- 29 Ocak 2019
- 1.867
- 2.246
Kızlar yazdıklarınızı tek tek okudum şimdi ne güzel capcanlı olmuş gibi grup yeniden, hamile kalanlar lüüütfen stres yapmayın akışa bırakın kendinizi aralarında 19 ay fark var diye kötü büyümeyecekler, çok daha güzel ilişkileri olacak. Ben planım dahilinde değil şuan ama yeni doğan gördüğümde o zamanları çok özlediğimi hissediyorum. Sürpriz hamile kalsam yaaa çok heyecanlı moduna girerim, O yüzden çok güzel olacak hep iyi düşünün ki karnınızdaki güzel yavrunuz da bunu hissetsin.
Düşünsenize şuan sahip olduğunuz şey dünya güzeli ve ondan bi tane daha eli yüzü farklı ama onun gibi masum bir kuzu daha gelecek. Ne olabilir ne kadar zorlanabilirsinşz rabbim sağlık sorunu vermediği sürece inşallah musmutlu yaşarsınız güzel ailenizle.
T temmuzekim çol geçmiş olsun, talihsiz bir olay yaşamışsın ama bir sağlıkçı olarak en doğru kararı verdiğini düşünüyorum. Allah bir daha böyle zor bir sınavla sınamasın inşallah
@Lalalala1 meyve ağacı fikri mükemmelmiş biz de yapalım köyümüze ben de organizasyon konusunda minimal tutma taraftarıyım hatta fotoğraf çektirircrm sadece muhtemelen pasta olmayacak
Bu arada İçimden komple sizi çok sevdiğimi söylemek istedim aşırı duygusal bi anıma denk geldi yazdıklarınızı okurken isimleri görünce herkesin hikayesi aklımda çok garip bir bağ bu. saçma gelebilir şuan ama iyi ki varsınız görünmez sihirli arkadaşlarım
Ayyy ne kadar samimi ve içten yazmışsın, sen de iyi ki varsın geçen sene bu zamanlar sırayla doğumu bekliyorduk ,suyu gelenler nst de sancisi cikanlar,neler neler.. şimdi ise bambaska heyecanları konuşuyoruz
Doğum günü konusunda biz de bahçemizde yapacağız ailece, hatta süslemelerini de ben kendim yapacağım kraft kağı kullanarak banner,isimlik vs. Pastasını da kendim yapacağım aile arası minimal bir kutlama olacak. Haftasonu da fotoğraf çekimi olacak hem bebiş hem çekirdek aile maksat anı kalsın