• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bu nasıl göbek anlamadım yanlardanda genişleyip gidiyor nedendir bilmem 😁şimdiden böyleyse 9 aya ayak ucumu göremem heralde :KK53:
Yanlardan pek bisey görmedim ben canım sanki senin sivri gibi çıkmış erkek olmasın 😅😅 bende yayılıp gidiyorum bakalim😅🤣

Kafam iyice karıştı inan ne oldugu belli olsaydı😁sen atmıcanmı 😔
Az kaldı canim seninn belli olur artık, sivri olursa erkek genişlerse kız olur derler ya bana foto da sivri gibi geldi sırf ondan dedim. Benim daha iki kat göbek gibi oldu Hahaha canım valla hamilelik göbeği gibi değil ki 😅😅

Az kaldı canim seninn belli olur artık, sivri olursa erkek genişlerse kız olur derler ya bana foto da sivri gibi geldi sırf ondan dedim. Benim daha iki kat göbek gibi oldu Hahaha canım valla hamilelik göbeği gibi değil ki 😅😅
Hiç anlamıyorum bu işlerden:halay:3 hafta sonra sende koca göbekli olcaksn 🤗

Kızlar hala midesi bulanan var mı ben gibi 😔 dün yine hastaneye yatırdılar akşamdan beri ne yesem çıkardım artık bende sizler gibi çıkıp kıyafet almak istiyorum bebeğime sürekli ağlıyorum psikolojim iyice bpzuldu
Canım benim sabah diş fırçalarken gelen öğürmem devam ediyor onun haricinde gün içinde zorluk yaşamıyorum.

Kızlar hala midesi bulanan var mı ben gibi 😔 dün yine hastaneye yatırdılar akşamdan beri ne yesem çıkardım artık bende sizler gibi çıkıp kıyafet almak istiyorum bebeğime sürekli ağlıyorum psikolojim iyice bpzuldu
Geçmiş olsun Benim de hala sabah ve acıktıkça gelen bulantım var.

3 ayımı doldurdum tekrar başa döndüm sanki mide bulantılarm 2 gündür fazlalaştı

Back
X