- 4 Kasım 2021
- 3.402
- 3.310
- 63
- 32
Tenden tenede farkediyormus ama bnde bugday tenliyimYok buğday tenliyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tenden tenede farkediyormus ama bnde bugday tenliyimYok buğday tenliyim![]()
Hayır kuzum söylemedi çok hareketliydi yakalamayadi bacak arasını bir dahaki kontrole nasipse senin belli mi cinsiyetTenden tenede farkediyormus ama bnde bugday tenliyimher vücud farklı demekki canım sana cinsiyet söyledimi doktorun
Perşembe günü kontrol ikili testte yapıcak galiba belki o zaman ögrenirimHayır kuzum söylemedi çok hareketliydi yakalamayadi bacak arasını bir dahaki kontrole nasipse senin belli mi cinsiyet
Sağlıkla gelsinler inşallahPerşembe günü kontrol ikili testte yapıcak galiba belki o zaman ögrenirim![]()
İnşallah canımSağlıkla gelsinler inşallah
Kız derler genişliyorsaBu nasıl göbek anlamadım yanlardanda genişleyip gidiyor nedendir bilmemşimdiden böyleyse 9 aya ayak ucumu göremem heralde
![]()
Yanlardan pek bisey görmedim ben canım sanki senin sivri gibi çıkmış erkek olmasınBu nasıl göbek anlamadım yanlardanda genişleyip gidiyor nedendir bilmemşimdiden böyleyse 9 aya ayak ucumu göremem heralde
![]()
Cevremde yüzde 50 yüzde 50 ayrıldı herkez kafam karıstı bi ögrensem artıkKız derler genişliyorsa
Kafam iyice karıştı inan ne oldugu belli olsaydıYanlardan pek bisey görmedim ben canım sanki senin sivri gibi çıkmış erkek olmasınbende yayılıp gidiyorum bakalim
![]()
Az kaldı canim seninn belli olur artık, sivri olursa erkek genişlerse kız olur derler ya bana foto da sivri gibi geldi sırf ondan dedim. Benim daha iki kat göbek gibi oldu Hahaha canım valla hamilelik göbeği gibi değil kiKafam iyice karıştı inan ne oldugu belli olsaydısen atmıcanmı
![]()
Hiç anlamıyorum bu işlerdenAz kaldı canim seninn belli olur artık, sivri olursa erkek genişlerse kız olur derler ya bana foto da sivri gibi geldi sırf ondan dedim. Benim daha iki kat göbek gibi oldu Hahaha canım valla hamilelik göbeği gibi değil ki![]()
Çok şükürKızlaaar kızlargöbekler büyümüş çok duygulandım.
Ben de bugün işe gelirken etek giyeyim dedim etek yukarı çekiyor. Şükürler olsun bugünümüze![]()
Çok olmamak koşulu ile ben içiyorum canım, genelde bitli çatları yasak ama adaçayı maydanoz gibi söktürücü özelliği olan çaylar yasak.Merhaba bu surecte ihlamur iciyormusunuz
Cok hafif kuru gicik gibi öksürügüm varda![]()
Canım benim sabah diş fırçalarken gelen öğürmem devam ediyor onun haricinde gün içinde zorluk yaşamıyorum.Kızlar hala midesi bulanan var mı ben gibidün yine hastaneye yatırdılar akşamdan beri ne yesem çıkardım artık bende sizler gibi çıkıp kıyafet almak istiyorum bebeğime sürekli ağlıyorum psikolojim iyice bpzuldu
Geçmiş olsun Benim de hala sabah ve acıktıkça gelen bulantım var.Kızlar hala midesi bulanan var mı ben gibidün yine hastaneye yatırdılar akşamdan beri ne yesem çıkardım artık bende sizler gibi çıkıp kıyafet almak istiyorum bebeğime sürekli ağlıyorum psikolojim iyice bpzuldu
3 ayımı doldurdum tekrar başa döndüm sanki mide bulantılarm 2 gündür fazlalaştıKızlar hala midesi bulanan var mı ben gibidün yine hastaneye yatırdılar akşamdan beri ne yesem çıkardım artık bende sizler gibi çıkıp kıyafet almak istiyorum bebeğime sürekli ağlıyorum psikolojim iyice bpzuldu