2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Dün bende uyutup pusete koydum Bak işte çaresizlik aynı şeyi yaptırıyor Eşim diyo ki, yazık iki büklüm yatiyo yavrum Valla uyuması lazım iki büklüm oluversin dedim. moklu kusmuklu çamaşırlarını astım evi topladim. Yemeği de oyun halısındayken yapabildim. İnsallah donemseldir bu halleri, yoksa işimiz çok zor

Hooooop bakıyorum bu gece de yine herkes için benzer geçmiş bir de atak haftasındayız bizim için enfes Günler oluyor
İnat ettim hala kendi yatağımızdan salona geçmedim sallıyorum bakalım uyursa burda uyumaya devam edeceğim.
Uyuyor ama Çok sık kalkıyor öyle olunca sersem gibiyim a Dostlar gece bir çiş bir de kakalı 2 bez aldım normalde bir defa alırdım, huy değiştirdi bizimki.

Şuraya bir esneme fotisi bırakayım
Fotoğrafa 3 sn bakınca uyuyorsunuz..

Eklentiler

• 762C6D07-0265-465A-B1A6-BA16C4B396DA.jpeg
    138,1 KB · Görüntüleme: 50
Süt alerjisi olan annelere yazayım aklıma gelmişken. Ek gıda döneminde bebeğe yada kendiniz için tarhana yoğurtsuz bulmak çok zor oluyor. Metro marketlerde vegan tarhana satılıyor 500 gr 30 TL gibi brseydi. Ben alerji bitene kadar onn kullanmıştım.bebegime. aklınızda bulunsun vegan margarin de bulmuştum metroda

Valla ben de dün akşam pusette Uyuyunca bir süre bekledim yatağına almadım. Sonra için el vermedi yatağına koyayım diye aldım ve ta-taammm uyandii bir daha yatağına almayacağım pusette uyursa evet ya inşallah donemseldiir

Şuraya bir esneme fotisi bırakayım
Fotoğrafa 3 sn bakınca uyuyorsunuz..

Biz uyuyoruz da beyefendi uyumuyor sanki

Kızlar kızı doktora götürcem bugün kusmasından kaynaklı kilo alımı çok az ve kusmasını görmezden gelmek istemiyorum canım sıkıldı epey bir alerjisi enfeksiyonu varsa önceden müdahale ederiz en azından umarım ciddi bir şey yoktur

Geçmiş olsun canim kg alımı az ise reflü olabilir demişti hemsirem kusmadan dolayı

Sadece anne sütü alıyor nasıl bir önlem alınabilir ki
Seni takipteyim canım buraya yazar mısın doktorun ne dediğimi. Bizimki de hala kusuyor ama kilo da alıyor. Bazen o kadar çok kusuyor ki kıyafet değişmekten bi hal oluyoruz. Kimi zaman emdiği süt kıvamında kimi zaman da peynirli kusuyor bu arada

Aynen hatta bazen de su çıkarıyor tamamen her gün çamaşır yıkıyorum çünkü bir sonraki beslenmeye kadar kusuyor bazen emzirdikten sonra gaz çıkarmaya çekinir oldum o zaman da kusuyor

Ayni benim bebisi tarif etmişsin
Herkes 40 i çıksın düzene girer diyor bakalım göreceğiz

Reflü mu var acaba kafası biraz yüksek mi yatirsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…