Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa benim doktorum mesela diğerinde de tam buzaman söyledi yanılmadı yanılmaz bence ama tabi bi 16 yı da görmek lazım biz herkese yaydık tabiikızlar ben de 2liye gittim. Perinatolog baktı ve kendinden emin sekilde kız dedi. yanılmaz dimi genelde erkek denilip kız cıkabiliyormus ama kız görüldüğünde yanılma yokmus. eşya alıcam kız eşyaları bu yüzden soruyorum aslında kız erkek hiç farketmez saglıkla gelsin de.
Ayağı gelmiş ya göremiyorum sanki yaakızlar merhaba uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum ama yazmıyordum. Şuan sata göre 11+3 'üm bende cinsiyet tahmini alabilirmiyim![]()
Ben de böyle olması gerektiğini düşünüyorum sonuçta damarlarına kadar cihaz gösteriyor cinsiyeti mi goremicek noktasındayım, valla herkese de soyledim.) Bi de benim gazim cokmus o gün karından net anlayamıyorum kalbini falan dedi doktor alttan bakicam dedi alttan baktı yani yanilirsa da ne biliyim çok yadirgicam.Onlarin cihazları çok iyi oluyo bana da 12 de perinalog kız demişti ve değişmemişti. Doktorunuz olsa neyse derdim de perinologlarin cihazları daha iyi ve bide detayli bakıyorlar baya o yüzden değişmesi düşük bo ihtimal diyorum ama yine de biraz bekleyebilirsiniz
Canım yaptıklarını süperanneler2021 topigine yazarmısin orda üç kızı iki kızı olanlar erkek bebek için birbirlerinnden fikir alıyorlar.Doktor henuz erken cok hareketli yakalayamadim bacak arasini dedi ama ben meraktan catliycam tam yumurtlama günü 1 haftalik cinsel perhiz sonrasi tek seferde gebe kaldim öncesinde karbonat duşu uyguladım kızlarımı çok seviyorum ama gönül farklı bir cinsiyet de istiyor eşim sağlıklı olsunda önemli değil gerisi diyor ama benim gönlümde yatani rabbim biliyor
Ben de oğlumda dr browns almıştım cam hem sağlıklı hem damlatmiyordu ben cok memnun kalmistim nasip olursa yine alacagim yabancilar bile kullaniyorTüm bilgilere açıgım arastırıp bi karara varıp alıcam artık söylediklerinizide kaybettim teşekkürler cevabınız için.başka bilgileriniz varsa paylaşabilrsiniz![]()
Çok teşekkür ederim ama aramaya süperanneler2021 yazınca çıkmıyor nasıl bulabilirim bilemedimCanım yaptıklarını süperanneler2021 topigine yazarmısin orda üç kızı iki kızı olanlar erkek bebek için birbirlerinnden fikir alıyorlar.
Tabiki evladın kızı erkeği olmaz ama oğlu olmayan oğlan
Kızı olmayan kız ister bu bir gerçekhoş ben ilk bebeğimi deli gibi kız istedim iyiki olmuş kızım
![]()
Süper Anneler 2021 sanırım burasiÇok teşekkür ederim ama aramaya süperanneler2021 yazınca çıkmıyor nasıl bulabilirim bilemedim
Dalin de var canım. Bebekler için parfümlü pek iyi değil ama ben granül sabun kullandım hep.Hafif bebekimsi bi koku isterim ondan sordum![]()
Referans dışı yaziyor yukarda ona tıklayıp o bölümü atmalısın. Bize attıklarını normal degerlerKızlar merhaba idrar kültürü yaptırmıştı doktor arada sancım oluyor deyince sonuçlar çıkmış bi arkadaşım ebe çok yüksek dedi doktora yazdım dönüş yapmadı bekliyorum oda covid olmuş şansıma yoksa perşembe randevum vardıSizlerden anlayan varmı bi bakarmısınız sonuçlara bebeğe zarar verirmiş kana geçerse öyle okudum içim içimi yiyor
![]()
Froch baby ürünleri iyi. Leke çıkarıcısı efsane . Her lekeyi cıkarabilmiştim sadece kurumuş mürdüm eriği çıkmamıştıDalin kullanmıştım bende onda vardı o istediğiniz koku. Benimde çok hoşuma gidiyordu. Zaten ek gıdaya geçtikten sonra normal bizim deterjanlara dönmüştüm çünkü cikarmiyordu lekeyi. Dürü granül denemiştim o da çıkarmamıştı. 4 5 defa durulama yaptırıyordum.
Geçmiş olsun cnm evet kültürde üreme olmuş malesef gram pozitif bir bakteri, genelde zaten bu bakteri sorumlu idrar yolu enfeksiyonlarında. Antibiyotiksiz geçmez malesef, bol su tüketin ve tedavi vermesi için yrn mutlaka doktora başvurun, perşembeyi beklemeyin, bekledikçe enfeksiyon artacaktır.Antibiyotik ile kısa sürede çözülür endişe etmeyin. Bende de yıllar önce bir kez bu bakteri üremisti ve Cipro ile düzeldi.Kızlar merhaba idrar kültürü yaptırmıştı doktor arada sancım oluyor deyince sonuçlar çıkmış bi arkadaşım ebe çok yüksek dedi doktora yazdım dönüş yapmadı bekliyorum oda covid olmuş şansıma yoksa perşembe randevum vardıSizlerden anlayan varmı bi bakarmısınız sonuçlara bebeğe zarar verirmiş kana geçerse öyle okudum içim içimi yiyor
![]()
Çok teşekkür ederim canım üredi yazınca bende tedirgin oldum baya artmış duruyor doktorun dönmesini bekliyorum başka doktora gözükücem dediğin gibi hemen ilaç falan başlasınlar bari şansıma covid olmasıda iyi olmadı bakalım belki reçete yazabilir..Geçmiş olsun cnm evet kültürde üreme olmuş malesef gram pozitif bir bakteri, genelde zaten bu bakteri sorumlu idrar yolu enfeksiyonlarında. Antibiyotiksiz geçmez malesef, bol su tüketin ve tedavi vermesi için yrn mutlaka doktora başvurun, perşembeyi beklemeyin, bekledikçe enfeksiyon artacaktır.Antibiyotik ile kısa sürede çözülür endişe etmeyin. Bende de yıllar önce bir kez bu bakteri üremisti ve Cipro ile düzeldi.
Sizden ricam antibiyotik bittikten bir hafta sonra kontrol için yeniden idrar tahlili verin bazı durumlarda tam gecmeyebiliyor siz sağlama alınÇok teşekkür ederim canım üredi yazınca bende tedirgin oldum baya artmış duruyor doktorun dönmesini bekliyorum başka doktora gözükücem dediğin gibi hemen ilaç falan başlasınlar bari şansıma covid olmasıda iyi olmadı bakalım belki reçete yazabilir..
İnşallah .. ilk doğum uzun sürmüştü bunda hemen alırız kucağa inş.Bi zorunluluğu yok elbet ama ben diğerinde de tutmuştum o zaman ki hamileligimle simdikiyle 20 gün aradı olacak. Bunda da tutabilirim sanırım diyorum denicem yapabilirsem. Bi önceki hamileligimde oruçla beraber her sıkıntım bitmişti biraz sa ona güveniyorum galiba. Bakalım ınslalah hemen geçer gider. Daha önce de söylemiştim bu zamanlar bana doğumdan zor geliyo. Ama bi denge galiba diyorum hamilelik zor doğum kolay geçer belki diye umudum o.
Inşallah artık tek düşüncem bu olacak herhalde. Almanyadayim yeni geldik dil falan bisey bilmiyorum. 2. Dogumum gibi olsun istiyorum gittiğimde 8 cm açılma vardı hemen doğuma aldılar suni sancıyla 15 dk de doğmuştu bu da aynı olsun istiyorum. Inşallah öyle olur. Nasip tabi herşey deİnşallah .. ilk doğum uzun sürmüştü bunda hemen alırız kucağa inş.
Bulantıdan 1 haftada 1 kg vermişim .
Tabi sizinde ve tüm arkadaşların inşallah sezeryan olsun normal olsun herşey yolunda ve güzel geçer inşalalh.İnşallah .. ilk doğum uzun sürmüştü bunda hemen alırız kucağa inş.
Bulantıdan 1 haftada 1 kg vermişim .
Canım ben değerlerden falan anlamıyorum ama dahiliye doktoruna çıksana o bakmiyor mu bunlara da ,kendi doktorun görünceye kadar söylersin durumunu dahiliye doktoru bakarKızlar merhaba idrar kültürü yaptırmıştı doktor arada sancım oluyor deyince sonuçlar çıkmış bi arkadaşım ebe çok yüksek dedi doktora yazdım dönüş yapmadı bekliyorum oda covid olmuş şansıma yoksa perşembe randevum vardıSizlerden anlayan varmı bi bakarmısınız sonuçlara bebeğe zarar verirmiş kana geçerse öyle okudum içim içimi yiyor
![]()