- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 33
Çok geçmiş olsun. Bence de riske atmaman senin adına iyi olur. Annem çok cesaretlendiriyo beni seni 15 dakikada evde kendi kendime doğurdum diyo kadın. Belki bende onun gibi şanslı olanlardanımdır :) Evet dediğin gibi doğumu düşüneceğimiz günlere daha var Allahın da izniyle, şimdilik oraya adapte olmak için erken. Tadını çıkaralım valla :))Aynen bizim minik mercimekler
Yerim onları ben
Evet omuriligimden ameliyatliyim, ne yaşayacağımı da bilemediğim için o an garantiye almak istiyorum açıkçası
Normal doğum da olabilir ama çok zorlanırsa belki ters bi durum olabilir hiç bilmiyorum, zaten son aylarim da çok sırt ağrısıyla geçecek o kesin o yüzden direk sezeryan düşünüyorum, normalde de normal doğumdan korkuyorum ama böyle bi sorun olmasaydı belki yine de denemek isterdim. Çok kolay ve kısa sürede doğum yapanlarda var Allahim insallah sizlerin doğumu öyle olur ama şimdiden hiç düsünme akışına bırak, belki düşündükçe kendi kendine iyice korku yaratıp kendini strese sokabilirsin. Anın tadını cikar
Ultrason fotoğrafın var mii bebisin boyu kaç çıktı bu arada benim mercimek bu
Maşallah senin mercimek epey net çıkmış, benim doktor uzaktan çekmiş çok. Benimki 7,8 mm. Bak benim mercimek de bu. Kankalar tanışsın :))