2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen canım yakalar illaki bebisler sağlıklı olsunlar da 🥰
Rengine bakmayacak artık ortak renkler falan devam edecek başka durum yok. Ya da ben olsam beşiğini falan alırdım artık kıyafetlerini 1 2 ay sonrasına da bırakabilir.
Valla biberon diyoruz battaniye vs. Küçük şeyler dersin ama o kadar çok para tutuyor ki 😮‍💨 bi liste yapıp ortak şeylerden almak istiyorum aslında bi kaç haftaya. Battaniyesi olur, gözüne çarpan başka bisey olur hani o şekilde temel ihtiyaçlardan. Ufak tefek şeyler diyorsun ama hepsini bir anda almaya kalksan bak artık 🥲
O kadar haklısın ki geçen gün ufak bir araştırma yapayım dedim gözlerim uçukladı :))
Olabilir dediğin gibi bende zaten zor tutuyorum kendimi almamak için. Geçen gün bi video izledim kadın hiç birşey almamış, 8. ayında mı ne doğuma az kalmış, kabataslak bir şeyler aldı geçen yıl 7.500 lira ödedi. Şimdiki pahalığı da göz önünde bulundurursak, temkinli olmakta fayda var bence de :)

O kadar haklısın ki geçen gün ufak bir araştırma yapayım dedim gözlerim uçukladı :))
Olabilir dediğin gibi bende zaten zor tutuyorum kendimi almamak için. Geçen gün bi video izledim kadın hiç birşey almamış, 8. ayında mı ne doğuma az kalmış, kabataslak bir şeyler aldı geçen yıl 7.500 lira ödedi. Şimdiki pahalığı da göz önünde bulundurursak, temkinli olmakta fayda var bence de :)
Sadece kıyafet genel ihtiyaçlar falandır o 7.500 😬 beşiktir bebek arabasidir falan ohoo 🥲 Allah yardımcımız olsun. Bi ufak bisey alayım diyorsun 200 lira mesela, bi başkası 500 falan. Aylık ücretle gecinirken çok zor tabi o yüzden ben bi kaç haftaya başlamak istiyorum şöyle 10. Haftadan sonra olabilir

Çok geçmiş olsun. Ben de aynı şekilde dün pozitif çıktım maalesef. Bana da doktorum kan sulandırıcı yazdı fakat ben kullanmakta tereddüt ediyorum hala almadım, bu benim kendi tercihim tabi. Vitaminler bol su vs ben de içiyorum, umarım kısa sürede atlatırız ♥️
Size de geçmiş olsun. Tam da zamanında buldu bizi. Ben de bol su içmeye çalışıyorum, dinleniyorum bakalım. Dediğiniz gibi umarım hemencecik biter gider bu günler.

Sadece kıyafet genel ihtiyaçlar falandır o 7.500 😬 beşiktir bebek arabasidir falan ohoo 🥲 Allah yardımcımız olsun. Bi ufak bisey alayım diyorsun 200 lira mesela, bi başkası 500 falan. Aylık ücretle gecinirken çok zor tabi o yüzden ben bi kaç haftaya başlamak istiyorum şöyle 10. Haftadan sonra olabilir
Aynen doğru söylüyorsun valla. Araştırmalarımızda birbirimize yardımcı olalım inşallah, fikir alışverişi açısından güzel olur

Maşallah cok rahatlamissindir ya benim 5+4ten 7+2ye kadar nasıl endişeli geçmişti, sen şimdi gördün ya diğer randevuyu beklemek çok rahat olur 🥰
Vallahi öyle oldu, resmen rahatladım. Banu Çiftçi' nin uygulamasını indirmiştim.
Orada bazı bebeklerin kalp atışlarının bendeki gibi göründüğünden bahsetmişti. Birebir o durumu yaşadım.
Baya rahatlıyorsun sorma :) 2 hafta nasıl geçecek diye düşünsem de en azından çok daha kafa rahatlığıyla bekliyosun.

Aynen doğru söylüyorsun valla. Araştırmalarımızda birbirimize yardımcı olalım inşallah, fikir alışverişi açısından güzel olur
Aynen canım olalım muhakkak. Biraz daha zaman geçince aklımıza gelen ürünleri liste olarak burda paylaşırız. 2. 3. Çocuğu olup tecrübeli olanlar varsa onlarda hangileri gerekli, gereksiz yardımcı olur. Link paylaşmakta da sorun yok galiba. Kampanya falan denk gelirse bi üründe onları da paylaşabiliriz

Vallahi öyle oldu, resmen rahatladım. Banu Çiftçi' nin uygulamasını indirmiştim.
Orada bazı bebeklerin kalp atışlarının bendeki gibi göründüğünden bahsetmişti. Birebir o durumu yaşadım.
Baya rahatlıyorsun sorma :) 2 hafta nasıl geçecek diye düşünsem de en azından çok daha kafa rahatlığıyla bekliyosun.
Ne güzel ya çok iyi olmuş senin için, en azından kalbinin attığını bilmek. Çünkü bazı durumlarda yolk kesesi de gözükmüyor cihazlardan da kaynaklı olabiliyormuş, ee tabi o da ayrı stres bebek var mı yoksa boş mu vs. O yüzden 2 hafta sana rahat geçecek 🥰 ondan sonra da ayda bir artık baya da uzun süre işte napariz bilmem 🥲🥲

evet ben de öyle düşünüyordum ama son kontrol 2 dk bile sürmedi ben sormadığım sürece detaylı bir şey anlatmıyor benim de aklımda soru işaretleri kalıyor 500 tl muayene parası veriyorum böyle yapınca gidesim gelmiyor şuan kullandığım ilaçlar sadece folik asit 25lik troid hapı ve progestan fitil fazla bir ilacım da yok o yüzden kararsızım da aslında
O zaman yeni bir doktor araştırmaya başla derim. Madem iğnen vs yoksa. İnsan o enerjiyi alamayınca devam etmek istemiyor.

Aynen canım olalım muhakkak. Biraz daha zaman geçince aklımıza gelen ürünleri liste olarak burda paylaşırız. 2. 3. Çocuğu olup tecrübeli olanlar varsa onlarda hangileri gerekli, gereksiz yardımcı olur. Link paylaşmakta da sorun yok galiba. Kampanya falan denk gelirse bi üründe onları da paylaşabiliriz
Evet evet çok süper olur, öyle yapalım inşallah

Ne güzel ya çok iyi olmuş senin için, en azından kalbinin attığını bilmek. Çünkü bazı durumlarda yolk kesesi de gözükmüyor cihazlardan da kaynaklı olabiliyormuş, ee tabi o da ayrı stres bebek var mı yoksa boş mu vs. O yüzden 2 hafta sana rahat geçecek 🥰 ondan sonra da ayda bir artık baya da uzun süre işte napariz bilmem 🥲🥲
Ay ben de bilemiyorum şu an ayda 1 görmek mi :işsiz: Hadi ben alışırım da ana yüreği :deli: Eşim kalpten gider, malum beklemekten nefret eder de kendisi :KK53:

Doktorum yarın gel yine de bakalım sigortaya başvuru yaparız red gelebilir dedi.. aslında beklemem gerekiyor pazartesine de cumartesi eşimin doğum günü keseyi görmüş olsam en azından hediye olarak güzel olur diye düşünüyorum o nedenle sanırım yarın gidicem doktora baksın bi görecekmi keseyi.. görürse süper görmezse artık beklerim napalım..

Ay ben de bilemiyorum şu an ayda 1 görmek mi :işsiz: Hadi ben alışırım da ana yüreği :deli: Eşim kalpten gider, malum beklemekten nefret eder de kendisi :KK53:
Valla sorma ya ücret verdik ya 10 gün içinde onu degerlendirmek için gelebilirsin dedi, onun haricinde bi sorun olmadığı sürece kanama falan 1 ay sonra gel dedi artık. Bakalım nası dayanicaz :işsiz:

ben doktora hiç sormadım ama zaten eşim istemiyor tüp bebek olduğu için çok tedirgin😂 tüp bebek iğnelerine başladığımdan beri ilişki olmadı o zaman da yasaktı arkasından transfer oldu zaten 1 buçuk ayı geçti😅😅
Benimkide öbürü düşük oldu diye zorlamıyor ama bende böyle eşimi ihmal ediyormuşum gibi geliyor ay sizin çok olmuş bizim daha 2 hafta oldu 😅 bana çok uzun geldi süre 😂

Hemde ne her şeyin pahalı olduğu döneme denk geldi bebislerimiz doğumlar bile uçmuş yaa. Siz çalışıyor musunuz?

Hemde ne her şeyin pahalı olduğu döneme denk geldi bebislerimiz doğumlar bile uçmuş yaa. Siz çalışıyor musunuz?
Yok ben çalışmıyorum, hersey çok pahalı gerçekten nasıl yapicaz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun, böyle zamanda artık insan bi tane olsunda ona yetebileyim yeter diye düşünüyor

X