2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İkimizde iyi büyütmüşüz benimki rahim dışında karna büyüyen saplı subseröz miyomdu. Benim de yanıma hemşireler geldi sen nerende sakladın o miyomu dediler, ben de gördüm hakikaten büyük biseydi, şimdi de var bende bu kez rahim duvarında 3 cm ile hamile kalmıştım en son 8di, şimdi kaç bilmem inşallah küçülür kendi halinde. Yeri dolayısıyla kanama riskinden dolayı sezaryende alınamadı malesef
Bana da doktor ameliyat sonrası fotoğrafını attı şimdi milletin midesi bulanmasın epey sıkıntısını çekmiştim ben de o dönem aşırı kanamam oluyordu demirim 5e düşmüştü kaç kere bayıldığımı bilirim

Ben de miyom zedelerdenim🙋‍♀️

Okuyunca yaşamış kadar oldum, benim kayınvalidem de sürekli çocuğu uyurken gördüğü İçin hiç ağlamıyor bi bi ağla da sesini duyalım diye seviyordu.Sinir oluyordum, en son gazı çıkmayınca çok ağladı o zaman duydular sesini hatta panik oldu 💆‍♀️
O ara baktım ben yetişemeden emziği şekere batırmış veriyor . Ben de tıpki sen gibi reflek olarak daha çok küçük verilir mi diye çıkıştım ama iş işten geçmişti tabi.
Miyom çok sıkıntılı bir varlık ya Allah yaşatmasın beterinden korusun

Okuyunca yaşamış kadar oldum, benim kayınvalidem de sürekli çocuğu uyurken gördüğü İçin hiç ağlamıyor bi bi ağla da sesini duyalım diye seviyordu.Sinir oluyordum, en son gazı çıkmayınca çok ağladı o zaman duydular sesini hatta panik oldu 💆‍♀️
O ara baktım ben yetişemeden emziği şekere batırmış veriyor . Ben de tıpki sen gibi reflek olarak daha çok küçük verilir mi diye çıkıştım ama iş işten geçmişti tabi.

Bana da dün güya şaka yapıyor pasta yiyorlardı mutfakta çay koyarken kızım annen görmeden pasta vereyim sana diyor kızıma, yanında otururken de 3-4 defa tekrarladı çok komikmiş gibi tenezzül edip cevap vermedim 😂😂
Allah sabır versin kızlar ya çok zor ben kavga etmiştim şimdiye herhalde 🤦🏼‍♀️ benim kayınvalidem çok iyi birisi hiç ben bir şey demeden ellemez bebeği yardımcı olmak için geliyor sık sık çayıma kadar getiriyor ayağıma bebekle yapamıyorum diye 😂

Kızlar alıntılayamadım.bizimde çişi kokuyordu sonradan fark ettm bezi değiştirdim geçti. Sleepy extra çiş yapınca koku yaptı. Bende sleepyi aradım böyle böyle oldu dedm geri gönderdim bezin tamamını. Sleepy natural kullanıyorum hiç bişey olmadı

Kızlar alıntılayamadım.bizimde çişi kokuyordu sonradan fark ettm bezi değiştirdim geçti. Sleepy extra çiş yapınca koku yaptı. Bende sleepyi aradım böyle böyle oldu dedm geri gönderdim bezin tamamını. Sleepy natural kullanıyorum hiç bişey olmadı
Ben bio natural ve ecologıc kullanıyorum ikiside yapıyor ya. Natural yeşil olan mıydı kullandığınız

Allah yardımcımız olsun vallahi biz de kayınvalide olabiliriz ilerde çok da atıp tutmak istemiyorum ama biraz gelişmek için çaba gerekiyor ya inşallah o farkındalık ile oluruz biz ne diyim 😞 herşeyin üstüne bunlarla uğraşmak yoruyor insanı yıpratıyor yani

Ben sleepy naturalde de çiş kokusu aldım , bio natural kullanıyorum normalde onda daha az koku oluyor

Bu arada kızlar Goon Premium Soft bebek bezi baya övüluyor birkaç yerde gördükten sonra araştırdım, premium care gibi olduğunu deneyimleyen çok varmış. Ben de deneme amaçlı 1 paket sipariş verdim gelince deneyeceğim m Sleepy deki koku ve sızdırma olmuyormuş Goon da içerik olarak da temiz içerikli bezlerden, fiyatı da premium care e göre baya uygun.

Bu arada kızlar Goon Premium Soft bebek bezi baya övüluyor birkaç yerde gördükten sonra araştırdım, premium care gibi olduğunu deneyimleyen çok varmış. Ben de deneme amaçlı 1 paket sipariş verdim gelince deneyeceğim m Sleepy deki koku ve sızdırma olmuyormuş Goon da içerik olarak da temiz içerikli bezlerden, fiyatı da premium care e göre baya uygun.
Yorumunu bekliyorum canım. Hoş bez stoğu yapmıyordum sleepy sık indirime giriyor diye ama migrosta 90tlye düşünce eşim baya stok yaptı yer gök bez evin içinde bir üst numaraya kadar almış 🙈

Günde 15 bez ile günü kapattık 😂 hiç saymıyordum tahmini 8-10 diyorduk. Bugün saydım 15 kez değiştiriyormuşuz ya biz 🙈

Günde 15 bez ile günü kapattık 😂 hiç saymıyordum tahmini 8-10 diyorduk. Bugün saydım 15 kez değiştiriyormuşuz ya biz 🙈
Çiş görünce dayanamayıp değiştiren anneler🙋‍♀️😂yarın ben de bi sayayım bakalım sanki o kadar çıkmıyor gibi geliyor ama sayınca çıkıyor demek ki.
Dolu dolu mu pek tüm bezler yoksa tek seferlik çiş yapılmış olanlar da mı var?

Çiş görünce dayanamayıp değiştiren anneler🙋‍♀️😂yarın ben de bi sayayım bakalım sanki o kadar çıkmıyor gibi geliyor ama sayınca çıkıyor demek ki.
Dolu dolu mu pek tüm bezler yoksa tek seferlik çiş yapılmış olanlar da mı var?
Doluyor canım çoğunda. Çok azında az mavi olmuştur. Çişli bizimki çok 😂

İşte nenesi yaşlı dediler durumu kötü ölürse vicdan yapmayalım falan geldi kaldı gitti bir daha gelen olursa beni de getirsin diyor giderken hep hizmet bekliyor ben de onu yapamam bir de felaket tellalı çocuğun gözleri renkli kalacak galiba diyorlar o da diyor ki renkli gözlülerin gözleri çabuk bozulur ne diyim şimdi karşılık versem de anlamayacak zaten böyle patavatsız bir kadın
Öyle şeylere aldırış bile etme eski insan kafası işte 🙈 acaba hizmet görmek için ki kalmali gezmeyi seviyorlar 😀 şahsen bizimki öyleydii yani

İki bez arasındaki fark nedir canim

Back