2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen bizim minik mercimekler 😍😍😍
Yerim onları ben 😍
Evet omuriligimden ameliyatliyim, ne yaşayacağımı da bilemediğim için o an garantiye almak istiyorum açıkçası 🥲
Normal doğum da olabilir ama çok zorlanırsa belki ters bi durum olabilir hiç bilmiyorum, zaten son aylarim da çok sırt ağrısıyla geçecek o kesin 😪 o yüzden direk sezeryan düşünüyorum, normalde de normal doğumdan korkuyorum ama böyle bi sorun olmasaydı belki yine de denemek isterdim. Çok kolay ve kısa sürede doğum yapanlarda var Allahim insallah sizlerin doğumu öyle olur 🤲🏻 ama şimdiden hiç düsünme akışına bırak, belki düşündükçe kendi kendine iyice korku yaratıp kendini strese sokabilirsin. Anın tadını cikar :anneadayı:
Ultrason fotoğrafın var mii bebisin boyu kaç çıktı bu arada 😍 benim mercimek bu 😍
Çok geçmiş olsun. Bence de riske atmaman senin adına iyi olur. Annem çok cesaretlendiriyo beni seni 15 dakikada evde kendi kendime doğurdum diyo kadın. Belki bende onun gibi şanslı olanlardanımdır :) Evet dediğin gibi doğumu düşüneceğimiz günlere daha var Allahın da izniyle, şimdilik oraya adapte olmak için erken. Tadını çıkaralım valla :))

Maşallah senin mercimek epey net çıkmış, benim doktor uzaktan çekmiş çok. Benimki 7,8 mm. Bak benim mercimek de bu. Kankalar tanışsın :))

Eklentiler

• IMG_2529.JPG
    IMG_2529.JPG
    117,4 KB · Görüntüleme: 51
4+2 de benim canımm daha çağırmadı doktorum perşembe yeniden kan testi istedi sonuca göre randevu ayarlarız dedi
Günaydınnnn kızlarr. Kese gören kalp sesini duyan herkesi tebrik ederimmm. Cok sevindim sizin adiniza.. bende sabirsizlikla muayene günümü bekliyorum günler gecmedikce tedirginliğim artiyor.. 4+3üm şuan. 5+4de cagirdilar randevuya. Benim gibi daha başlarda olan yok muu herkesss gecti kese aşamasini bi ben kaldim gibi hissediyorum😂😂

Çok geçmiş olsun. Bence de riske atmaman senin adına iyi olur. Annem çok cesaretlendiriyo beni seni 15 dakikada evde kendi kendime doğurdum diyo kadın. Belki bende onun gibi şanslı olanlardanımdır :) Evet dediğin gibi doğumu düşüneceğimiz günlere daha var Allahın da izniyle, şimdilik oraya adapte olmak için erken. Tadını çıkaralım valla :))

Maşallah senin mercimek epey net çıkmış, benim doktor uzaktan çekmiş çok. Benimki 7,8 mm. Bak benim mercimek de bu. Kankalar tanışsın :))
Ay annene maşallah oncelikle hiç belli olmaz seninde öyle kolay geçebilir 😊 bizde 3 kardeşiz ben sonuncuyum ama bende çok zorlanmış 5 kilo doğduğum için 🤣🤣🤣 tabi şimdi 4 kilo üstü oldumu hemen sezeryana alalım diyorlar o zaman öyle bisey yok 🥲
Sen şimdiden tadını cikar belki çok kolay olur geçer 😍
Ben bu mercimeği yerim ya uzak ama yine de belli oluyor şuna bak 😍
Benimkini doktor yaklastirdi boyunu falan ölçerken bende videoya aldım ordan bu görüntü kağıtta da aynı bu şekilde oturuyor gibi 😅
Benimkisi normalde 7+2 günlüktü ultrasonda da 7+1 çıktı boyuda 10 mm dedi aynı gidiyor bizim kankiler 🥰

bana simdi yarın tekrar kan ver dedi yarın bende kan verecektim sağlık ocağında ama perşembe cuma doktorlar yok pazartesi gelip kan ver dedi bende şimdi büyük ihtimalle yine özele gidip yarın kan vereceğim.. Eğer değer yüksek çıkarsa düne göre 2dk keseyi görebilirmiyiz diye soracam doktora.
doktor bana cuma görülür gibi konuştu. inşallah görürüz de rahatlarız canım. değerine baktıktan sonra bence de sor görebilir belki.

Ay annene maşallah oncelikle hiç belli olmaz seninde öyle kolay geçebilir 😊 bizde 3 kardeşiz ben sonuncuyum ama bende çok zorlanmış 5 kilo doğduğum için 🤣🤣🤣 tabi şimdi 4 kilo üstü oldumu hemen sezeryana alalım diyorlar o zaman öyle bisey yok 🥲
Sen şimdiden tadını cikar belki çok kolay olur geçer 😍
Ben bu mercimeği yerim ya uzak ama yine de belli oluyor şuna bak 😍
Benimkini doktor yaklastirdi boyunu falan ölçerken bende videoya aldım ordan bu görüntü kağıtta da aynı bu şekilde oturuyor gibi 😅
Benimkisi normalde 7+2 günlüktü ultrasonda da 7+1 çıktı boyuda 10 mm dedi aynı gidiyor bizim kankiler 🥰
oyy maşallah baya tombiş doğmuşsun sen. Ben de ikinci çocuğum, abimde tombişmiş 12 saat sancı çektim diyo annem. İnşallah dediğin gibi olur, bakalım hakkımızda hayırlısı..
Seninki çok artistik poz vermiş yalnız maşallah :)) Bebnim hiç aklıma gelmedi bak ekrandan çekmek insan heyecandan naptığını bile bilmiyor ki. Ben bir sonraki muayeneyi bile sormayı unutmuşum. Tekrar geri dönüp sordum :))
Bizimde bugün uygulama 7+1 gösteriyor ama doktor 6+5 dedi. Hehehe :) Rabbim sağ sağlim doğup güzel kaderler yazsın inşallah. Kanki kanki büyücekler böyle. Bakalım cinsiyet belli olsun bide o var sıradaki heyecanlı durum :))

doktor bana cuma görülür gibi konuştu. inşallah görürüz de rahatlarız canım. değerine baktıktan sonra bence de sor görebilir belki.
tekrar tekrar kan verip para ödeyip sonra da keseyi görmemek şuan beni düşündürüyor.. direk pazartesiyi mi beklesem diye düşüyorum ama bir yandan da beklemek istemiyorum :KK43: devlet hastanesinde kan veren varmı aranızda hiç?

oyy maşallah baya tombiş doğmuşsun sen. Ben de ikinci çocuğum, abimde tombişmiş 12 saat sancı çektim diyo annem. İnşallah dediğin gibi olur, bakalım hakkımızda hayırlısı..
Seninki çok artistik poz vermiş yalnız maşallah :)) Bebnim hiç aklıma gelmedi bak ekrandan çekmek insan heyecandan naptığını bile bilmiyor ki. Ben bir sonraki muayeneyi bile sormayı unutmuşum. Tekrar geri dönüp sordum :))
Bizimde bugün uygulama 7+1 gösteriyor ama doktor 6+5 dedi. Hehehe :) Rabbim sağ sağlim doğup güzel kaderler yazsın inşallah. Kanki kanki büyücekler böyle. Bakalım cinsiyet belli olsun bide o var sıradaki heyecanlı durum :))
Evet baya tombiş bişeymişim 😅 ama dogurduktan sonra da bakması çok iyi oldu diyor annem küçük olmayınca 😅
Ben artık unutmayayım diye elimde telefonla girdim direk kaydı başlattım 😅
Ultrason kağıdında da aynı ama orda soluk çıkmış biraz. Oturuyor gibi pozu var tam artist 🤣🤣
Bu arada benim catlatma ignesiyle oldu geç döllenme ihtimali falan yok belki senin öyledir normal mi oldu? Birde bi kaç gün geride çıkması normalmiş sonradan ileri geciyorlarmis bebisler 🥰🥰
Amiin amiin vatana millete hayırlı evlat olsunlar, sağlıklı kaderleri de güzel olsun inşallah 😍🤲🏻
Cinsiyet için bi de çok var yaa nasıl beklicez bilmem 🙈🙈

tekrar tekrar kan verip para ödeyip sonra da keseyi görmemek şuan beni düşündürüyor.. direk pazartesiyi mi beklesem diye düşüyorum ama bir yandan da beklemek istemiyorum :KK43: devlet hastanesinde kan veren varmı aranızda hiç?
istersen pazartesi git garanti olsun. doktor kendi randevuyu ayarladı bana cuma gel görürüz diye. kan istemedi tekrar. pazartesi gidersen belki keseyi görür kan istemez senden de.

Evet baya tombiş bişeymişim 😅 ama dogurduktan sonra da bakması çok iyi oldu diyor annem küçük olmayınca 😅
Ben artık unutmayayım diye elimde telefonla girdim direk kaydı başlattım 😅
Ultrason kağıdında da aynı ama orda soluk çıkmış biraz. Oturuyor gibi pozu var tam artist 🤣🤣
Bu arada benim catlatma ignesiyle oldu geç döllenme ihtimali falan yok belki senin öyledir normal mi oldu? Birde bi kaç gün geride çıkması normalmiş sonradan ileri geciyorlarmis bebisler 🥰🥰
Amiin amiin vatana millete hayırlı evlat olsunlar, sağlıklı kaderleri de güzel olsun inşallah 😍🤲🏻
Cinsiyet için bi de çok var yaa nasıl beklicez bilmem 🙈🙈
Yaa çok güzel akıl etmişsin bidahakine bende yapayım bari dur sen :))
Her ay ayrı poz vercek seninki anlaşıldı. Maşallah ona :))
Benim normal oldu kendiliğinden o yüzden uygulamalar yanıltabiliyor dediler bende sormadım açıkçası. Doktorumuzda çok iyi ama o uygulamalara göre soru sorunca sitem ediyo :)) Bu doktorun dediği günü hesapladım takvime de birliktelik günlerini not alıyordum, hakikaten de adetimin bittiği ve ilk birliktelik gününe denk geliyor. Uygulamada 3 gün ileri. Bidahaki gisişime yine farklı söylerse soracağım ama.
Sorma bide hemen belli etmiyolarmış, bugün hastanede bi kızla ayaküstü muahabbet ettik 6 aylık olmuş hala belli değilmiş cinsiyeti psikolojim bozuldu diyo. İki tane doktor erkek demiş, biri kız demiş. Muallakta kaldı diyo. Hiçbirşey alamıyorum bu yüzden bebeğe diyo :))

Ayyy çok sevindim hadi gözünüz aydın😍😍😍 baya erken gormussun sanki bende sadece kese vardı doktora sordum bebeği görmen icin çok erken dedi 🥺 darısı başımıza 😍😍 senin kese kaç mm di benimki küçük diye mi gözükmedi acaba
Sağolasın canım. Valla ben de pıt pıt atan kalbi görünce şoka girdim ama güzel de oldu yoksa bu 2 hafta bana geçmezdi. :deli: 5.4 mm bebişim.

Sağolasın canım. Valla ben de pıt pıt atan kalbi görünce şoka girdim ama güzel de oldu yoksa bu 2 hafta bana geçmezdi. :deli: 5.4 mm bebişim.
Ay kese 5.4 mm iken kalp atışı mi Duyuldu maşallah ya. Benim 5+4te kese 6mmdi yolk kesesi var biseyler oluşmaya başlamış haftaya gel demişti 😊

X