- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
Ay hadi inşallah amiinnnay hadi hayirlisi hepimiz icin umarım sağlıkli bir gebelik ve sağ sağlimmm kucağımıza alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah amiinnnay hadi hayirlisi hepimiz icin umarım sağlıkli bir gebelik ve sağ sağlimmm kucağımıza alırız
Canım yaşam hastanesine gidiyorum doktorum süper ama muayene ücreti 290 tl o değilde beni doğum fiyatı korkutuyor öğrenicem cuma günü yazarım sana eğer olmazsa bem tekirdağ hem çorludaki hastanelere sorucam#ekim1903 canım tekirdağda hangi hastaneye gidiyorsun ay sonu bizde tekirdağa taşıncaz bundan sonra orda giderim kontrollere
Değerleri birden çok yüksek olanlarda ikiz ihtimali çok yüksek diyorlar... aynen hiç derdi olmamış haha direk hepsini tekte görmüş1 hafta kese için bekledik 3 hafta da kalp için bekleriz rabbim sonunu güzel versin de bekleriz napalim
Evet özel hastane
Baya iyi cesaret ama bı yandan da iyi direk kalbi falan duymuştur ay kese gorcem bebek gorcem kalbi duycam derdi yok ben iğneyle olduğu için adetten 3 gün önce falan öğrendim de arkadaşım adeti geçince öğrenmiş değeri de baya yükselmiş gidince direk kese görmüş 1 hafta sonra 10 gün sonra falan da kalbi duymuş
Yok tek çocuk 1 tane kızı var Mart'ta yaşına giriyor hattaDeğerleri birden çok yüksek olanlarda ikiz ihtimali çok yüksek diyorlar... aynen hiç derdi olmamış haha direk hepsini tekte görmüş
Kuzum sen yeni corona atlatmıştın degil mi? Ben bugün pozitif olduğumu öğrendim maalesef doktorum corasprin yazmış sen de kullanmış miydin?Amiin insallahh canimm❤
hey maşallah o zaman bizim değerlerimize şaşırmayalım artık keseyi görene kadar heyecanım devam eder.. siz naptınız hemen herkese anlattınız mı ya ben korktuğum için çok anlatamadım henüz..Yok tek çocuk 1 tane kızı var Mart'ta yaşına giriyor hatta
Aileler ve buradaki yakın arkadaşlarım başka söylemedik 3 ayı atlattıktan sonra söyleriz ya da soran olursa söylerizhey maşallah o zaman bizim değerlerimize şaşırmayalım artık keseyi görene kadar heyecanım devam eder.. siz naptınız hemen herkese anlattınız mı ya ben korktuğum için çok anlatamadım henüz..
Evet yeni atlatmistim geçmiş olsun sana da beni ilk sağlık bakanlığından aradıklarında ilaç vermediklerini söylediler, ben kendi kadın doğum doktoruma yazdım sadece bol bol c vitamini ve ateşin çıkarsa parol dedi. Benim şikayetlerimde ilk 1 2 gün her yanım ağrıyordu, onun dışında burnum çok tıkandı ondan cok çektim ben. Ağır geçirenlere de doktor kan sulandirici iğne demişti. Corasprin de koronada kullanılmıyor muydu kadın doğum uzmanı mi verdiKuzum sen yeni corona atlatmıştın degil mi? Ben bugün pozitif olduğumu öğrendim maalesef doktorum corasprin yazmış sen de kullanmış miydin?
Bu arada uç gündür devam eden bogaz agrisi dışında bir şeyim yok su an ve Ocak ayı başlarında üçüncü doz aşımı vurulmuştum allahtan.
Evet kadın doğum doktorum yazdı, ilk önce neden ezbere corasprin yazdı ki diye düşündüm, biraz araştırdım aslinda kullanılıyormuş hem gebelikte hem de coronada kan pıhtılaşma riski olabileceği icin..Evet yeni atlatmistim geçmiş olsun sana da beni ilk sağlık bakanlığından aradıklarında ilaç vermediklerini söylediler, ben kendi kadın doğum doktoruma yazdım sadece bol bol c vitamini ve ateşin çıkarsa parol dedi. Benim şikayetlerimde ilk 1 2 gün her yanım ağrıyordu, onun dışında burnum çok tıkandı ondan cok çektim ben. Ağır geçirenlere de doktor kan sulandirici iğne demişti. Corasprin de koronada kullanılmıyor muydu kadın doğum uzmanı mi verdi
Hamilelerin çoğu kan sulandirici kullaniyor koronada burdan okuduğum kadarıyla, hatta ben neden kullanmadım dedim doktoruma ağır geçirmiyorsan gerek yok dedi. Doktorun verdiyse bi bildiği vardır yine insallah bir an önce atlatırsın, bir de ben suda eritilen c vitaminlerinden almistim gerçekten iyi geliyor aklında bulunsun bir an önce geçsin inşallahEvet kadın doğum doktorum yazdı, ilk önce neden ezbere corasprin yazdı ki diye düşündüm, biraz araştırdım aslinda kullanılıyormuş hem gebelikte hem de coronada kan pıhtılaşma riski olabileceği icin..
benim de umarım bu şekilde azalarak biter, bogaz agrisi dışında bir şey yok gibi ama bakalım hayırlısı.
Ay kızlar fiyatları haber alan varsa burda paylaşabilir mı sonuçta aşağı yukarı şehirler aynıdır... şimdiden biriktirmeye başlasak ancaTekirdağ da acaba kaç para doğum yandık valla
Canım ben ilk geçen hafta gittim 350 lira aldı her ay yandık daha uygun bi doktor bakıcam ama sanırım 300den aşağı zor gibiCanım yaşam hastanesine gidiyorum doktorum süper ama muayene ücreti 290 tl o değilde beni doğum fiyatı korkutuyor öğrenicem cuma günü yazarım sana eğer olmazsa bem tekirdağ hem çorludaki hastanelere sorucam
Batıda baya maliyetli sanırım özel hastaneler op.dr. mu yoksa doçent falan mıCanım ben ilk geçen hafta gittim 350 lira aldı her ay yandık daha uygun bi doktor bakıcam ama sanırım 300den aşağı zor gibi
Kadın doğum uzmanı özel muayenesi var.. evet pahalı bi yere gittim zaten ama sanırım sizdende gördüğüme göre 300den aşağı doktor yok sanırm..Batıda baya maliyetli sanırım özel hastaneler op.dr. mu yoksa doçent falan mı
Özel muayeneye iyi o zaman 300 benim düşüncem 2 yıl önce burada bı kadın doktoru vardı özel muayenehanesi vardı aradım 350 TL dedi muayeneye ben şuan Memorial e gidiyorum 230 TL doktorun muayenesiKadın doğum uzmanı özel muayenesi var.. evet pahalı bi yere gittim zaten ama sanırım sizdende gördüğüme göre 300den aşağı doktor yok sanırm..
Evet bursadaym ben istanbul fiyatlarıyla aynı gidiyoruz heralde
Ya ben bu kadını araştırma sonucu buldum doğal doğum doktoru diye geçiyor normal doğum kafasında olan bi doktor önceliğim herkeste bu furyaya katıldığı için bunlarda fiyatları yükseltmiş baya..Batıda baya maliyetli sanırım özel hastaneler op.dr. mu yoksa doçent falan mı
Memorial bursada yok olsa ona giderdim bende medicana var bizdede.. e iyimis sizin doktorda iyiyse orda doğurursunÖzel muayeneye iyi o zaman 300 benim düşüncem 2 yıl önce burada bı kadın doktoru vardı özel muayenehanesi vardı aradım 350 TL dedi muayeneye ben şuan Memorial e gidiyorum 230 TL doktorun muayenesi
Hee doğru olabilir bu ara çok moda bunlar doktorlar da ona göre talep olduğundan yüksek fiyatlidirYa ben bu kadını araştırma sonucu buldum doğal doğum doktoru diye geçiyor normal doğum kafasında olan bi doktor önceliğim herkeste bu furyaya katıldığı için bunlarda fiyatları yükseltmiş baya..
Şimdi herkes doğal doğum suda doğum peşinde talep çok olunca fiyatlarda tuzlu
Yok ya doktor çok iyi de biz gorevdeyiz burada memlekete gidip dogurcam Allah nasip ederseMemorial bursada yok olsa ona giderdim bende medicana var bizdede.. e iyimis sizin doktorda iyiyse orda doğurursun