- 17 Ekim 2021
- 448
- 633
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat ne zamandı sizin ?Günaydın kızlar biz kesemizi gördük çok şükür darisi kalp atışına. 15 gün sonra gel dedi doktor. Rutin tahlilleri yaptik.
30aralikSat ne zamandı sizin ?
Ay maşallah çok sevindim cnm darısı başımıza benim doktor herhalde kalp atışınıda duymak için geç çağırmış benim daha gitmeme 1 hafta varGünaydın kızlar biz kesemizi gördük çok şükür darisi kalp atışına. 15 gün sonra gel dedi doktor. Rutin tahlilleri yaptik.
Çok teşekkürler canim. Darısı size olsun çok değişik beta dışında somut bir fotonun elimde olmadi. Büyüdükçe heyecan da artacak böyle herhalde. İlk ve yılların hasreti olunca rüya gibi. Allah kimseyi sınamasin inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz.Ay maşallah çok sevindim cnm darısı başımıza benim doktor herhalde kalp atışınıda duymak için geç çağırmış benim daha gitmeme 1 hafta var
Amin canım Allahın izniyle ben de bi kalp atışını duysamda rahatlasam ondan sonra test aşamaları için çekicez bu stresleri:)Çok teşekkürler canim. Darısı size olsun çok değişik beta dışında somut bir fotonun elimde olmadi. Büyüdükçe heyecan da artacak böyle herhalde. İlk ve yılların hasreti olunca rüya gibi. Allah kimseyi sınamasin inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz.
Maşallah herkes 10 ekim de doğuracak gibiMerhaba herkese. Yaş 32 ilk çocuk inşallah beklenen doğum tarihi 10.10.2022
Hayırlı olsun. Tek taşını sende almışsın. Darısı kalp görmeye inş.. Banada dua edin.. Bende transferin 4.günündeyim :)Günaydın kızlar biz kesemizi gördük çok şükür darisi kalp atışına. 15 gün sonra gel dedi doktor. Rutin tahlilleri yaptik.
Darısı sen ve bekleyen bütün herkesin başına senin de bebisin yerleşiyor şuan inşallah çok yakında gözükecekHayırlı olsun. Tek taşını sende almışsın. Darısı kalp görmeye inş.. Banada dua edin.. Bende transferin 4.günündeyim :)
Ya kan sonuçlarım çıkmış herşey normal gibi ama tshim 5 in üstünde. Zaten hasimato hipotiroid hastasiyim..Darısı sen ve bekleyen bütün herkesin başına senin de bebisin yerleşiyor şuan inşallah çok yakında gözükecek
Aa hemen dahiliye randevu alıp euthrox kullanmaya başlaman lazım..Ya kan sonuçlarım çıkmış herşey normal gibi ama tshim 5 in üstünde. Zaten hasimato hipotiroid hastasiyim..
Dahiliyeye gozuk canım ilaç verirler insallah Allahin izniyle bisey olmazYa kan sonuçlarım çıkmış herşey normal gibi ama tshim 5 in üstünde. Zaten hasimato hipotiroid hastasiyim..
Ben ilaç kullaniorm zaten yillardir. Levotiron. Dozunu yukseltiriz herhalde. Bir doktora ulasabilirsem yönlendirir herhalde.Dahiliyeye gozuk canım ilaç verirler insallah Allahin izniyle bisey olmaz
Yönlendirir canım, bi bilgim yok o konuda ama gebelikte de ilaç kullanıldıgını biliyorum sadeceB
Ben ilaç kullaniorm zaten yillardir. Levotiron. Dozunu yukseltiriz herhalde. Bir doktora ulasabilirsem yönlendirir herhalde.
Biraz gerildim sanirim bide kahverengi akıntım oldu az önce normaldir dimi? Yüksek tsh düşük sebebi olabilir die biliorm çünkü allah korusun yaYönlendirir canım, bi bilgim yok o konuda ama gebelikte de ilaç kullanıldıgını biliyorum sadece
Aynen muadili zaten.. Dozunu yükseltmesi gerekecektir. Gebelikte yükseliyormuş. tiroid hormonu büyüme hormonu ve insulin ile entegre çalıştığı için gebelikte uyarı artıyor ve yükseliyor..B
Ben ilaç kullaniorm zaten yillardir. Levotiron. Dozunu yukseltiriz herhalde. Bir doktora ulasabilirsem yönlendirir herhalde.
Endişe yaptı iseniz aile hekimine gidin isterseniz... Gebeyim derseniz hemen oradaki hemşire randevu açar bence..Biraz gerildim sanirim bide kahverengi akıntım oldu az önce normaldir dimi? Yüksek tsh düşük sebebi olabilir die biliorm çünkü allah korusun ya
Aradim şimdi 100mg a yükseltti umarım etkili olur. Bide progestan verdi kahverengi akintimdan dolayi cok az ama yine de tedirgin oldumAynen muadili zaten.. Dozunu yükseltmesi gerekecektir. Gebelikte yükseliyormuş. tiroid hormonu büyüme hormonu ve insulin ile entegre çalıştığı için gebelikte uyarı artıyor ve yükseliyor..
Aile hekiminize de randevu alıp gidebilirsiniz..