- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün gittim. Kese görüldü. Henüz bebek ve kalp atisi görülmediği için endiseliyim hala. Dün bi de kan verdim 3 tüp. Hemogram, enfeksiyon hastalıklarına falan bakıyorlar. Sonucları alınca haftaya yeniden kontrole gideceğim sanırım. Sen henüz doktora gitmedin mi?Aynen oyle:) aramizda 1 gun varmis. Ne zaman gideceksin doktora
Sağlıkla büyüt darısı başımıza insallah.Kızlar ben de 2021 Eylül annesiyim şuan minigim kucagimda, 4 aylık olmak üzere ve sizleri okuyunca gecen yılki heyecanım aklıma geldi. Tam bu zamanlar yumurtlama günleri bitmis heyecanla bat bekliyodum. Hamilelik inanilmaz güzel bi süreç, kimi biraz ağır geçiriyor, illaki bazi sorunlarla karşılaşıyoruz ama muhtesem bu sürecin her anını tadını çıkararak yaşayın lütfen. O kadar hızlı geçiyor ki kalp atışı, cinsiyet, ikili test, ayrıntılı ultrason, ilk nst derken bı bakmışım bebegim kucağımda.. size en büyük tavsiyem kesinlikle emzirme eğitimi alın. Doğum da cok önemli ama o olup bitiyor, emzirmeyi dogru yapamayinca meme ucu yaralariyla bogusuyosunuz ve süt cok da olsa bebek kilo alamıyor. Neyse icinizi karartmayim hepinizi tebrik ediyorum, Rabbim çok güzel hamilelikler geçirip sağlıkla bebeginizi kucağınıza almayı nasip etsin
Benim de öyle yav kendime hatırlatıyorum hamilesin diye eskisinden daha çok aktifimKızlar ben de hic doktora gitmedim bugun 5+6. Ilk gebeligimde ilk zamanlar zor geçti diye simdi agirdan aliyorum :) ama hiçç belirtim yok hicbirsey. Hamile oldugumu bile unutuyorum. Normal mi sizce. Sizin nasil geciyor
Çiçeğim bizim seninle aynıydı 5+3 üm benBen de 5+5’im bir sey hissetmiyorum. bazen girip cıkan ufak tefek ağrılar oluyor ama mide bulantisi filan yok.
35kvk
Evet içimi rahatlattı. Çok teşekkürler. Beklenmedik bir gebelik zaten iki çocuğum var Allahım onlara sağlık versin devam edersede hoş gelsin inşallahEn azindan doktor akli basinda birine benziyor. Tum durumlari gozden gecirmis. Insallah hakkınizda en hayırlısı neyse oyle olsun
Karindan mi baktılar, cevaplamak tekrar oluyorsa kusura bakma. Mesajlarin hepsini okudum aslinda ama karistiriyorum henuz :) hic doktora gitmedim gittigimde hepsi birden görülürse cok sevinecegimBen dün gittim. Kese görüldü. Henüz bebek ve kalp atisi görülmediği için endiseliyim hala. Dün bi de kan verdim 3 tüp. Hemogram, enfeksiyon hastalıklarına falan bakıyorlar. Sonucları alınca haftaya yeniden kontrole gideceğim sanırım. Sen henüz doktora gitmedin mi?
Karından baktilar canım. Sen ne zaman gideceksin? İknci cocuk mu?Karindan mi baktılar, cevaplamak tekrar oluyorsa kusura bakma. Mesajlarin hepsini okudum aslinda ama karistiriyorum henuz :) hic doktora gitmedim gittigimde hepsi birden görülürse cok sevinecegim
Yalniz degilmisim ben de oyle maalesef. Biraz durmak lazim aslinda ama..Benim de öyle yav kendime hatırlatıyorum hamilesin diye eskisinden daha çok aktifim
Karından daha gec goruluyor ya... Içın rahat olsun hersey yolundadır insallah cumartesi gidecegim bir aksilik olmazsa. Nasipse ikinci cocukKarından baktilar canım. Sen ne zaman gideceksin? İknci cocuk mu?
Benimle aynısın gidersen ve görürsen muhakkak yazar mısın benide cuma çağırdıBen de cuma gideceğim. 5+3 oluyor inşallah ben de görürüm keseyi
Yanlış yazmışım canım 29 Kasım olacakSenin adet olman gereken tarih mi 29 aralıktı bu arada tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Yanlış yazmışım canım 29 KasımAffedersiniz sat nasıl 29 aralık oluyor son adet tarihiniz 29 aralıksa hala kanamanız devam ediyor ya da yeni bitti olması lazım değil mi ?
Canım ben sat bilgimi yanlış yazmışım 29 Kasım olacak sana zahmet düzeltebilir misin? Forumdaki Arkadaşlarımızın haliyle kafası karışmışHosgeldin canim sağlıkla ilerlesin hamileliğin
Ekliyorum kuzum hosgeldin sağlıkla ilerlesin insallah gebeliğin
Düzelttim canimCanım ben sat bilgimi yanlış yazmışım 29 Kasım olacak sana zahmet düzeltebilir misin? Forumdaki Arkadaşlarımızın haliyle kafası karışmış
Teşekkür ederim canım çokDüzelttim canim