- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim ne kadar guzel kalbiniz varYaaa çok sevindim sizin gebeliğinize sağlıkla kucağınıza alın inşallahh
Sağlıkla ilerlesin inşallah gözünüz aydınKızlar sonunda çıktı değerim sonuç 40 henüz çok yeni sanırsam oğlumda da 118 le ogrenmistim
Ekledim canim hosgeldin sağlıkla ilerlesin insallahCok tesekkur ederim ne kadar guzel kalbiniz var
Insallah bu sefer saglikla ilerler cuma rdvum var hayirlisi
maviss_34 canim yas 27 1. Cocuk fransa sat 10.12.21
Merhaba canim, cay kahve cok tuketen biriyim calisirken. Yani biseyler icmeye devam etmem gerekiyo haha..hamilelikte izin verilen caylarin arasinda rooibos ve papatya var. Tarcin, yesil cay, siyah cay, rezene, anason, meyan koku caylari cok dogru degil mesela.Kizlar rooibos cayi hamilelikte kullaniliyor mu burada bir arkadas yazmisti yanlis hatirlamiyorsam nasil faydalari var biliyor musunuz?
Cok teşekkür ederim Amin insalalhSağlıkla ilerlesin inşallah gözünüz aydın
Amin cumlemizinki insallah cok tesekkur ederimEkledim canim hosgeldin sağlıkla ilerlesin insallah
Kuzum naptin gittin mi muayeneyeMerhaba canim, cay kahve cok tuketen biriyim calisirken. Yani biseyler icmeye devam etmem gerekiyo haha..hamilelikte izin verilen caylarin arasinda rooibos ve papatya var. Tarcin, yesil cay, siyah cay, rezene, anason, meyan koku caylari cok dogru degil mesela.
Türk kahvesi her gün içerim ama korkuyorum da yaMerhaba canim, cay kahve cok tuketen biriyim calisirken. Yani biseyler icmeye devam etmem gerekiyo haha..hamilelikte izin verilen caylarin arasinda rooibos ve papatya var. Tarcin, yesil cay, siyah cay, rezene, anason, meyan koku caylari cok dogru degil mesela.
Randevu bulamiyoruz diyince kiziyor doktorlar bir de cok ilginc ayaktan da randevu vermiyorlar..Aynen ya vallahi ne güzel dediniz devlet hastanesi'ni gitmemenin sebebi çok uzun süreye randevu veriyorlar , hasta mahremiyeti düşünmeden odaya bir kaç kişi beraber alınıyor genelde . Kırk yılın başı bebişini görmeye gidiyorsun birşey anlamadan geri dönüyor sun . Dediğiniz gibi keşke uzun süre önce gelen hastalara bir ayrıcalık taninsa çok güzel olurdu
Tatlim yok 1 saat sonra randevum. Su an calisiyorum, islere kafami veremiyorum ya heyecandan!Kuzum naptin gittin mi muayeneye
Bekliyoruz güzel haberleriniTatlim yok 1 saat sonra randevum. Su an calisiyorum, islere kafami veremiyorum ya heyecandan!
afiyet olsun! iki cappuccino hakkim var benimde. Kafeinli kahve cekirdeklerim, paketi bitince kafeinsiz kahve cekirdeklerine gecicem haha..bir bardakla ne olacak canim afiyet olsun. Icmeyin demiyor uzmanlar, kisitli icin diyorlar. Yani mesela aksam bi demlik cay iciyosan, gunduzde turk kahveni ona bi yerde dur demen gerekir..kafein ikisindede cok cunku. Hamilelikte (sende biliyosun) denge onemli.Türk kahvesi her gün içerim ama korkuyorum da ya
ay insallah!!Bekliyoruz güzel haberlerini
Belli değil canimBence değerin güzel, en son ne zaman adet gördün?
Kesinlikle öyle devlet hastanesini geç artık özel hastaneye bile neredeyse bir aya sonra randevu alınıyor tabi doktorun yoğunluğuna bağlıRandevu bulamiyoruz diyince kiziyor doktorlar bir de cok ilginc ayaktan da randevu vermiyorlar..
Beylikdüzünde mi oturuyorsun canımAyyy bian önce isinlanalim insallah
Beylikduzu medilife gidiyordum ilk gebelikte şuan fiyatlar nasıl hiç bilmiyorum ama bakacağız artık bir çaresine
Değeriniz gayet güzel 4 5 hafta civarında dır canim Sat düzensiz ise doktorunuz belirliyor yeni satı kese göründugunde usg ye göre düzenleme yapar canim
Yok canım buyukcekmece civarındaBeylikdüzünde mi oturuyorsun canım
Rooibos un zayiflama cayi oldugunu duymustumda canim ondan sasirdim sormak istedimMerhaba canim, cay kahve cok tuketen biriyim calisirken. Yani biseyler icmeye devam etmem gerekiyo haha..hamilelikte izin verilen caylarin arasinda rooibos ve papatya var. Tarcin, yesil cay, siyah cay, rezene, anason, meyan koku caylari cok dogru degil mesela.
Eeee cikmadin mi daha canimTatlim yok 1 saat sonra randevum. Su an calisiyorum, islere kafami veremiyorum ya heyecandan!