- 16 Eylül 2020
- 1.185
- 606
- 29
Mavss naptıncanım keseyi görmeye ne zmn geld dedi ?Olsun kuzum ben daha keseyi bile görmedim gönlünü ferah tut hepsi olacak Allahın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mavss naptıncanım keseyi görmeye ne zmn geld dedi ?Olsun kuzum ben daha keseyi bile görmedim gönlünü ferah tut hepsi olacak Allahın izniyle
Canim ben ilk başta devlete gittim 2 hafta sonra gel dedi ama kendi doktoruma randevu bulabiliesem ctesi yada pazartesi giderimMavss naptıncanım keseyi görmeye ne zmn geld dedi ?
Anladım canım gittiğinde görmüş olursun zaten kalp atışıyla beraberMuhtemelen oluşmuştur canim ama önümüzdeki hafta giderim 2 hafta sonra gel dedi bana
Ayyy insallah canim sanki ilk gibi heyecan varAnladım canım gittiğinde görmüş olursun zaten kalp atışıyla beraber
Haftaya cuma insaallah tekrar tekrar gitmek istemediğim için 6 haftalikken gidicem kalp atışı da duyulur diyeNe zaman gideceksin? Keseyi görmüş müydün?
Canim bende ayni senin gibi hissesiyorum. Oglum 23 aylik. 1 ay sonra 2 yasini bitirecek. Su an memede emiyor. Sanki hissetti memeye dahada duskun oldu. 5 dakikada bir meme istiyor. Nasil kesicem bilmiyorum. Onu incitmek uzmek istemiyorum. Birde benim planli bi gebelik degildi. Oglum cok zor bi cocuk oldugu icin 2. Bi bebegi hic dusubmuyordum. Ama nasip oldu. Sanki ogluma haksizlik ediyormusum gibi hissediyorum. Bana ihtiyaci var nasil 2 cocuga yeticem diye dusunup duruyorum. Senin kizin kac aylik?Of çok canım sıkkın kızlar,karnımdakini düşünüyorum bi yandan diğer yandan canımdan çok sevdiğim küçük kızımı,kucağıma gelmek için boynuma sarılıyor sen artık büyüdün yürüyebiliyorsun hadi yürüyelim diye reddediyorum Allahtan anlayışlı ama vicdan yapıyorum, sabah düştü tırnağıyla gözünün yanını çizdi kanadı nasıl ,ölcem sandım , dün o kadardan bişey olmaz diye birkaç kucağıma aldım ağrım oldu yarım saat falan ,kafam çok karışık Allak bullak oldum. Kendime çok kızıyorum bişeyi beceremiyorum diye bi çocuğa göz kulak olamadım insanlar hem çalışıyor hem çocuk büyütüyor ben evdeyim bi çocuğa göz kulak olamadım
Ne bileyim herkes tuvalete kalkıyorum gece sürekli yazınca dedim benim de kalkmam lazim diye dusundümYok be niye gariplik olsun
Sağol canım evet kolay olmadı 8 sene dile kolay ama çok şükür ki nasip oldu hepimiz sağlıkla alalım inşallah bebelerimiziCanım senin kesenin usg görüntüsü varsa atabilir misin?
Bu Arada okudum diğer yorumunu da eminim sen de ne zorlu yollardan geçip geldin bu günlere inşallah sağlıkla devam eder sağlıkla alırsın kucağına
Hay maşallah kac haftaliksin canim sen bi de kese boyutun neymisSağol canım evet kolay olmadı 8 sene dile kolay ama çok şükür ki nasip oldu hepimiz sağlıkla alalım inşallah bebelerimizi
benim mercimekbu Eki Görüntüle 2992113
Yaa süper bi bilgi tesekkurlerKızlar bide benim doktorum hello mom uygulamasını yükletti ultrason görüntülerini wifi ile bağlanıp oraya yüklüyolar ama bağlantı sorunu oldu benimkini yükleyelemediler WhatsApp tan attılar ben kendim yükledim çok güzel bebek albümü yapıyosun hoşuma gitti daha tam çözemedim ama güzel bir uygulamaya benziyo
Bunu ben hergün yaşıyorum alıştım artıkKızlar dün gece kabus gibiydi ilk defa uykuya dalamama sorunu yaşadım tam dalarken nefesim kesildi niye böyle bişey olduğunu anlamış değilim çok korktum saat sabah 5 e kadar gözüm açıktı her dalışımda nefesim dönmedi uyuyamadım bide baş dönmesi kulak uyuldaması oldu dalacağım vakit çok korktum uyku apsesi falan olucam diye neyseki sabah 5 ten sonra dayanamayıp uyumuşum heralde bide boğazım çok gıcık yapıyor öksürüyorum kuru kuruya yine nefesim tıkanır böyle nefes darlığı yaşayanınız oldumu Ağrımda dün gece vardı çok korktum
Şükür bi antalya geldiMerhaba arkadaşlar beni de eklermisiniz daha önce de yazmıştım eklenmedik sat 4 Aralık , Antalya da yaşıyorum 2.çocuk 30 yaşındayım
5+1 canım teşekkür ederim kese boyutunu söylemedi yolk kesesi gözüküyo çok güzel dedi söylediysede heycandan duymamışımdırHay maşallah kac haftaliksin canim sen bi de kese boyutun neymis
Rica ederimYaa süper bi bilgi tesekkurler
Bana yolk kesesinden hiç bahsetmedi göremedi mi acaba5+1 canım teşekkür ederim kese boyutunu söylemedi yolk kesesi gözüküyo çok güzel dedi söylediysede heycandan duymamışımdır
Rica ederim
Mutluluğunuz mutluluğum heyecanla bekliyorum kuzum güzel haberlerle geleceksin inşallahmaviss_34 Topiginden topigine atlayacagim insallaaahh şu iki gün sonra değerim güzel çıkarsa inşallah bende buradayim
haha ben daha değerime baktırmadan geldim gel canım gelmaviss_34 Topiginden topigine atlayacagim insallaaahh şu iki gün sonra değerim güzel çıkarsa inşallah bende buradayim
İnşallah inşallah gelicem Allahin izniyleMutluluğunuz mutluluğum heyecanla bekliyorum kuzum güzel haberlerle geleceksin inşallah
Ay ne biliyim yine sebepsiz korkular işte bi değerim artsın dahaha ben daha değerime baktırmadan geldim gel canım gel