2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar ben tatlı düşkünü bi insandım şuan hiç istemiyorum tuzluya düştüm ekmek arası turşu getirin bana :) bulantım da bazı sabah olurken bazı sabah olmuyor anlamadım

Kızlar merhaba,yeni buldum bu topigi . Sata gore 8+5 ama ultrasona gore7+5 haftamdayim. Ikinci bebeğim kismetse. Insallah hepimiz bebeislerimizi sağ salim alırız kucağımıza. Ilk cocugumda da oksapar kulkanmistim yanında corasatin. Bunda da basladik. Doktor rapor çıkardı hicbir ucret ödemedim.

Teşekkür ederim canım bende anlamadım valla usg den. Neresinde yazıyor acaba kaç mm olduğu
Sağ altta yazıyor, gs kese boyutu, ga kaç hafta kaç günlük olduğu, Crl bebek boyutu
Edd tahmini doğum tarihi

Eklentiler

• 20220214_101651.jpg
    20220214_101651.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 65
Benim de lekelenmem bugün de devam ediyor, yemek yaparken oturmaya çalıştım hep ama ayakta durduğumda rahim bölgemde geniş bölgeli ama çok şiddetli olmayan ağrılar oluyor. Yatarken sorun yok ayağa kalkınca başlıyor 😩
Korkuyorum içten içe

Of geçmeyen mide bulantısı ve kızlarr benim yan taraflarım çok geriliyor sizde oluyor mu?
Valla ara ara rahme iğne batması gibi oluyor ayağa kalkınca gerilim gibi bi sızı ayaklarımı üşütünce adet ağrısı gibi vs

Bir de bizim de muayene ücreti 200 kızlar mardin deyim

Benim de lekelenmem bugün de devam ediyor, yemek yaparken oturmaya çalıştım hep ama ayakta durduğumda rahim bölgemde geniş bölgeli ama çok şiddetli olmayan ağrılar oluyor. Yatarken sorun yok ayağa kalkınca başlıyor 😩
Korkuyorum içten içe
Benim hergün 1 kere lekelenmem oluyor bir yemek yaptım dedim lekelenmişim oluyor korkma 9 ay kanamayla doğuranlar var

Benim hergün 1 kere lekelenmem oluyor bir yemek yaptım dedim lekelenmişim oluyor korkma 9 ay kanamayla doğuranlar var
Lekelenmelerinde ağrın oluyor mu ?
Benim rahim içi yanma olduğunda leke de eşlik ediyor. Yanma da hani vücudunda bi bölge yanar ve su toplar patlar, deri açık kalır içten içe yanar ya oraya hava temas edince, ona benzer bir yanma.

Lekelenmelerinde ağrın oluyor mu ?
Benim rahim içi yanma olduğunda leke de eşlik ediyor. Yanma da hani vücudunda bi bölge yanar ve su toplar patlar, deri açık kalır içten içe yanar ya oraya hava temas edince, ona benzer bir yanma.
Lekelenmem olduğunda ağrımda oluyor ama dediğin şekilde değil böyle adet olcakmışım gibi bir ağrı

Ben geldim güzel haberlerle ❤️ Keseyi gördük dahası bebişi de gördük. Hızlı hızlı atan kalbini ds gördük. 🥲 eşim ağladı bebişi görünce atan kalbiyle 🥲 benim için ise rüya gibiydi 🍀 şükür çok şükür 🙏
Ay çok sevindim canım çok şükür benim yaşadıklarımı yaşamışsın o ekranda pıt pıt atarken görmek ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah herkesin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲

Ben geldim güzel haberlerle ❤️ Keseyi gördük dahası bebişi de gördük. Hızlı hızlı atan kalbini ds gördük. 🥲 eşim ağladı bebişi görünce atan kalbiyle 🥲 benim için ise rüya gibiydi 🍀 şükür çok şükür 🙏
ay çok şükür çok sevindim inşallah böyle sağlıkla devam eder 🥰 darısı başımıza kalp atışı çok erken görmüşsünüz ne güzel sanırım sizin de 5 haftalıktı birkaç gün vardı aramızda😇

Ay çok sevindim canım çok şükür benim yaşadıklarımı yaşamışsın o ekranda pıt pıt atarken görmek ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah herkesin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲
Amin canım 🙏❤️ Evet çok değişik bir duygu. Uzun zamandır beklediğim şimdi gerçekleşen bir rüya gibi. Amin cümlemizin bebekleri sağlıkla doğsun 🙏
Sağlıklı hayırlı mutlu evlatlar olsunlar. 🦋
Hay maşallah çok güzel ya 🥲🥲
🙏 çok teşekkür ederim heyecanımı benle paylaştığınız İçin.

Amin canım 🙏❤️ Evet çok değişik bir duygu. Uzun zamandır beklediğim şimdi gerçekleşen bir rüya gibi. Amin cümlemizin bebekleri sağlıkla doğsun 🙏
Sağlıklı hayırlı mutlu evlatlar olsunlar. 🦋

🙏 çok teşekkür ederim heyecanımı benle paylaştığınız İçin.
Ne demek burda hepimiz dertleşiyoruz, heyecanlarimizi, sevincimizi paylaşıyoruz 🥲🥰

ay çok şükür çok sevindim inşallah böyle sağlıkla devam eder 🥰 darısı başımıza kalp atışı çok erken görmüşsünüz ne güzel sanırım sizin de 5 haftalıktı birkaç gün vardı aramızda😇
O kadar net göründü ki şaşırdım hatta. Sadece sesini duymadık. Pır pır kalp hareketlerini izlemek çok değişik bir duygu. 5.4mm şu an. Banu Çiftçi’nin uygulamasıyla birebir uyumlu gidiyorum. Siz de oradan takip edebilirsiniz ❤️ 5+5 benim şu an.

O kadar net göründü ki şaşırdım hatta. Sadece sesini duymadık. Pır pır kalp hareketlerini izlemek çok değişik bir duygu. 5.4mm şu an. Banu Çiftçi’nin uygulamasıyla birebir uyumlu gidiyorum. Siz de oradan takip edebilirsiniz ❤️ 5+5 benim şu an.
maşallah o uygulamaya bakayım😇ben 5+2 de gittim kese ve içinde minik yolk sac gozuktu ama bebek gozukmedi kese daha 8.81 mm 2 hafta sonra cağırdı tup bebek benim de acaba gelisimi geri mi ben sizden önce öğrenmistim hamile olduğumu ama tedirgin oldum🥺

X