- 29 Ocak 2019
- 1.870
- 2.248
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ay 20 günlükken gittik yaptırdık biz neden 6 ay demiş kiKızlar göz muayenesi için doktorumuz 6.ayda yaptıralım dedi kendisi her kontrolde bakıyor normalde ama ben hep 3.ayda yapılmalı diye okudum, içime kurt düştü 6 ay çok geç değil mi, sizin hekimleriniz ne dedi bu konuda
3. Ay dedi canım bize deKızlar göz muayenesi için doktorumuz 6.ayda yaptıralım dedi kendisi her kontrolde bakıyor normalde ama ben hep 3.ayda yapılmalı diye okudum, içime kurt düştü 6 ay çok geç değil mi, sizin hekimleriniz ne dedi bu konuda
2 ay 20 günlükken gittik yaptırdık biz neden 6 ay demiş ki
3. Ay dedi canım bize de
Goon bizde pişik yaptı , bakalım siz memnun kalacak mısınızBu arada kızlar Goon Premium Soft bebek bezi baya övüluyor birkaç yerde gördükten sonra araştırdım, premium care gibi olduğunu deneyimleyen çok varmış. Ben de deneme amaçlı 1 paket sipariş verdim gelince deneyeceğim m Sleepy deki koku ve sızdırma olmuyormuş Goon da içerik olarak da temiz içerikli bezlerden, fiyatı da premium care e göre baya uygun.
Bizde 2 aylıkken yaptırdık, öyle demişlerdiKızlar göz muayenesi için doktorumuz 6.ayda yaptıralım dedi kendisi her kontrolde bakıyor normalde ama ben hep 3.ayda yapılmalı diye okudum, içime kurt düştü 6 ay çok geç değil mi, sizin hekimleriniz ne dedi bu konuda
Katarakt kontrolünü 1. Ayda yapmıştı bize canım, sanırım bu göz muayenesi daha detaylı bir şey olacak. Tabi doktorun daha iyisini bilir ama herhangi. Bir göz doktorundan muayene alıp gitsen sorun olmaz heralde olmadı 6. Ayda bir daha gidersinKatarakt kontrolü yapılmıştı önceden acaba ondan dolayi mi dedi ki bilemiyorum
Bana basıyor, bir de doğum kilolarından kaynaklı yağlardan dolayı üşüme hissi gittiYa bi şey dicem, sizde çok terliyor musunuz? Sürekli sıcak basıyor
Goon bizde pişik yaptı , bakalım siz memnun kalacak mısınız
Bizde 2 aylıkken yaptırdık, öyle demişlerdi
İşitme testini 6 ay içinde dediler
Katarakt kontrolünü 1. Ayda yapmıştı bize canım, sanırım bu göz muayenesi daha detaylı bir şey olacak. Tabi doktorun daha iyisini bilir ama herhangi. Bir göz doktorundan muayene alıp gitsen sorun olmaz heralde olmadı 6. Ayda bir daha gidersin
Olabilir bilemedimKatarakt kontrolü yapılmıştı önceden acaba ondan dolayi mi dedi ki bilemiyorum
Mıkırdanmıyor mu canım uyurkenT temmuzekim gece 12’yi başlangıç kabul ettim şuan 5. Bezi değiştirdik ama altı batık şuan mesela, uyuduğu İçin uyandırmıyorum. Cos cos yapıyor![]()
Başlıcak mısın canım hemen ücretsiz falan mı alacaksınKızlar iznimin bitmesine 1 ay kadar kaldı içimi afakanlar basıyor![]()
Ay 3 çocukla valla.cok zorlaştı bakıyorum arada ama. Bebişim de büyüdü artık oynuyoruz. Şuan biseyler uzatıyorum oyuncak ışıktı sesli veya çıngırak onlara uzanmasini sağlıyorum. Biraz yüzüstü döndürme çalışmaları yapıyorum. Kendi uğraştığı için. Kucak da taşımaktan çok yoruldum valla
Allah sabırlar versin valla senden hiç bir farkım yok hala lohusa modunda evdeyim tek başıma cesaret edip çıkamıyorum çocuklarla bide havalar da soğudu korkuyorum hasta olurlar diye. Bazen beynim o kadar yoruluyor ki öküzün trene baktığı gibi bakıyorum sabit ne yapacağımı unutuyorum falan nolcak böyle kendimi dışarı atmaya çok ihtiyacım varAy 3 çocukla valla.cok zorlaştı bakıyorum arada ama. Bebişim de büyüdü artık oynuyoruz. Şuan biseyler uzatıyorum oyuncak ışıktı sesli veya çıngırak onlara uzanmasini sağlıyorum. Biraz yüzüstü döndürme çalışmaları yapıyorum. Kendi uğraştığı için. Kucak da taşımaktan çok yoruldum vallabi an önce döne döne sürüne sürüne kendo gitsin diye çalışmalar yapıyorum
sen nasıl 2 çocuklu hayat nasıl. Ben çıldırmalik. Mesela yatak odasında bebiş yıkadım onu giydirirken ablası kuvetin kapağını açmış dolabın altona falan su oldu yatak odası. Kızıyorum da sonra pişman oluyorum gönlünü almak için markete götür oyun parkına götür. Vakit geçiyor
Ay benimdeKızlar iznimin bitmesine 1 ay kadar kaldı içimi afakanlar basıyor![]()
Valla 3-4 saat anca oturduk ama kadın bir sürü falso verdiAllah sabır versin kızlar ya çok zor ben kavga etmiştim şimdiye herhaldebenim kayınvalidem çok iyi birisi hiç ben bir şey demeden ellemez bebeği yardımcı olmak için geliyor sık sık çayıma kadar getiriyor ayağıma bebekle yapamıyorum diye
![]()
Emzirirken evetYa bi şey dicem, sizde çok terliyor musunuz? Sürekli sıcak basıyor