- 4 Nisan 2011
- 1.846
- 932
İlkinde ben de sana bir paket geldi demiştim hedi paketi şeklindeydi içinde biberon test ve mektup vardı kızımın dilinden eşim çok duygulanmisti. Şimdi ise söylemek durumunda kaldım lekelenmelerden dolayı gerçi biz hala kesin gözüyle bakmıyoruz şimdilikKizlar iyi akşamlar eşlerinize nasıl söylediniz hamile olduğunuzu? İlk hamileligim de patik almıştım bide kutu almıştım test ile birlikte kutunun içine koyup baya hediye paketi sarmistim açana kadar meraktan catlamisti suan düşünüyorum resmen benden geçmiş gibi ya bu sefer dümdüz söylerim heralde var mı fikriniz
Yarın için randevu aldım aile hekimine tekrar yapılacak e nabiza o kadar geç yansıyor ki sinir oluyoeum haftaya da kadın doğuma randevu aldım sonuç ne olursa olsun görünmek gerekecek nasılsa2 gün sonra tekrar kan ver bence stres yapma bu dönemde. Belki geç döllenmedir hemen kötü düşünme
Hayırlı olsun bence 4 buçuk haftalık kese ve bebek görününce tarihiniz netleşir diye düşünüyorum tahmini doğum tarihiniz bence 14 Eylül içimden öyle geçtiEki Görüntüle 2986619 kizlar kan verdim sonuç bu doktor rahim duvarı kalınlaşmış belli belirsiz bir kese görüyorum dedi benim satim belli değil düzensiz di kanamam sizce kac haftalık
Çay kahve vazgeçilmezim ben filtre kahve sevdiğim için siyah çay ı sadece eşim evdeyken kahvaltıda yapıyorum ki onu da içmeyeyim.bir de meyve çayları favorim böğürtlen elma vs... Yasaklı çaylara ben de adacayinı ekleyeyim ilk zamanlar kasılmaları tetikleme etkisi varMerhaba canim, cay kahve cok tuketen biriyim calisirken. Yani biseyler icmeye devam etmem gerekiyo haha..hamilelikte izin verilen caylarin arasinda rooibos ve papatya var. Tarcin, yesil cay, siyah cay, rezene, anason, meyan koku caylari cok dogru degil mesela.