olcam o halde haftalar ilerlesin diye surunuyorum

Ay beraber gidiyoruz insallah da 35 den sonra hayirlisiyla kucagimiza alalim

Tesekkur ederim kizlar
Herkes farkli bir olcum verince korktum Yarin 29 olcam o halde haftalar ilerlesin diye surunuyorum
Yok sen hiç korkma. Doktordan doktora bile değişiyor o çap ölçüleri falan. İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…