- 24 Ocak 2021
- 5.662
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.885
- 123
- 30
Hafta sonu gelecekler bizede eşimin en yakın arkadaşı şehirdışından. Şimdiden düşünüyorum bebekleri var 1 yaşında o çığlık atıp bağırdıkça bizim bebe çıldıracak düzeni bozuluyor diyeBebekli insanlara yatılı misafir olayı kapatılsın
Al benden de aynısı,çok benzer şeyler yaşıyoruz. Kaç gündür bizimki de hem kendi perişan oldu hem bizi perişan etti. yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirdi. Kucağımıza alalım istiyor hep, alıyoruz bir süre sonra basıyor yaygarayi. Gözleri ağlamaktan kızarıyor artık ne yapicam bilmiyorum hiç içim gidiyor öyle görünce deMahvetti kendini ya kaç gündür aynısı bizimdemama yerken bile ağlıyor istemiyor altını alırken çığlık çığlığa banyo yaparken öyle ki çok sever aslında. Giydirirken zaten ne sen sor ne ben söyleyeyim çok yoruldum tek tesellim atak haftasında olması ve düzeleceği
Gözyaşlarıyla ağlıyor ya gerçekten birebir aynısı. Kucakta biraz sakinliyor sonra yine ağlıyor zoraki sabahları gülüyor sonra ağlamıyorsa bile hep ıhh ıhh mıkırtılı sesler memnuniyetsiz surat iadesi kaşlar çatık.uyutayım diyorum kucağımda tepiniyor. Banyo yaptırdık giydirirken kudurdu. Hadi aç uyumasın mama yesin dedik yedi donları doldurdu. Temizlerken ayrı ağladık taşırmış soydum tekrar giydirdim ona ayrı ağladı. Ağlarken çiş yaptı bidaha alt aldık çıldırdı en sonunda sizinki gibi bayıldı kaldıAl benden de aynısı,çok benzer şeyler yaşıyoruz. Kaç gündür bizimki de hem kendi perişan oldu hem bizi perişan etti. yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirdi. Kucağımıza alalım istiyor hep, alıyoruz bir süre sonra basıyor yaygarayi. Gözleri ağlamaktan kızarıyor artık ne yapicam bilmiyorum hiç içim gidiyor öyle görünce de
Tabiii, çok olmasa da yine bir şeyler hazırladım sabahtan beri evi sil süpürBirde hizmet beklemeleri yok mu ve şımarık misafir çocuğu en hazetmediğim şeydirbiz akşam kabul etmiyoruz bebeğimiz durmuyor ağlıyor diye gelen gündüz gelsin dedik çünkü karanlıkta oturuyoruz biz hava kararınca bebek uyuyor diye. Misafir varkende lambalar açık olunca keyfi kaçıyor bizim bebenin
1 yaşında bebeği var bir de ya aynı yollardan geçmiş insanlar keşke daha düşünceli olsalar. Bazıları da samimiyete güveniyor ama işte.Hafta sonu gelecekler bizede eşimin en yakın arkadaşı şehirdışından. Şimdiden düşünüyorum bebekleri var 1 yaşında o çığlık atıp bağırdıkça bizim bebe çıldıracak düzeni bozuluyor diye
Gözyaşlarıyla ağlıyor ya gerçekten birebir aynısı. Kucakta biraz sakinliyor sonra yine ağlıyor zoraki sabahları gülüyor sonra ağlamıyorsa bile hep ıhh ıhh mıkırtılı sesler memnuniyetsiz surat iadesi kaşlar çatık.uyutayım diyorum kucağımda tepiniyor. Banyo yaptırdık giydirirken kudurdu. Hadi aç uyumasın mama yesin dedik yedi donları doldurdu. Temizlerken ayrı ağladık taşırmış soydum tekrar giydirdim ona ayrı ağladı. Ağlarken çiş yaptı bidaha alt aldık çıldırdı en sonunda sizinki gibi bayıldı kaldıbenim başım berbat o ağladıkça beynim zonkladı sanki. Aynı günlerde benzet şeyler kesinlikle atak. Az kaldı güzel günler geri gelecek
Kalın canım çıkardığımda terlemiş oluyor göbeğim ama kışın rahat dediğin gibiEvet bende bu modele baktım canım. Kalın falan yazmışlar ama kışım rahattır herhalde
Benim kızımda sabah 9dan beri yarım saat anca uyudu, tamam artık daldı diyip yatırdığım an açıp gözlerini ağlıyor bu kadar çok ağlamıyordu bu da yeni yüklendi ne zorlu büyüme atakları, emzik de tutmuyor sürekli emmek istiyor emmediği zamanlarda da parmaklarının hepsini sokuyor ağzına damaklarımı kaşınıyor diye düşünüyorum
Pişik yapmadı , sabah 5 seansında kaka yapmamıştı, çiş de kaldırır diye düşündüm, hadi dedim , 8 de açayım. Hata yapmışım. Hikaye öyle 12 saat falan diyorlar. 7 saat dayanmadı. Arada açmak gerekiyorKülot bez nasıl? Soğuk havalarda iyi değil diye okudum sanki
Yazdıklarının aynısı bizde de var. Sürekli ağlıyor kucakta, yatarken, alt açarken. Uykuya dalamıyor ben çözümü bebek arabasını eve alıp onda ileri geri sallayarak buldum. Onda uyuyor yerine alıyorum dalınca. Yarın memlekete gidiyorum bu saate kadar valiz hazırladım. Sanarsın kavimler göçü12.hafta atağı gümbür gümbürallah bizlere yardım etsin. Dokunmaya korkar oldum iki gündür. Katılaya katılaya çıldırıyor
Basit bir iş gibi görünse bile bebekli biri için o kadar zor ki. Yeri geliyor duşa giremiyor insan. Örnek bugün ben bırakıp giremedim anı anını tutmuyor ve susturamıyorlar çünkü. Temizliği iyi yapmışsın bizede her hafta biri geliyor üç haftadır kafam rahatladı gerçekten canımTabiii, çok olmasa da yine bir şeyler hazırladım sabahtan beri evi sil süpür
Normalde nevresimi çekiyorum mesela yatağın üstüne şimdi buraya yeni taşındığımız İçin evi gezeceklerini bildiğimden yatak örtüleri bile örttüm. Hani bu bir örnek anlatabildim mi bilmiyorum.
Karşı komşumu çağırıyorum bazen yok ben lohusanın evine 6 ay gelmem diyor o beni çağırıyor. İlk zamanlar ne olacak diyordum ama şimdi hak veriyorum.
Bu arada ben de biriyle anlaştım, haftaya gelecek temizliğe. O iş bari biraz sinirimi bozmaktan çoksa.
1 yaşında bebeği var bir de ya aynı yollardan geçmiş insanlar keşke daha düşünceli olsalar. Bazıları da samimiyete güveniyor ama işte.
Bu arada akşam misafir kabul etmeme olayını çok iyi yapmışsınız bizimkinin de düzeni darmadağın oluyor her misafir geldiğinde. Bi çözüm bulmam lazım
Hiçbir şey memnun etmiyor sevdikleri çok ilginç acaba ne hissediyorlar ya. Bizde 2.5 günün sonında doldurduk ama ağlama krizlerine etkisi sıfır oldu canımBizimki donu doldursa bir nebze rahat edecek aslında dün sabahtan beri kaka yapmadı sürekli bı ikinma modunda, dediğin gibi ayni çatık kaşlar, memnuniyetsiz bir ifade,mikir mikir durmadan. Bugün dışarı çıkardık arabayla uyusun diye ki uykusuz olduğunda ise yarar uyur,bana mısın demedi yarım saat uyudu maksimum uyandı başladı mizirtilar,ikinmalar. Biran önce geçer umarım
Teşekkür ederim canım deneyeyim bendeKalın canım çıkardığımda terlemiş oluyor göbeğim ama kışın rahat dediğin gibi
Uyuyorsa çok iyi fikir yaa bizimki kucak dışında ssla uyumuyorYazdıklarının aynısı bizde de var. Sürekli ağlıyor kucakta, yatarken, alt açarken. Uykuya dalamıyor ben çözümü bebek arabasını eve alıp onda ileri geri sallayarak buldum. Onda uyuyor yerine alıyorum dalınca. Yarın memlekete gidiyorum bu saate kadar valiz hazırladım. Sanarsın kavimler göçü
Gerçekten ya eşimin babaannesi tutturmuş anneannesi bir iki kere gelip kaldı diye o da gelip kalacakmış sonuç olarak;Valla normal misafir bile kapatılabilir
Az evvel 2 ailede 1-5-6 yaşlarında çocukları olan misafirlerim gitti ben bittim şuan, kafam şişti yemin ederim. Anneler de dur yapma demeyince ben de diyemedi tabi en son yatağın üstünde tepişiyorlardı. Çocuk görme olayı komple kaldırılsın geleneklerimizden valla ben alınmam
Aynen uyku saatinde çocuğu sevmek istiyorlar sonra uyku düzeni bozuluyor akabinde çocuğun uykuya geçmesi zorlaşıyor 10 dakikada bir uyanıyor neden uyumuyor oluyor neden uykusuz oluyor Allahım çıldırcam hayırlısıyla bir gitselerdiHafta sonu gelecekler bizede eşimin en yakın arkadaşı şehirdışından. Şimdiden düşünüyorum bebekleri var 1 yaşında o çığlık atıp bağırdıkça bizim bebe çıldıracak düzeni bozuluyor diye
Hiçbir şey memnun etmiyor sevdikleri çok ilginç acaba ne hissediyorlar ya. Bizde 2.5 günün sonında doldurduk ama ağlama krizlerine etkisi sıfır oldu canım
Üç çocuklu hayat nasıl desem ben iki tane ile çıldırıyorum daGiremez oldum buralara ya 3 cocukla
O konuda allahtan hiç taviz vermedik ya anneler alıyordu kucağına bana yardımcı olmak için babalar yeni yeni alıyor daha başka kimseye vermiyoruz. Akşamları o uyurken karanlıkta sessiz oturduğumuz için alıştı misafirlikte kuduruyor ya tek başıma boş bir odada oturuyorum o yüzden artık gitmeme kararı aldık bizde. Haftasonuda anneme söyledim gelip yatak odasında bakacak uyurken yoksa misafirin bebeği 1 yaşında o ses yaptıkça ağlayacak aksi gibi tamda atak haftasındayızAynen uyku saatinde çocuğu sevmek istiyorlar sonra uyku düzeni bozuluyor akabinde çocuğun uykuya geçmesi zorlaşıyor 10 dakikada bir uyanıyor neden uyumuyor oluyor neden uykusuz oluyor Allahım çıldırcam hayırlısıyla bir gitselerdi
Sabah yine doldurmuş bakalım anlaşılmıyor bazen 2-3 gün yapmaz bazen sık yapar. Birde yapacağı zaman gazı kokuyor ya bizimkinin diyorum kaka yoldaHadi yaa umudum moktaydi, yaparsa biraz rahatlar diye ama etki etmiyomus. Ahh bir bilsek ne hissettiklerini kuzuların dertlerine derman olacağız da işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?