2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar öpücük konusunda bende dertliyim dün kayınvalideme gittik şapur şupur öpüyor çocuğumu ben kıyıp öpmüyorum öyle. Anne yüzünü öpme dedim, e neresini öpcez dedi sinir oldum. Arka odada oturdum sürekli emmek istiyor kızım ona bile laf etti kadın ver birazcık ağlasın bişi olmaz diye ağlasa da kucağında tutacak yani, yaptı da zaten. Ben mi abartıyorum alınıyorum bilmiyorum ama insanlar neden böyle. Ben kimsenin bebeğini öpmezdim kuzenlerim de ben hamileyken doğurdular bebek koklanır ya ne öyle şapur şupur

Kızlar öpücük konusunda bende dertliyim dün kayınvalideme gittik şapur şupur öpüyor çocuğumu ben kıyıp öpmüyorum öyle. Anne yüzünü öpme dedim, e neresini öpcez dedi sinir oldum. Arka odada oturdum sürekli emmek istiyor kızım ona bile laf etti kadın ver birazcık ağlasın bişi olmaz diye ağlasa da kucağında tutacak yani, yaptı da zaten. Ben mi abartıyorum alınıyorum bilmiyorum ama insanlar neden böyle. Ben kimsenin bebeğini öpmezdim kuzenlerim de ben hamileyken doğurdular bebek koklanır ya ne öyle şapur şupur
Valla seni çok iyi anlıyorum ben de bu konuda çok hassasım. Benim de kayinvalidem öptü bebeğimi hem de hasta ve öksürüyordu,anne öpme dediğim halde öptü bende aldım kucağından ve bizde kaldıkları 1 hafta boyunca asla vermedim ona. Koklayacaksan,opmezsen al dedim ama ben öperim vs yaptı ben de vermedim kucağına bir daha. Hatta gidecekleri gün giderayak öpmesin diye uyuttum bebeğimi.kimse kusura bakmasın valla bu konuda çok netim kırılan,alınan alınsın.bebek öpülmez koklanir.

Biz 441e yaptırdık canım Rotateqi,eczane ile aynı fiyat. Biz bebise bu tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştık canım 15 günü bitince, o yüzden para vermiyoruz. Normal muayenesi 950tl doktorumuzun
Ya bizde allianz tss yaptırdık canım hastanede geçiyor sgk anlaşması istiyor. Biz muayeneye götürüyoruz bebişi onu kapsayan yaptıralım tamamen limitsiz istedik 45k fiyat istediler. Öyle olunca tss yaptırdık acil durumlar için hastaneye gidersek diyr.

Çok haklısın kimse bebeğini yabancı biri şapur şupur öpsün istemez canım tepkini yine belli et her seferinde anlayana kadar söyle bence en deli olduğum şey ya annesi babası izin vermeden bebeği öpen kucağına alan insan tipi

Bebek uyuyunca uyuyamıyorsun,keyfine göre ayağını uzatıp oturamazsin,canin yemek yapmak istemese dışarıdan söylersin normalde en kotu ama birileri olunca işler değişiyor.tez vakitte ailece başbaşa kalmaniz dileğiyle 🙏
Kaldık çok şükür çocuğu yıkadım babasına verdim evi temizledim 3 saat sürdü hala daha bitmedi tabi bugün süpürüp paspas atacağım bir dünya çamaşır var hiç halim yok…

Sizden başka kalacak kimse yok mu canim aile olarak, bebekli evde hem onlara zor olur çoğunlukla sana zor olur benim de anneannem gelmişti ilk zamanlardi hizmet bekliyordu ama çocuğa bakmaktan hizmet edemiyordum bir de iki çocuk sesini kaldıramadı galiba iki gün kaldı anneme kaçtı 🙈😂
İşte nenesi yaşlı dediler durumu kötü ölürse vicdan yapmayalım falan geldi kaldı gitti bir daha gelen olursa beni de getirsin diyor giderken hep hizmet bekliyor ben de onu yapamam bir de felaket tellalı çocuğun gözleri renkli kalacak galiba diyorlar o da diyor ki renkli gözlülerin gözleri çabuk bozulur ne diyim şimdi karşılık versem de anlamayacak zaten böyle patavatsız bir kadın

Ya bizde allianz tss yaptırdık canım hastanede geçiyor sgk anlaşması istiyor. Biz muayeneye götürüyoruz bebişi onu kapsayan yaptıralım tamamen limitsiz istedik 45k fiyat istediler. Öyle olunca tss yaptırdık acil durumlar için hastaneye gidersek diyr.

Özel sağlık sigortası çok pahalı cidden inanılmaz fiyatlar istiyorlar. Bizim doktorumuz hastanede canım

Kızlar kayınvalide olayını birebir yaşadım, kronik rahatsızlığı olduğu için ziyarete gelemedi bebeği eşim biz götürelim dedi, 41.gün götürdük ayrı şehirlerdeyiz bu arada 3 saatlik mesafe. Götürdük eve girer girmez ben tahmin ediyordum öpeceğini kendimi hazırladım. Tamam öpsün grip filan değilse modundayım. Aldı tahmin ettiğim şey oldu. Tepkimi ölçtü sıkıntı yok devam modundayım çok zorladım kendimi. Sonra yemek yiyorlar bebeğin emziğini aldı reçele batırmaya kalktı. Orda refleks anne dur hayır dedim direkt ordan sonra bizim iletişm bozuldu. Arkamı dönüyorum 40 günlük bebeği ayakta tutmaya çalılıyor aa bak yürüyecek bu eheheheh diyor. Anne napıyosun daha küçücük diyorum alıyorum elinden. Ya da emzirirken gelip çocuğu öpüyor ki bu cidden kişisel alan ihlali. O kadar yaklaşman çocuğu rahatsız etmesini bırak beni travmatize ediyor zaten. Çocuk direkt uyanıyor zaten. Bebeği odada uyutmaya çalışıyorum kapının önünde kavanoz kapaklarıyla bişeyler yapıyor çocuk her seferinde zıplıyor. Asla uyuyamadım. Anne sonra mi yapsan diyorum bitti bitti diyip geçiştiriyor. Bunun gibi en az 3 4 olay daha. Neyse 1 gece kalacaktık güya o kadar gerildim lohusalıktan daha çıkmamışım. Eşimden rica ettim kalmadan döndük. Gerçekten çok zordu ki ben öpme olayına filan tamamdım onu bilerek gittim. Zaten anneanne ve babaanne dışında öpen yok bizim ekiplerde herkes dikkat ediyor onlara da yapacak bişey yok dedim ama kayınvalide coştu o gün.
Şimdi okuyunca aklıma geldi direkt o anlar. 😢😢😢

Benimki vajene doğmuş saplı submukoz miyomdu alttan aldılar doktor 4 aylık bebek çıkardık resmen dedi 🤦🏻‍♀️
İkimizde iyi büyütmüşüz benimki rahim dışında karna büyüyen saplı subseröz miyomdu. Benim de yanıma hemşireler geldi sen nerende sakladın o miyomu dediler, ben de gördüm hakikaten büyük biseydi, şimdi de var bende bu kez rahim duvarında 3 cm ile hamile kalmıştım en son 8di, şimdi kaç bilmem inşallah küçülür kendi halinde. Yeri dolayısıyla kanama riskinden dolayı sezaryende alınamadı malesef

Ben de miyom ameliyatı oldum bu da mı ortak bee 😂
Ben de miyom zedelerdenim🙋‍♀️

Kızlar kayınvalide olayını birebir yaşadım, kronik rahatsızlığı olduğu için ziyarete gelemedi bebeği eşim biz götürelim dedi, 41.gün götürdük ayrı şehirlerdeyiz bu arada 3 saatlik mesafe. Götürdük eve girer girmez ben tahmin ediyordum öpeceğini kendimi hazırladım. Tamam öpsün grip filan değilse modundayım. Aldı tahmin ettiğim şey oldu. Tepkimi ölçtü sıkıntı yok devam modundayım çok zorladım kendimi. Sonra yemek yiyorlar bebeğin emziğini aldı reçele batırmaya kalktı. Orda refleks anne dur hayır dedim direkt ordan sonra bizim iletişm bozuldu. Arkamı dönüyorum 40 günlük bebeği ayakta tutmaya çalılıyor aa bak yürüyecek bu eheheheh diyor. Anne napıyosun daha küçücük diyorum alıyorum elinden. Ya da emzirirken gelip çocuğu öpüyor ki bu cidden kişisel alan ihlali. O kadar yaklaşman çocuğu rahatsız etmesini bırak beni travmatize ediyor zaten. Çocuk direkt uyanıyor zaten. Bebeği odada uyutmaya çalışıyorum kapının önünde kavanoz kapaklarıyla bişeyler yapıyor çocuk her seferinde zıplıyor. Asla uyuyamadım. Anne sonra mi yapsan diyorum bitti bitti diyip geçiştiriyor. Bunun gibi en az 3 4 olay daha. Neyse 1 gece kalacaktık güya o kadar gerildim lohusalıktan daha çıkmamışım. Eşimden rica ettim kalmadan döndük. Gerçekten çok zordu ki ben öpme olayına filan tamamdım onu bilerek gittim. Zaten anneanne ve babaanne dışında öpen yok bizim ekiplerde herkes dikkat ediyor onlara da yapacak bişey yok dedim ama kayınvalide coştu o gün.
Şimdi okuyunca aklıma geldi direkt o anlar. 😢😢😢
Okuyunca yaşamış kadar oldum, benim kayınvalidem de sürekli çocuğu uyurken gördüğü İçin hiç ağlamıyor bi bi ağla da sesini duyalım diye seviyordu.Sinir oluyordum, en son gazı çıkmayınca çok ağladı o zaman duydular sesini hatta panik oldu 💆‍♀️
O ara baktım ben yetişemeden emziği şekere batırmış veriyor . Ben de tıpki sen gibi reflek olarak daha çok küçük verilir mi diye çıkıştım ama iş işten geçmişti tabi.

Bana da dün güya şaka yapıyor pasta yiyorlardı mutfakta çay koyarken kızım annen görmeden pasta vereyim sana diyor kızıma, yanında otururken de 3-4 defa tekrarladı çok komikmiş gibi tenezzül edip cevap vermedim 😂😂

Herkes iyimi kizlar
Bebisleriniz nasillar
35 haftalik dogarak bu zamana kadar asiri gaz sanclariyla yasadik
Makat catlagumiz oldu ve kakamizi yapamiyoruz
Asiri stresli zamanlardan gectik,buraya hic bakamamisim☺️

Back