2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Cuma günü şeker için gittim enfeksiyon çıktı 😒 Yarın sonuç için gideceğim. Laktat dehidrogenaz yüksekliğini ilk defa yaşıyorum. Yaşayan aydınlatabilir mi neden kaynaklı olabilir? Merakımdan yarını zor edeceğim sanırım 😐
Merhaba arama yaparken yorumunuz denk geldim. Ldh bende de yüksek çıktı, doktorunuz ne demişti?

Gunaydinnnn kızlar bugün gece nöbeti yok muydu yoksa kimse uğramadı mi ☀️

Günaydın, Nobetsiz gece yok ki artık nöbette buraya bakacak enerjim bile kalmıyor 😅
Canım nasıl geçti geceniz ☺️ bizim maşallah diyim akşam 8de ağlaya ağlaya uyudu ya sabah 8e kadar uyanmadı hep uykuda besleyip alt değiştirdim yatırdım 🧿

Canım nasıl geçti geceniz ☺️ bizim maşallah diyim akşam 8de ağlaya ağlaya uyudu ya sabah 8e kadar uyanmadı hep uykuda besleyip alt değiştirdim yatırdım 🧿
Ohhh süper maşallah 🧿 bizim bir ara sabaha karşı bı gaz sancimiz oldu ağladık biraz ama uzun sürmedi onun dışında güzel uyudu 9u geçiyordu uyandığında 🧿🙏

Ayy bende kontrolü iple çekiyorum 1inde bizimde. Ya galiba menenjit aşısı olacak birde rota 2.dozuda yapar mı ki
Aramizda 1 gün var seninle,biz eşim işte olduğu için cumartesiye aldık kontrolü normalde ayın 2sinde 3 aylık oluyor. Rota aşısı 2,4 ve 6.ayda olacak şekilde 3 doz dedi doktorumuz. Bize de menenjit aşısını konuşalım 3.aya geldiğinizde demisti ,onu yaptırırız muhtelemen.

Yani uzun bir süre ağırlamayı düşünmüyorum zaten gelen saatlik gelsin gitsin ama yatılı çok zor 😕
Bebek uyuyunca uyuyamıyorsun,keyfine göre ayağını uzatıp oturamazsin,canin yemek yapmak istemese dışarıdan söylersin normalde en kotu ama birileri olunca işler değişiyor.tez vakitte ailece başbaşa kalmaniz dileğiyle 🙏

Günaydın mavişçim olmaz olur mu hiç nöbet 😂
Günaydın, Nobetsiz gece yok ki artık nöbette buraya bakacak enerjim bile kalmıyor 😅
O kadar yorgundum ki gözlerimi bile açamadım acıkınca tek göz açık tek göz kapalı emzirdim
Kızlar bu çocuğuma geceler için sukretmeliyim nadiren sık uyaniyor onda da yatarken emziriyorum o uyuyor ben uyukluyor ama gunduzlerimiz on dakika uyuyor uykuyu alamıyor ağlıyor falan büyük oğlum da tam tersiydi gece uyumazdi gün aydınlanır aydinlanmaz başlardı uyumaya her çocuk farklı oluyormuş 😂

Yani uzun bir süre ağırlamayı düşünmüyorum zaten gelen saatlik gelsin gitsin ama yatılı çok zor 😕
Sizden başka kalacak kimse yok mu canim aile olarak, bebekli evde hem onlara zor olur çoğunlukla sana zor olur benim de anneannem gelmişti ilk zamanlardi hizmet bekliyordu ama çocuğa bakmaktan hizmet edemiyordum bir de iki çocuk sesini kaldıramadı galiba iki gün kaldı anneme kaçtı 🙈😂

Back