Kızınızı Allah bağışlasınMerhaba ,
Hollanda’da yaşıyorum .
1. Gebelikten sağlıklı 6 yaşında bir kızım var.
2. Gebelik ilk düşükte kanama ile kendi düştü sebebini bilmiyoruz.
2. Düşük ağustosta kürtajla alındı kalbini duyamadık ve genetik istedi doktor plasentayı beğenmedim dedi. Genetikte de parsiyel molar gebelik çıktı (genetik bozukluk yani).
Neyle sınandık bilemiyorum ama bu seferde kayıp etmek istemiyorum .. Allah’ın izniyle kucağımıza alırız inşallah
Teşekkürler Aminn hepimiz inşallahTebrikler, hayırlısıyla kucağa alalım nasipse
Hahah evet ya o son ay iskence bir an once dogursam diyorsunuz..Mesajı okurken tam dedim alıntı yapayim 8 ay geciyorda son ay geçmiyor deyim siz yazmışsınız zaten
Benim doktorum ilişkiyi yasaklamadı sadece herhangi bir boşalma olmasın rahim kaslarını kasıp ağrı yapar demiştiKızlar. 7. Haftadayim. İlişkiden sonra hafif pembe leke geldi. Meniyle beraber biraz daha geldi. Çok korkuyorum. Yaşadınız mi böyle bir şey ? Bir şey olmamıştır bebeğime dimi?
Gün gün gebelik diye bir uygulama var çok güzel
Hamilelik+ ve dr. Banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum bende. Bu hafta kalbi duyarsam eğer Dr. Banu Çiftçinin kitabınıda alacağım direk her okuyan iyi bir rehber olduğunu söylüyor hamilelikteFlo uygulaması da güzel.
Gün gün gebelik diye bir uygulama var çok güzel
Hamilelik+ ve dr. Banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum bende. Bu hafta kalbi duyarsam eğer Dr. Banu Çiftçinin kitabınıda alacağım direk her okuyan iyi bir rehber olduğunu söylüyor hamilelikteFlo uygulaması da güzel.
GünaydınGünaydın herkesedün gece sabaha kadar şiddetli baş ağrısı yaşadım kızlar ilaç içmedim ama çatlayacaktım başına gelen oluyor mu? Ve ne çözüm buluyorsunuz
Yumurtlama, yerleşme günü kişiden kişiye değişebiliyor ve ayrıca USG cihazlarının kalitesini de etkileyebiliyormuş kalp atışı algılamayı. Hiç endişe etmeyin onu da duyarsınız inşallahBenim 6+3 de duyulmadı ama bebek gözüktü doktor 10 gün sonra gel dedi
İstanbulHayirli olsun hosgeldiniz Şehir de alabilir miyim normal de 2.bebeginiz mi olacak çok üzgünüm neden düşük olduğunu söyledi mi doktorunuz
Merhaba hosgeldiniz Şehir Yaş son adet tarihi bir de Kaçıncı çocuk bilgilerinizi yazarsanız listeye ekleyeyim
Bunlar hep hormon değişikliğinden
Flo uygulaması İngilizce çoğu yazısı ve 1 aydan sonra ücretli ilk 1 ay ücretsiz sadece ben pek sevemedim ama önerinizi uyup yükledim denedim ama anlamadım İngilizce bilmiyorumFlo uygulaması da güzel.
O doktorun sitesine bende denk geldim . İyi bir doktor tahminimceHamilelik+ ve dr. Banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum bende. Bu hafta kalbi duyarsam eğer Dr. Banu Çiftçinin kitabınıda alacağım direk her okuyan iyi bir rehber olduğunu söylüyor hamilelikte
Kesinlikle dünya çapında birisiO doktorun sitesine bende denk geldim . İyi bir doktor tahminimce
Ah evet İngilizce . Bende bilmediğim terimleri çeviri yapıyorum.Flo uygulaması İngilizce çoğu yazısı ve 1 aydan sonra ücretli ilk 1 ay ücretsiz sadece ben pek sevemedim ama önerinizi uyup yükledim denedim ama anlamadım İngilizce bilmiyorum
Eşime sordum da ısıl işlem görmemiş kasap sucuğu yaptırılmış dedi. Ozaman sorun olmaz değil mi? Bundan sonra sık sık yememeğe dikkat ederim de zaten bazen hafta sonu kahvaltılarında kaçıyorDoğal fermante yiyebilirsin.
Isıl işlem görmüş olanlar sağlıksız.
Gebelikte yememek yerinde olur.
Benim içim kaynıyor yağlı ya da ağır bir şey yedimmi.
Sorun olacağını düşünmüyorum ilk haftalarda ben de yemiştim, doktor kontrolünde ise sakatatlar ve iyi pişmemiş et, yumurta vs yasaklandı.Eşime sordum da ısıl işlem görmemiş kasap sucuğu yaptırılmış dedi. Ozaman sorun olmaz değil mi? Bundan sonra sık sık yememeğe dikkat ederim de zaten bazen hafta sonu kahvaltılarında kaçıyor
Ya benim hala geçmedi ya hafifledi ama yandan yandan ufak ufak ağrı devam ediyor. Sabah 15 dakika kadar kar yürüyüşü yaptık eşimle iyi geldi ama yine devam ediyor. Günlerce sürer mi acabaGünaydınbnde baş agrısı yaşıyorum temiz havada biraz yürüyüş yapmk iyi geliyor.akşamları yarım saatte olsa temiz hava iyi gelirr
Ben yumurta sağlıklı diye biliyordum o da mı yasakSorun olacağını düşünmüyorum ilk haftalarda ben de yemiştim, doktor kontrolünde ise sakatatlar ve iyi pişmemiş et, yumurta vs yasaklandı.
Genelde gün içinde baslar gece uyuyana kadar devam eder uykuya dalabilirsem sorun yokYa benim hala geçmedi ya hafifledi ama yandan yandan ufak ufak ağrı devam ediyor. Sabah 15 dakika kadar kar yürüyüşü yaptık eşimle iyi geldi ama yine devam ediyor. Günlerce sürer mi acabasu da içiyorum sürekli.. sizin ne kadar sürüyor nasıl bitiyor?
Gerçekten canım erik istediBen yumurta sağlıklı diye biliyordum o da mı yasak