- 10 Aralık 2014
- 4.553
- 16.279
- 408
Aynen suan misafir kabul etmiyorum bebek büyüsün öyle.gelsinlerBana da 2. Gün misafir geldi bu insanlardaki neyin acelesi çözemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen suan misafir kabul etmiyorum bebek büyüsün öyle.gelsinlerBana da 2. Gün misafir geldi bu insanlardaki neyin acelesi çözemedim
Merhaba arama yaparken yorumunuz denk geldim. Ldh bende de yüksek çıktı, doktorunuz ne demişti?Cuma günü şeker için gittim enfeksiyon çıktıYarın sonuç için gideceğim. Laktat dehidrogenaz yüksekliğini ilk defa yaşıyorum. Yaşayan aydınlatabilir mi neden kaynaklı olabilir? Merakımdan yarını zor edeceğim sanırım
![]()
Bazen iğneyi batırırken bile yükselebilir sorun yok demişti tek başınaMerhaba arama yaparken yorumunuz denk geldim. Ldh bende de yüksek çıktı, doktorunuz ne demişti?
Günaydın mavişçim olmaz olur mu hiç nöbetGunaydinnnn kızlar bugün gece nöbeti yok muydu yoksa kimse uğramadı mi![]()
Peki kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz? Yok mu yüksekti. Referans sınırı 220, benim 350 çıkmışBazen iğneyi batırırken bile yükselebilir sorun yok demişti tek başına![]()
Ahhh düşüncesizlik başa bela cidden Allah yardım etsin yatılı misafir çok zor hele 4 tane oy oy oyyyyNe diyimki 4 kişi yatılı olmak üzere bugün 10 kişi misafirimdi hangi birini kontrol edeyim![]()
Günaydın, Nobetsiz gece yok ki artık nöbette buraya bakacak enerjim bile kalmıyorGunaydinnnn kızlar bugün gece nöbeti yok muydu yoksa kimse uğramadı mi![]()
Canım nasıl geçti gecenizGünaydın, Nobetsiz gece yok ki artık nöbette buraya bakacak enerjim bile kalmıyor![]()
Ohhh süper maşallahCanım nasıl geçti gecenizbizim maşallah diyim akşam 8de ağlaya ağlaya uyudu ya sabah 8e kadar uyanmadı hep uykuda besleyip alt değiştirdim yatırdım
![]()
Oyy oyy ya atlattık galiba bu atakları bizOhhh süper maşallahbizim bir ara sabaha karşı bı gaz sancimiz oldu ağladık biraz ama uzun sürmedi onun dışında güzel uyudu 9u geçiyordu uyandığında
![]()
Ahhh inşallahOyy oyy ya atlattık galiba bu atakları biz![]()
Ayy bende kontrolü iple çekiyorum 1inde bizimde. Ya galiba menenjit aşısı olacak birde rota 2.dozuda yapar mı kiAhhh inşallahbakalım cumartesi 3.ay doktor kontrolümuz var ne ara bu kadar büyüdü bilmiyorum zaman çok acımasız
![]()
O kadar yorgundum ki gözlerimi bile açamadım acıkınca tek göz açık tek göz kapalı emzirdimGunaydinnnn kızlar bugün gece nöbeti yok muydu yoksa kimse uğramadı mi![]()
Aramizda 1 gün var seninle,biz eşim işte olduğu için cumartesiye aldık kontrolü normalde ayın 2sinde 3 aylık oluyor. Rota aşısı 2,4 ve 6.ayda olacak şekilde 3 doz dedi doktorumuz. Bize de menenjit aşısını konuşalım 3.aya geldiğinizde demisti ,onu yaptırırız muhtelemen.Ayy bende kontrolü iple çekiyorum 1inde bizimde. Ya galiba menenjit aşısı olacak birde rota 2.dozuda yapar mı ki
Yani uzun bir süre ağırlamayı düşünmüyorum zaten gelen saatlik gelsin gitsin ama yatılı çok zorAhhh düşüncesizlik başa bela cidden Allah yardım etsin yatılı misafir çok zor hele 4 tane oy oy oyyyy
Bebek uyuyunca uyuyamıyorsun,keyfine göre ayağını uzatıp oturamazsin,canin yemek yapmak istemese dışarıdan söylersin normalde en kotu ama birileri olunca işler değişiyor.tez vakitte ailece başbaşa kalmaniz dileğiyleYani uzun bir süre ağırlamayı düşünmüyorum zaten gelen saatlik gelsin gitsin ama yatılı çok zor![]()
Günaydın mavişçim olmaz olur mu hiç nöbet![]()
Günaydın, Nobetsiz gece yok ki artık nöbette buraya bakacak enerjim bile kalmıyor![]()
Kızlar bu çocuğuma geceler için sukretmeliyim nadiren sık uyaniyor onda da yatarken emziriyorum o uyuyor ben uyukluyor ama gunduzlerimiz on dakika uyuyor uykuyu alamıyor ağlıyor falan büyük oğlum da tam tersiydi gece uyumazdi gün aydınlanır aydinlanmaz başlardı uyumaya her çocuk farklı oluyormuşO kadar yorgundum ki gözlerimi bile açamadım acıkınca tek göz açık tek göz kapalı emzirdim
Sizden başka kalacak kimse yok mu canim aile olarak, bebekli evde hem onlara zor olur çoğunlukla sana zor olur benim de anneannem gelmişti ilk zamanlardi hizmet bekliyordu ama çocuğa bakmaktan hizmet edemiyordum bir de iki çocuk sesini kaldıramadı galiba iki gün kaldı anneme kaçtıYani uzun bir süre ağırlamayı düşünmüyorum zaten gelen saatlik gelsin gitsin ama yatılı çok zor![]()