Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz hala 3-4 kes kalkıyoruz. Öyle ağlama falan yok emip uyumaya devam ediyoruz.
Ben de aslında bıraktırmayı istiyordum ama cesaret edememiştim. 4 gündür uyanmıyor mama içmek için aklıma takıldı erken mi acaba diye. Teşekkürler kızlarBir kaç ay once kendisi reddetti. Mama kullanıyoruz, kiloda bir sorun yok, gece uykusu öncesi alışkanlık dolayısıyla biraz içip uyuyor
Rica ederim, kendisi sectiyse ve kilo alımında sıkıntı yoksa doğru zaman benceBen de aslında bıraktırmayı istiyordum ama cesaret edememiştim. 4 gündür uyanmıyor mama içmek için aklıma takıldı erken mi acaba diye. Teşekkürler kızlar
Kilosu fazla bile ayına göre. Kendi seçmesi çok iyi oldu ben zorlanırdım baya vallaRica ederim, kendisi sectiyse ve kilo alımında sıkıntı yoksa doğru zaman bence
Selamlar, gece beslemesini kestiniz mi ?
Biz hala 3-4 kes kalkıyoruz. Öyle ağlama falan yok emip uyumaya devam ediyoruz.
Bir kaç ay once kendisi reddetti. Mama kullanıyoruz, kiloda bir sorun yok, gece uykusu öncesi alışkanlık dolayısıyla biraz içip uyuyor
Tammm da bu soruyu sormak için gelmiştim.Gece kalkıyor yatakta dikiliyor yaptırıp emziriyorım hala benimle yatıyor nasıl kendi yatağına alıstıracağım var mı deneyimi olan
Bizimde bi ara alışmıştı aramızda yatmaya, kendi yatağı montessori olduğu için yanına yatarak alıştırdık. Yatağı müsaitse yanına kıvrılmayı deneyin istersenizGece kalkıyor yatakta dikiliyor yaptırıp emziriyorım hala benimle yatıyor nasıl kendi yatağına alıstıracağım var mı deneyimi olan
Doktorlar 2 hatta 3 yaşına kadar süt önermiyorlar. Onun yerine yatmadan önce mama vermeyi deneyebilirsiniz. Sütten daha iyi bir seçenek bence.Tammm da bu soruyu sormak için gelmiştim.
Hala geceleri 2-3 kez kalkıp emiyor geri uyuyor. Normal mi diyecektim
Bi arkadaşım yatmadan süt içirmemi önerdi. Acıkmayınca uyanmaz dedi ama deneyen var mı hiç
Bide ben inek sütüne biraz mesafeliyim ya bilmiyorum nasıl vericem hiç vermedim
Beeeeeennnn hala olmadım çok stresliyimKızlar aranızda hala regl olmayan var mı? Sorumdan anlaşılacağı üzere ben olmadım da
Aynısı canım beşiğine yatırıyorum kıpır kıpır kıpırdanıp uyanıyor ama yanımda uyusun tik yokGece kalkıyor yatakta dikiliyor yaptırıp emziriyorım hala benimle yatıyor nasıl kendi yatağına alıstıracağım var mı deneyimi olan
Ben süt vermeyi denedim gece yatmadan ama biberonla diye sanırım içmek istemedi o yüzden tahıllı gece mamasına başladık onu sevdi tok tuttuğu için çok fazla uyanmıyor geceleriTammm da bu soruyu sormak için gelmiştim.
Hala geceleri 2-3 kez kalkıp emiyor geri uyuyor. Normal mi diyecektim
Bi arkadaşım yatmadan süt içirmemi önerdi. Acıkmayınca uyanmaz dedi ama deneyen var mı hiç
Bide ben inek sütüne biraz mesafeliyim ya bilmiyorum nasıl vericem hiç vermedim
Çalışırken daha zor oluyordur eminim ki canım ahhh nice güzel mutlu huzurlu sağlıklı seneleri olsun prensesin gözümüzün önünde büyüyorlar hakikaten benim de yüzümü ne tarafa dönsem oraya geçmeye çalışıyor zaten koca yatak ikimize tahsis edildi regl konusuna gelince de 1 sene geçti normal mi bu kadar uzun süre gelmemesi anlam veremedimKızlar selam aynı şeyi yazmak için girmiştim sizi gördüm L Lalalala1 maviss_34 çok stresliyim bende. Bu arada bizim de gece beslemesi devam ediyor gündüz işteyim yavruma hasret zaten ne zaman isterse emziririm aramızda yatıyor ve ben sırtımı bile dönemiyorum temas bağımlısı bir kızım var bizde 1 yaşını kutladık pazar günü bi kaç gün önceden oldu cuma giriyor yaşına, gözyaşım ucunda bekliyor resmen zaman çok hızlı çok… Çok duygusalım bu aralar
Selam bizim kesmek imkansız gibi bağımlı gibi sabaha kadar emiyor her yerim ağrıyor kaç kere uyanıyorum sayamıyorum saat başı 45 dk da bir uyanıyor emmek istiyor o şekilde uyuyor yatağına bile koyup alamıyorum sürekli kalktığı için. Yan yana yatak yaptık o uyanınca yanına geçip emzirip yatağıma geçiyorum bazen yanında biraz uyuya kalıyorum sabaha ağrı içinde uyanıyorumSelamlar, gece beslemesini kestiniz mi ?
Bende olmadım doktoruma sordum emzirdiğin sürece gebe olmadığından eminsen olmaman normal dedi emiyorsa uzun sürebiliyormuş hormon salgılamakla alakalıymış. Gebe değilim çok şükür ama emzirmek adet olmamak kesinlikle seni gebelikten korumaz dedi kızlar haberiniz olsunKızlar aranızda hala regl olmayan var mı? Sorumdan anlaşılacağı üzere ben olmadım da
Allah yardımcınız olsun. Bilmiyorum uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz ama çözüm olurSelam bizim kesmek imkansız gibi bağımlı gibi sabaha kadar emiyor her yerim ağrıyor kaç kere uyanıyorum sayamıyorum saat başı 45 dk da bir uyanıyor emmek istiyor o şekilde uyuyor yatağına bile koyup alamıyorum sürekli kalktığı için. Yan yana yatak yaptık o uyanınca yanına geçip emzirip yatağıma geçiyorum bazen yanında biraz uyuya kalıyorum sabaha ağrı içinde uyanıyorum
Teşekkür ederim mavişim hepimizin evlatlarına sağlıklı mutlu seneler inşallah okuyupta cevap verecek fırsat bulamamıştımÇalışırken daha zor oluyordur eminim ki canım ahhh nice güzel mutlu huzurlu sağlıklı seneleri olsun prensesin gözümüzün önünde büyüyorlar hakikaten benim de yüzümü ne tarafa dönsem oraya geçmeye çalışıyor zaten koca yatak ikimize tahsis edildi regl konusuna gelince de 1 sene geçti normal mi bu kadar uzun süre gelmemesi anlam veremedim
süt fikrine bende soğuğum zaten, kendi doktorumuz günde 1 bardak içebilirdir dedi ama ben daha dün akşam 1 kere verdim.Doktorlar 2 hatta 3 yaşına kadar süt önermiyorlar. Onun yerine yatmadan önce mama vermeyi deneyebilirsiniz. Sütten daha iyi bir seçenek bence.
bazen gündüz ilk uykusu uzun sürerse tek uyku uyuyor ama tamamen geçmedik henüzKızlar tek uykuya geçen var mı?
Amin teşekkür ederim. Valla bilmiyorum ki şuana kadar baştan alsaydım işe yararmıydı ki eşim pek olumlu bakmadı bir ara konuştuk işe yarayacağını düşünmüyor boşuna alırız diye kaldıeşimde yardım ediyor öyleyken ikimizde yoruluyoruz bütün akşam gece. Gündüzleri 2 uyku uyuyoruz 1 er saat bazen 1 buçuk saat oluyorAllah yardımcınız olsun. Bilmiyorum uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz ama çözüm olur
sizin için. 45 dakikada bir uyandığımı düşünemiyorum
Ben işe yaracağını düşünüyorum. Bizim uyku konusunda diş atakları hariç çok sıkıntımız yok çok şükür. Ama olsaydı düşünmeden eğitim verirdim. Ama ağlatmadan eğitim veren birini bulmak önemli tabiiAmin teşekkür ederim. Valla bilmiyorum ki şuana kadar baştan alsaydım işe yararmıydı ki eşim pek olumlu bakmadı bir ara konuştuk işe yarayacağını düşünmüyor boşuna alırız diye kaldıeşimde yardım ediyor öyleyken ikimizde yoruluyoruz bütün akşam gece. Gündüzleri 2 uyku uyuyoruz 1 er saat bazen 1 buçuk saat oluyor
Kızlar selam aynı şeyi yazmak için girmiştim sizi gördüm L Lalalala1 maviss_34 çok stresliyim bende. Bu arada bizim de gece beslemesi devam ediyor gündüz işteyim yavruma hasret zaten ne zaman isterse emziririm aramızda yatıyor ve ben sırtımı bile dönemiyorum temas bağımlısı bir kızım var bizde 1 yaşını kutladık pazar günü bi kaç gün önceden oldu cuma giriyor yaşına, gözyaşım ucunda bekliyor resmen zaman çok hızlı çok… Çok duygusalım bu aralar
Çalışırken daha zor oluyordur eminim ki canım ahhh nice güzel mutlu huzurlu sağlıklı seneleri olsun prensesin gözümüzün önünde büyüyorlar hakikaten benim de yüzümü ne tarafa dönsem oraya geçmeye çalışıyor zaten koca yatak ikimize tahsis edildi regl konusuna gelince de 1 sene geçti normal mi bu kadar uzun süre gelmemesi anlam veremedim
Kızlar çok yoğun geçiyor günler hiç bakamıyoruz hiçbirimiz sanırım buralara. Ben hala adet olmadım, ben gibi olmayanları görmek moral verdi :)Bende olmadım doktoruma sordum emzirdiğin sürece gebe olmadığından eminsen olmaman normal dedi emiyorsa uzun sürebiliyormuş hormon salgılamakla alakalıymış. Gebe değilim çok şükür ama emzirmek adet olmamak kesinlikle seni gebelikten korumaz dedi kızlar haberiniz olsun